Het groene team heeft een spel gewonnen en mag de sauna gebruiken

Het groene team heeft een spel gewonnen en mag de sauna gebruiken

De bewoners zijn wakker geworden in een opgesplitst huis, het is break-up week. Er word volop gespeculeerd over het spel wat er komen gaat. De meesten bewoners verwachten een spel waarbij gepuzzeld of nagedacht moet worden. Of iets met uithoudingsvermogen. Misschien een boodschappenspel? De raamdecoratie zit dicht dus ze kunnen niets zien wat er buiten gebeurd. Dan komt er een logo van Big Brother in beeld en krijgen we niet mee wat er precies gebeurd in het huis. Dit logo staat het gehele spel in beeld dus we hebben er niets van mee kunnen krijgen. Uit gesprekken word duidelijk dat ze iets met ballen moesten doen en deze vangen. Uit de verhalen maken we op dat het groene gedeelte gewonnen heeft. Het lijkt erop dat de prijs de sauna is. Deze was voorheen op slot en doordat ze gewonnen hebben is deze nu open. Het gouden team kon de hottub winnen maar zij hebben dus verloren en kunnen hier niet gebruik van maken. Tobias uit het gouden team was wat teleurgesteld maar gunt het zijn medebewoners aan de groene kant ook wel. De rest van het gouden team lijkt er niet zo mee te zitten. De groene kant heeft inmiddels instructie gehad hoe ze de sauna mogen gebruiken. Zo moeten ze van te voren aangeven dat ze erin willen. Dan zetten ze hem aan, nu staan ze al aan vertelt Eveline. Ze maken er een momentje van, compleet met een rood lintje open ze de sauna. Daarna gaan de bewoners zich omkleden voor de sauna. Eveline en Vera lenen een zwembroek van Julio. Het gouden team gaat lunch klaarmaken, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.5]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Marja at 12:09

  Als je de sauna en de hottub in het spel gaat brengen dan moet eigenlijk iedereen zijn koffer terug krijgen. Anders kan je nog niet in de sauna of hottub omdat je geen zwemkleding hebt.

  Ik vind dat BB daar nu aan moet voldoen.

  • Mia at 15:23

   Daar ben ik weer de bewoners doen nu weer een spel na bijna alleen maar beeld gehad van hangende en slapende bewoners in de slaapkamers als ze dan het spel doen gaat het beeld weer weg en zie je alleen een oog vorig jaar kon je ook de spellen kijken waarom nu niet

  • Dutchie at 15:49

   Vindt toch dat het beeld in de live stream in deze bb de camera s veel op het oog staan. Veel vaker dan in de bb van vorig jaar met gevolg dat je niet zo vaak meer kijkt.

 2. Ano at 14:50

  Vind ook dat het tijd wordt dat ze de koffers terug krijgen. Is al bijna 1 maand dat ze in BB zitten.
  Is ook niet echt hygiënisch om anders mans kleding te dragen

 3. Marja at 16:25

  Kijkers betalen niet om ruim een uur naar het oog van BB te kijken.
  Laat mensen die er voor betalen dus ook exclusief de beelden zien. Daarom betalen ze ook!

 4. DUTCHYxgx at 17:47

  zo is het dus niet raar dat de stream niet meer populair is, we mogen op de belangrijke momenten niets zien, terwijl dat iedereen daarom de stream wil hebben, op deze wijze gaan mensen er sneller vanaf willen, weer jammer….

 5. AMG at 00:21

  Echt waardeloos weer die opsplitsing. niet veel geleerd van vorig jaar. is geen bal aan.
  ik kijk volgende week wel weer als de groep bij elkaar is.
  Als het nog langer duurt zeg ik mijn abonnement op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *