Nouchine geeft de immuniteitspin aan Nawel

Nouchine geeft de immuniteitspin aan Nawel

Nawel en Eveline praten met elkaar over Nouchine die de immuniteitspin gekocht heeft en nu aan iemand moet geven omdat ze er zelf al een heeft. Eveline hoopt dat Nouch zich niet laat beïnvloeden maar haar eigen gevoel blijft volgen. Want anders dan krijg je hetzelfde als wat met jou gebeurd is, en de rest moet je zelf maar even moet bedenken. Nawel laat weten dat ze zover al was. Eveline waarschuwt Nawel wel voor Salar. Hij ziet veel en weet wie hij om zijn vinger moet winden. Hij wil goed zijn met alle vrouwen voegt ze eraan toe. En waarom? Omdat wij dan niet op hem stemmen omdat we goed zijn met hem.

Peter bespreekt met Nouchine en Hanne in de kamer dat hij al weet wat Nouchine gaat doen. Maar wil geen naam niet vertellen, wel dat diegene al buiten zit. Dan word Nouchine naar de dagboekkamer geroepen. Salar laat in de woonkamer weten dat hij denkt dat het Nawel gaat worden. Als ze mij kiest gaat het echt botsen. Als ze haar niet kiest word het drama en ze weet dat ik het kan slikken. Grace benadrukt dat het logisch is als Nouchine voor Nawel kiest. Maar voegt eraan toe dat Salar fysiek wel sterker is. Nouchine komt uiteindelijk terug maar heeft nog geen definitieve keuze gemaakt. Ze roepen mij als ik het moet zeggen laat ze weten. Nouchine besluit even op bed te gaan liggen, wat een spel zucht ze.

Na wat gesprekken gaat Nouchine koken, dit is naast het huismeesterschap een opdracht die ze kreeg toen ze op de rode knop drukte. Maar dan besluit ze toch eerst te vertellen aan wie ze de immuniteitspin gaat geven. Iedereen gaat in de woonkamer zitten en Nouchine neemt het woord. Ik mag dus kiezen zoals iedereen weet. Met pijn in mijn hart, allez niet met pijn in mijn hart, want ik sta wel achter mijn beslissing. Het was een moeilijke beslissing. Ik ga de pin geven aan Nawel omdat ze mij heeft opgevangen. Ze was er voor mij. En ja jij verdiend dat wel! Nawel staat op en geeft Nouchine een knuffel, ze is er erg blij mee. Nouchine spelt vervolgens de immuniteitspin op. En gaat daarna verder met koken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. jeroen at 16:39

  die reactie van kristof is echt ziekelijk. zij verdient het niet dit en dat maar vorige week vera ohja prima
  als het maar iemand uit zijn groepje is . gunt een ander niks

 2. Irina at 18:22

  Nawel verdiend de vrijstelling niet. Ze manipuleerd mensen en ligt altijd op haar bed. Hopelijk mogen wij ze eruit stemmen. 1

 3. Hala at 12:03

  Namelijk heeft het verdient omdat ze nouch ook een immuniteitspin heeft gegund.. vera doet niks in huis grace doet niks in huis… namelijk kot.openlijk wie ze mag en niet mag.. de rest verbergt dat gewoon. Goede keuze van nouch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *