Home » Patrick vertelt de groep over nominatiecomplotten en zet de boel op stelten

Patrick vertelt de groep over nominatiecomplotten en zet de boel op stelten

Door BigBrotherNederland

De bewoners zaten afgelopen avond aan de keukentafels te praten over van alles en nog wat. Dan komt het onderwerp nominatie complot aan bod. Julie lijkt de eerste te zijn die daar wat over durft te zeggen. Hierna neemt Patrick het over en vertelt wat hij min of meer op televisie heeft gezien, de complotten. De sfeer veranderd dan al snel…

Els vraagt aan Naomi die huilt of ze erover wil praten, we moeten allemaal stemmen. Maar als dingen niet juist worden vertelt krijg je van die rot dingen. Complottheorieën dat hebben we hier niet hoor benadrukt ze. Nu komt het over alsof wij hebben gezegd dat er complottheorieën zijn reageert Julie. Natuurlijk zijn er complottheorieën zegt Patrick op zijn beurt. Wij hebben alles gezien! Wacht even Patje zegt Els, je moet het dan niet gelijk complottheorieën noemen. Dan ben ik misschien cru in wat ik gezien heb en gezegd heb gaat Patrick verder. Je gaat verschieten als je de beelden ziet verzekert hij. Er zijn wel complottheorieën. Ik neem het op voor haar wijzend naar Naomi. Dan moet je ook alles op tafel gooien zegt René. Nathalie zegt op haar beurt dat iedereen het beter kan vinden dan met de ander. Als je met die mensen waarmee je het kunt vinden over wil blijven is het dan een complottheorie? Volgens Patrick is dat als je afspreekt om op iemand te stemmen een complot is. Volgens Nathalie overlegt iedereen maar Patrick zelf doet dat niet. Naar mij moet je niet komen met een complot, ik kom niet bij jullie in de groep zegt hij. Steek me dan maar buiten! Dat je uren overlegt in de badkamer en dan moet je niet zeggen dat er geen complottheorieën zijn. Volgens Els doet Patrick hetzelfde, je probeert de groep op te ruien. Weet je welk spel dit is vraagt Jowi. Patrick zegt het te weten maar het spel begint pas als je uit Big Brother komt. René denkt van niet en denkt dat als het spel afgelopen is hij met iedereen een pintje kan drinken. Patrick antwoordt zeker niet! Ik wil daar duizend euro op zetten, onmogelijk. Ik denk het wel antwoordt René en volgens Patrick is dat niet. Dan speel jij het spel als je eruit bent gaat René verder, spelen wij het hier. Ik speel het spel niet herhaalt Patrick. Waarom ben je hier dan vraagt Jowi. Omdat ik dacht dat hier eerlijke mensen zaten gaat Patrick verder. Dat iedereen zijn eigen spel speelde. Val mij maar aan maar laat haar met rust. Els en Nathalie vinden dat er niemand aangevallen wordt. En Jowi merkt op dat het voor iedereen k*t is die genomineerd word. Els merkt op dat er over haar ook dingen zijn gezegd toen ze genomineerd was. Ze richt zich op Naomi en zegt dat wat er gezegd wordt niet waar is en ze nu ergens beschuldigd van word wat niet klopt. De sfeer slaat om. Els wil weten wat er over haar gezegd is toen zij genomineerd was. Patrick wil het niet vertellen maar wel dat ze zich aangesloten heeft bij een groep. Volgens Els draait Patrick er omheen. Enkele bewoners gaan weg omdat ze er geen zin in hebben. René merkt op dat er ook afspraken zijn gemaakt wat hij gezien heeft. Uiteindelijk zegt Els dat er dan afspraken zijn gemaakt en Jowi voegt eraan toe dat hij er dan wat aan kan doen. Patrick lijkt daar op zijn beurt niet zo’n zin in te hebben. Daar kun je niks aan doen legt hij uit. Els vindt dat Patrick dan ook niet het recht heeft er zo hard over te praten. Je oordeelt. Els benadrukt dat het een spel is en iedereen samen overlegt. Je hebt ook kunnen zien dat mensen uiteindelijk op iemand anders stemmen. Ook al is er een overleg geweest. Nathalie zegt dat het nu gebracht wordt alsof ze iets tegen iemand hebben en dat is niet zo. Het is flinter dun reageert Patrick en Nathalie snapt dat maar benadrukt dat dat zijn mening is. Op wat voor manier is het dan wel oké vraagt Michel zich af. Het is een utopie om te denken dat niemand erover gaat overleggen. Iedereen kan dat toegeven dat er overlegd is. Het overleggen ga je niet veranderen. Je moet beseffen dat het gebeurd en er begrip voor hebben. Je kunt er niets tegen doen. Patrick geeft hem daar gelijk in. Volgens Nick is het de vraag wanneer je genomineerd is en het is niet persoonlijk. Iedereen heeft moeten stemmen, that’s the game. Liese trekt het zich er niet van aan, maar ik ben wel wakker geworden dat er een spel gespeeld word. Ik zie het niet als negatief. Ik heb ook op twee mensen gestemd. Daarna richt Patrick zich op Nathalie en zegt veel respect te hebben en dat hij een ander beeld heeft van hoe hij over haar dacht. Nathalie wil erop reageren en gaat huilend weg. Ze vindt het nogal een contrast, eerst van alles verwijten en nu dit. Ze gaat terug en legt uit dat het in het huis anders is dan dat je ziet op tv. En dat sommigen overleggen en dat het dus een spel is. Patrick geeft toe dat het misschien het onjuiste woord was. Hoe denken jullie erover?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Ruud 21 januari 2021 - 08:19

