De bewoners hebben een feestje tijdens een streamlock, en Big Brother vertelt over hell week

De bewoners hebben een feestje tijdens een streamlock, en Big Brother vertelt over hell week

Vera is na het vertrek van Dimitri erg emotioneel en verdrietig. Grace probeert haar wat op te beuren. Vera snikt dat ze misschien toch wat meer met hem had willen praten. Ze weet even niet wat ze moet doen maar besluit uiteindelijk de openhaard maar aan te gooien. Het is gewoon k*t, ongeacht wie eruit zou moeten snikt ze. Het komt echt wel goed troost Grace. Hij zit echt wel op jou te wachten, niet aan twijfelen. En als hij dat zou doen is hij de grootste sukkel die er is en dat ga ik hem dan ook zeggen. Ik had het echt niet verwacht zegt Vera. Ik hoop dat hij lol kan maken en zicht niet te druk maakt. Ik probeerde hem ook te troosten maar zat zo in die stress. Ook Salar heeft het moeilijk met het vertrek van Dimitri. Hij was emotioneel toen Dimitri de poort uit liep. Nouchine gaf hem troost. De rest van de bewoners praten na nog lang na over zijn vertrek en uiteindelijk komt er een streamlock, het beeld is weg en we zien de mededeling “We zijn zo terug…” Dit duurt vrij lang, wat er gebeurd is is onbekend. Het lijkt erop dat ze een klein feestje gehad zoals tijdens de liveshow vertelt werd. Salar laat weten dat hij veel te veel wijn op heeft en Tobias heeft een biertje in zijn hand. Sommige dames hebben ook nog een cocktail in hun handen.

Big Brother zegt dan dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Bewoners, het leven in mijn huis is geen vakantie! Deze week zullen jullie moeten laten zien wie echt sterk is. Wie echt gemotiveerd is. Bereid jullie voor op alle emoties! Jullie gaan lachen en huilen. Deze week is het, hell week! Zonder verwarming, zonder warm water en de rest zien jullie later! De bewoners reageren verrast en zijn erg benieuwd wat er komen gaat. Daarna doen de bewoners een dansje, sommigen hebben duidelijk wat drankjes genuttigd…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 56 Average: 4]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Birgitte at 22:32

  vind gewoon belachelijk dat je zo lang moet wachten. er wordt gezegd altijd tijdens de liveshow dat je naar de streams moet gaan want de bewoners krijgen al snel te horen wat voor themaweek het wordt. en vervolgens moet je daar dan week na week ruim 2 uur op wachten!

 2. Petra at 22:36

  Geen warm water en geen verwarming. Goh ben heel benieuwd hoe ze gaan doen. Wedden, de hele dag in hin badjas in bed liggen.
  Boring

 3. DUTCHY xgx at 23:20

  geef ze een beetje drank en de meesten weten niet meer of ze van voor of van achter leven, ze gedragen zich als beesten en wousen die losgelaten zijn, ze slopen alles die gekken en alles door zo’n klein feestje, dan heb je ze letterlijk naar binnen gesmeten….de meeste praten nu al met een dubbele tong….. een hele week zonder spiegels…..dan is het hell week voor hun….

 4. John at 10:47

  Nu kan Vera zich eindelijk ook eens op het spel gaan oriënteren en hoeft niet meer als een hondje aan de lijn achter Dimi aan te lopen.
  Ik wacht al op de eerste spinnen, muizen, wormen en andere horrorbeesten.
  Dat wordt een amusante week

 5. Cisca at 11:34

  Ik kan begrijpen dat Vera verdrietig is na zo lang met Dimitri te zijn geweest. Gelukkig volgt ze hem niet de poort uit want dit gemis gun je niemand. Zo een eerlijke en trouwe man ! En nu moet ze ook nog alleen slapen, niemand om tegen aan te kruipen en van zijn hoge nood af te helpen. En Salar mist zijn vriend ook. Zo zielig allemaal.

 6. Jongen at 16:30

  Ja was flauw dat we niks te zien kregen van dat feestje , het wel aankondigen in de live show maar daarna niks laten zien dan had peter van de veire er bij moeten zeggen dat we niet hoeven te wachten op dat feestje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *