Back in time week is gestart, Bart moet naar de foto room en een videoboodschap van Michelangelo

Back in time week is gestart, Bart moet naar de foto room en een videoboodschap van Michelangelo

Afgelopen avond na de liveshow moesten de bewoners naar de woonkamer komen van Big Brother. Als iedereen zit neemt hij het woord: bewoners, zijn jullie klaar voor een nieuwe week in mijn huis? Een week waarin jullie opnieuw moeten strijden voor jullie avontuur, jullie verblijf hier. Als je de afgelopen weken goed hebt opgelet. En onthouden hoe je het best een tactisch speelt heb je een groot voordeel. Want deze week is het back in time week. De bewoners reageren erg enthousiast op het nieuwe thema.

Later volgen er verschillende livestream onderbrekingen. Er is een spel gespeeld in de game area. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat het iets met knoppen was. Er kon voor coins, de secret room of voor niks gespeeld worden. Jolien en Ali hebben 10 coins gewonnen, Charlotte en Lindsey mogen naar de secret room en Bart heeft toegang tot de foto kamer gewonnen. Daarna kon de groep nog niet gaan slapen. Big Brother had nog een kleine opdracht. Bart gaat morgen naar de foto room en krijgt daar opdrachten van jullie vertelt Big Brother. Die opdrachten krijgt hij niet van mij maar van jullie. Daarvoor moeten jullie duo’s vormen. De duo’s worden gemaakt en daarna is het tijd om te slapen.

Op deze nieuwe dag worden de bewoners weer naar de woonkamer geroepen. Gisteren moest Michelangelo het huis verlaten en hij mag zijn coins schenken aan een medebewoner. Dag lieve bewoners zegt Michelangelo in zijn videoboodschap. Hier zit ik dan, ik wil zeggen dat ik een super leuke tijd heb meegemaakt. Met alle ups en downs. Ik heb er extreem van genoten. Ik wil zeggen dat jullie super trots moeten zijn op waar jullie nu staan. Al die weken volhouden, weg van de buitenwereld is niet zomaar iets. Ik wil jullie sowieso feliciteren. Blijf zo verder doen, ik ga naar jullie kijken. Hier heb ik dan 28 coins. Jason blijf verder gaan wat je nu doet en ik ben blij dat ik je leren kennen. Ik verwacht je hier in Genk. Bart ik ben trots op jou, de man in het huis. Je zorgt voor iedereen. Lindsey ik ben blij jou te leren kennen, ik ga je opzoeken. Wees trots op jullie allemaal. De erfenis ga ik geven aan mijn vriend Jason. Douche ermee, haal iets uit de wall, geniet er gewoon van. En alle bewoners jullie moeten genieten, maak er het beste van. De groep klapt, ze vonden het een mooie speech. Daarna is het tijd voor ontbijt. Daarna laat Big Brother weten dat de voorraadkamer geopend is. Daar staan de weekly basics met onder andere kikkererwten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *