Home » Nick over zijn tijd in Big Brother en hij komt zijn belofte na, 50 euro voor Jill

Nick over zijn tijd in Big Brother en hij komt zijn belofte na, 50 euro voor Jill

Door BigBrotherNederland

Nick is tijdens de finale van Big Brother geëindigd op de tweede plaats. Inmiddels is hij weer thuis aangekomen en aan Showbizztv heeft hij een interview gegeven. Hij kijkt terug op zijn verblijf in het Big Brother huis, zijn ervaringen en komt terug op de 50 euro die Jill nog te goed heeft.

Nick heeft een beetje een dubbel gevoel nu hij niet meer in het Big Brother huis woont. Ik stond op en ik dacht ik heb eigenlijk een liedje nodig om op te staan. Dus dan heb ik André Hazes “Zeg maar niets meer” nog maar eens opgezet voor de honderdste keer en dat voelde toch wel vertrouwd. En ja die geluiden van de camera’s die dan draaien was voor mij zo gewoon geworden. Dat was eigenlijk mijn wekker. Het is heftig, er komt veel op mij af. Maar we waren ervoor gewaarschuwd dat de eerste twee a drie dagen heftig kon zijn en dat is gebleken. Nick vertelt dat zijn social media ontploft is, leuke dingen maar de minder leuke dingen. Veel interviews, maar dat vind ik wel tof. Op de vraag of het wel verstandig was om te zeggen dat hij ook voor het geld mee deed laat hij weten dat hij altijd open en eerlijk is. Ik heb amper een spel gespeeld, ik ben mezelf geweest. Natuurlijk moest ik mijn vrienden soms verdedigen want het is en blijft een spel. Maar uiteindelijk zijn we er goed als vrienden uitgekomen. Maar ik ben er wel geraakt benadrukt hij. Nick geloofd niet het verhaal dat Jill de productie zou kennen. Jill is een terechte winnaar, als ik had gewonnen dan waren er ook verhalen. Ik geloof niks van de roddels. Ook heeft hij weinig van alle problemen rondom de stemming tijdens de finale opgevangen. Wel dacht ik van oei dat kan nadelig zijn voor een van ons tweeën want 10 – 15 minuten is echt wel kort om te stemmen. Maar ik was altijd blij, wie er ook won. Hij is zeker niet van plan om iets tegen de stemming te doen. Ik ben dankbaar dat ik mee heb mogen doen. Ik wil ambassadeur worden van Big Brother om iedereen te overtuigen mee te doen grapt hij. Ik leg mij neer bij de uitslag. Nick heeft het plan om zich volgend jaar gewoon in te schrijven. De mooiste dag voor Nick was toch wel dat Naomi en een aantal oud deelnemers op bezoek kwamen. Sinds Nick terug is in de buitenwereld is hij toch wel het meest geschrokken rondom de situatie van het coronavirus. Maar ook de reacties van fans, 99% is gelukkig positief en ik hoop voor Jill ook. Verder heeft hij vernomen dat er een inzamelingsactie voor hem gestart is. Omdat mensen de mening hebben dat ik zou moeten winnen. Maar ik accepteer dat geld nooit benadrukt hij. En geeft dat aan het goede doel tegen kanker. Op de vraag of er een restaurant gaat komen antwoordt Nick dat hij eerst zijn carrière op de rails wil brengen. Als ik daarmee wat verdient heb, heb ik een kapitaal om dat te beginnen. Maar het komt er sowieso, het is een jarenplan voegt hij eraan toe. Nick verschoot ook een beetje toen hij hoorde dat zijn alter ego Ronny Retro in de Ultra top 50 stond. Het is wel echt heel leuk. Hij heeft nog drie nummers klaarliggen om uit te brengen. De laatste vraag aan Nick is wanneer Jill haar 50 euro krijgt van een eerdere weddenschap. Als ik ze zie antwoordt Nick. Ik had mijn portefeuille niet bij. De eerst volgende keer dat ik haar zie geef ik haar 50 euro en maken we een selfie samen dat ze het toch zeker heeft gekregen lacht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 43 Average: 4.5]

Ook interessant:

8 Reacties

Mim 12 april 2021 - 13:52

Toppie bruur ben blij voor jou no

Beantwoord
Ruud 12 april 2021 - 14:09

Hij verwoord het aardig maar hij is een van de bewoners die in begin gezegd heb dat die ging voor het geld, hij was ook de enige die zo heftig reageerde op genomen geld van Matt en zag duidelijk zijn fustratie toen er mensen van hem weg gestemd werd en een duidelijk spel van België en Holland dat site zich het meest bij de stemming van Juli

Beantwoord
Joke 12 april 2021 - 14:11

Super hoe Nick reageerde en hij was mijn nr naar dat Thomas eruit ging. Van de Belgen en Michel nr van de nl mannen en Jill nr1 van de vrouwen en jullie 2 van de vrouwen zo leuk die twee vrouwen hoe ze met elkaar omgingen . Voor mij was 100 dagen te kort zo heb ik genoten terwijl ik ziek was en mijn dag gevuld werd met 24/7 big brother online . Iedereen bedankt ook rtl

Beantwoord
doglover 12 april 2021 - 14:39

voor mij was je zo ie zo de winnaar maar BB besliste helaas anders

Beantwoord
reina geerestein 12 april 2021 - 14:44

leuk om dit van nick te lezen van mij had hij ook mogen winnen maar jill gun ik het ook

Beantwoord
Corina 12 april 2021 - 15:40

Nick super leuk jou eens te horen. Hou je goed en tot ooit wie weet in u restaurant .??

Beantwoord
Leon 12 april 2021 - 16:25

Lijkt mij dat B&B voor nieuwe kandidaten gaat, en geen oud bewoners!
Ik zou het waarderen als iedereen een eerlijke kans gaat krijgen voor dit avontuur!!
Dus B&B graag nieuwe kandidaten…..
MVG Léon .

Beantwoord
yvonne 12 april 2021 - 19:09

ik zou zo graag ook in het big brother huis willen ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page