Big Brother krijgt een andere stem en andere regels

Big Brother krijgt een andere stem en andere regels

Big Brother begint bijna! 3 januari 2022 is het zover dan start Big Brother. Er zijn inmiddels al wat details bekend geworden, zo zou de kijker meer invloed krijgen, komen er themaweken en de manier van boodschappen zou anders gaan. De Belgische pers afdeling van Play4 heeft een nieuwe trailer geplaatst op sociale media. Hierin praat een andere stem die Big Brother vertolkt. Ook zouden er andere regels komen. In onderstaande video geeft Big Brother aan dat alles over hem vergeten moet worden. “Het is tijd voor een nieuwe wind. Een nieuw huis met nieuwe regels. Die alles omver blazen. Wie overleeft de storm?” Het lijkt er dus op dat de productie een ander pad is ingeslagen… Benieuwd naar de stem en wat beelden? Bekijk dan onderstaande trailer. Big Brother is vanaf 3 januari te zien op RTL 5 en Videoland. Voor het Belgische publiek op Play4 en op GoPlay.be.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Foto RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.1]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
  1. Maikel at 18:22

    Ik heb super veel zin in het nieuwe seizoen van Big Brother! Ik kan niet meer wachten totdat het eindelijk weer gaat beginnen. Ben ook zo benieuwd wie de nieuwe bewoners zullen zijn!

  2. Alex at 11:00

    Ergens tussen 7 en 8 uur denk ik. Ik hoop dat er niet steeds nieuwe bewoners bij komen als er iemand voortijdig vertrekt. Dat is gewoon niet eerlijk. Dan maar beter wat langer wachten met iemand naar huis sturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *