Home » Deze twee nieuwe bewoners moeten het Big Brother huis insluipen

Deze twee nieuwe bewoners moeten het Big Brother huis insluipen

Door BigBrotherNederland

In ons tv verslag schreven we er al over, aan het einde van de uitzending werd bekend dat er twee bewoners als opdracht ongezien het Big Brother huis moeten betreden. Wie deze opdracht moeten doen is inmiddels bekend. Het gaat om Els uit Nederland en Nick uit België. De twee hebben een missie, ongezien het Big Brother huis binnendringen en een bed vinden in een nog geheime slaapkamer. Verdere details zijn vooralsnog niet bekend. Hou deze site in de gaten voor meer. Maak hier alvast kennis met de nieuwelingen:

Update: De twee “insluipers” zijn al in het Big Brother huis.

Update 2: lees hier hoe de twee nieuwe bewoners het Big Brother huis in gingen.

Nick

Nick
Foto: RTL

Nick is 30 jaar, en komt uit Morkhoven (BE). Hij is een rustige, spontane jongen die een sympathieke indruk maakt. Maar niets is wat het lijkt want Nick gaat over lijken om te winnen en zijn gelijk te krijgen. Hij is naar eigen zeggen een grapjas, heeft droge humor en kan zo de groep makkelijk met zich mee krijgen. Wellicht dat zijn kookkunsten daar ook aan bij zullen dragen. Nick heeft al een flinke muziekcarrière achter de rug. Hij begon op zijn zestiende met DJ’en, wat al snel serieus werd. Hij heeft samen met zijn compagnon  vijf keer op het evenement Tomorrowland gestaan. Inmiddels zijn de twee gestopt. Big Brother is voor hem weer een nieuwe uitdaging, die hij absoluut aangaat om te winnen.

Els

Els
Foto: RTL

Els is 57 jaar, komt uit Dronten (NL) ze is een hardwerkende en zelfstandige vrouw. In het dagelijks leven is zij teamleider bij een rijschool en weet dus goed hoe ze mensen moet aansturen, ze hoopt dat dit in haar voordeel kan gaan werken bij Big Brother. Ze heeft twee kinderen maar ziet zichzelf zeker niet als moeder van de groep. Els heeft geleerd haar eigen boontjes te doppen en accepteert dan ook geen hulp. In haar vrije tijd staat Els het liefst op de tennisbaan. Ze is makkelijk in de omgang maar absoluut geen meeloper. Verder zegt ze wat ze denkt en is recht door zee.

Foto’s: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.7]

Ook interessant:

2 Reacties

lies 5 januari 2021 - 09:21

er zijn nog geen strems op videoland alleen filmpje van de start

Beantwoord
Cees 5 januari 2021 - 17:32

Het lijkt me zeer spannend te worden, benieuwd of er groepjes gevormd worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page