Home » De Big Brother bewoners moeten een lied maken

De Big Brother bewoners moeten een lied maken

Door BigBrotherNederland

Na een hectische avond is deze nieuwe ochtend vrij rustig verlopen. De groep heeft yoga gedaan onder leiding van Nathalie. Zoey assisteerde haar. Wat later worden de genomineerden René, Naomi en Liese naar de gameroom geroepen. Liese merkt op dat er drie stoelen staan en het groepje gaat de gameroom in. De bewoners krijgen muziekinstrumenten en hebben krijgen 2 uur de tijd om een liedje te bedenken en daarna uit te voeren. Het mag op basis van een bestaande melodie. Dit lied zal worden uitgebracht naar de buitenwereld. Na enige tijd hebben de bewoners iets in elkaar weten te flansen. Als de tijd om is telt de Big Brother stem af en de groep begint te zingen. Het is een lied op de melodie van “I gotta feeling “. Als iedereen klaar is juicht de groep en geeft iedereen elkaar een high five. De instrumenten en de woonkamer wordt opgeruimd. Jill vond het een leuke opdracht, dat we dat geflikt hebben in twee uur tijd. Michel sluit zich er helemaal bij aan. Daarna gaan de bewoners weer verder met dagelijkse taken. En zien we genomineerden René, Naomi en Liese weer terug komen in het huis. Ze zijn waarschijnlijk weggeweest voor de liveshow van vanavond dan wordt er besloten welke genomineerde naar huis moet.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.1]

Ook interessant:

7 Reacties

Aggie 21 januari 2021 - 13:16

In de allereerste Big Brother in 1999 werd hetzelfde gedaan. De bewoners maakten toen een lied op de melodie van het nummer “Big City” van Tol Hanse

Beantwoord
Ruud 21 januari 2021 - 13:16

Zal t een hit worden?

Beantwoord
Ruud 21 januari 2021 - 13:17

Zal het een hit worden?

Beantwoord
Ivette 21 januari 2021 - 13:41

Ik vind het alvast mooi.

Beantwoord
Hans 21 januari 2021 - 17:08

Ik heb mensen nog nooit zo vals horen zingen.

Beantwoord
Ruud 21 januari 2021 - 20:47

Leuk

Beantwoord
3hp 22 januari 2021 - 21:06

liedje is zo vals en cringe … erg pijnlijk om aan te horen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page