Els en Nathalie hebben dit alles veroorzakkt, onder meer het gezegde van hun dat ze die Belgen eruit moeten werken.
Het lijkt wel of die hottub er alleen voor hun is.
Valse wijven zijn die 2.

Beantwoord
Sefur 21 januari 2021 - 08:37

Ik vind dat Patrick het goed verwoord heeft. Logisch daarentegen dat de groep zo reageert, die zijn op elkaar ingespeeld. En ik verbaas me ook over hoe er gestemd word. Dat wij als kijker de momenten van ‘ complot bespreken’ lang niet altijd horen of meekrijgen verbaast me, ik vraag me af hoe ze dat doen en wanneer?
Ik blijf het interessant vinden, hoe ieder zich gedraagt

Beantwoord
Ember 21 januari 2021 - 09:06

Ik weet dat, wat wij op televisie zien, niet helemaal is hoe het gaat in het huis. Daar twijfel ik niet aan.

Maar Patrick heeft gewoon verteld wat hij heeft gezien en hoe de meeste kijkers denken. De bewoners zien het misschien niet als nominatiecomplotten, maar dat is zeker wel wat de kijker ziet en hoe het aan ons gepresenteerd wordt (vooral op TV tijdens de uitzendingen). Vooral Els en Nathalie zijn 9 van de 10 keer aan het praten over hoe ze bepaalde mensen weg willen stemmen. Dus om dan zo te liegen als ze met hun gedrag geconfronteerd worden…

Beantwoord
lauren 21 januari 2021 - 10:48

Dus Patje, jij gaat de volgende zijn die een nominatie krijgt.

Beantwoord
Ruud 21 januari 2021 - 11:35

Zit er wel in, eerlijkheid wordt niet geaccepteerd.
Deze hele BB-sessie is totaal niks vergeleken bij de eerste editie.

Beantwoord
Herman 21 januari 2021 - 11:55

Lauren,
Ben ik nog zo zeker niet. neem nu het voorbeeld dat ze patje zoals jij zegt Patrick dus nieuwe huismeester maken dan kan hij niet genomineerd worden. daar al aan gedacht.

Beantwoord
Fried 21 januari 2021 - 20:17

Patrick heeft gelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page