Het nominatie alarm in Big Brother gaat af, is er gelijkspel?!

Het nominatie alarm in Big Brother gaat af, is er gelijkspel?!

De lampen in het huis gaan aan en uit,  er gaat een rode gloed door het huis en een sire loeit. Dat kan maar één ding betekenen… Nominaties! Nawel mag als eerste haar stem uitbrengen in de dagboekkamer. Uiteraard krijgen we niet mee wie wie nomineert, dit is waarschijnlijk op tv te zien. Iedereen mag nomineren en Big Brother heeft een boodschap die Nawel vertelt aan de rest. Alles moet geheim blijven en er niets over zeggen. Maar dat lukt niet bij iedereen zo vertelt Amy het een en het ander. Zo heeft ze op drie mensen moeten stemmen. De nominaties zorgen ook voor onderlinge spanning zoals we gewend zijn. Zo valt Amy uit tegen Dimitri omdat ze zegt dat ze allemaal op haar zullen gaan, waarop Dimitri weer boos word. is Ook bij Nawel is emotie te zien, ze huilt omdat ze het spel moeilijk vind.

Dan laat Big Brother weer van zich horen, Little brother (huismeester) Nouchine moet naar de dagboekkamer komen. Dit betekend volgens de groep dat er gelijkspel is. Als ze terug komt uit de dagboekkamer dat ze er niets over mag zeggen. Je hebt het goed gedaan zegt Kristof terwijl hij haar een knuffel geeft. Het is niet makkelijk zware verantwoordelijkheden, dat maakt u krachtig. Het is wel oke reageert Nouchine…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4]
Er zijn 30 reacties op dit artikel
 1. Sjoerd at 21:09

  Hopelijk krijgen we als kijkers de kans om Salar weg te stemmen (en ja, ik weet dat je een positieve stem uitbrengt, maar als andere genomineerden er genoeg krijgen, is hij weg) want die heeft me toch 2 gezichten. Probeert goed te blijven met Nouchine en Nawel, maar praat vol mee met de andere mannen en loopt ondertussen bij iedereen die het horen wil, Amy zwart te maken.

 2. Henkie at 21:42

  Wat vind ik die Nawel een eng vrouwtje. Salar is ook teveel bezig met het spel en is ook sneaky. Maar Nawel moet eruit en snel wat een eng persoon.

 3. Henkie at 21:49

  Wordt tijd dat Newel vertrekt verschrikkelijk persoon. Salar ook teveel met het spel bezig en heeft ook beetje sneaky acties maar die kan ik nog wel waarderen.

 4. John at 22:50

  Word tijd dat dat die Grace vertrekt met heb erg over dreven gedoe als er weer iets gebeurt of het nu iets leuks gebeurt of niet is leuks een voorbeeld Kristof heeft 1000 euro bij de boodschappen gewonnen dat verteld Kristof ook en die als eerst moet opvallen is grace met haar woe woe Kristofjeee maar goed dat is mijn mening

 5. Evo at 23:22

  Ik had verwacht dat Amy en Salar erop kwamen te staan; Maar nu met de berichten dat er drie mensen genomineerd moesten worden plus het feit dat Nouchine na de nominatieronde naar de dagboekkamer is geroepen, doet mij vermoeden dat niet Salar erop staat maar iemand anders.. Kristof misschien, of toch Leroy of Nawel..?

  • Sjoerd at 08:41

   Nawel heeft van de week immuniteit gekregen van Nouchine, dus die zit sowieso niet bij de genomineerden. Van mij mag behalve Salar, ook Amy wel weg (veel te veel huilen, onzekerheid, enz.) en ook met Kristof heb ik wel moeite. Hij is enerzijds wel goed voor de groep, maar anderzijds vooral goed voor zichzelf en héél dominant.

   • Evo at 10:40

    Ohja, ik was even vergeten dat Nawel immuniteit had. Nu heeft Dimitri een koffer aan Nouchine gegeven omdat hij denkt dat hijzelf genomineerd is. Ik ben benieuwd!

    • Renata at 20:38

     Toch slim, want als ie genomineerd was en Nouchine had achteraf veto recht om te zeggen wie het werden, is ie nu weer van de nominatie af……Misschien mocht ze er 1 ruilen ofzo en heeft ze Dimitri met 1 van de drie geruild?

 6. Arno at 23:38

  Ik ben het eigenlijk een beetje zat dat Big Brother 24 uur live stream.
  Als er echt iets gebeurd, gaan de streams op een lock of krijgen we het niet te zien.
  Daar betaal ik dan 7,99 euro voor om 24 uur live te zien.
  En dan moet ik toch ook nog op tv gaan kijken.
  Puf.
  Daarbij erg veel Belgisch dit jaar en de inwoners zijn “aardig”.
  Ik vind veel minder als vorig jaar , helaas.

 7. Hans S at 08:46

  Van mij
  1. Grace ik kan niet meer tegen dat geschreeuw als zij op de livestream is zet ik mij tv uit
  2.Kristof ook te veel aanwezig ook bij hem gaat de tv uit.
  3.Dimitri zit totaal niks in hij kan geen gesprek voeren daarom is Vera zeer teleurgesteld in hem.

 8. DUTCHYxgx at 09:28

  ja daar ben ik het helemaal mee eens, je betaald om het te kunnen volgen en dan zie je nog de belangrijkste stukjes niet, dat is echt niet kloppend.
  met belgen heb ik geen probleem, maar alle inwoners zijn teveel hetzelfde, dat maakt ze een beetje saai en de groep van vorig jaar was veel afwisselender en leuker om te volgen.
  ik vind vooral dat overdreven geschreeuw en gelach zwaar irritant en dan ook vooral dat mislukte kalkoengeluid.
  er wordt constant geschreeuwd, zelfs als er maar iets kleins gebeurt, positief of negatief, dat gegil slaat echt nergens op, het is erger dan een kleuterklas af en toe, dat doen vooral grace, nawel, kristof, dimitri en nouchine.
  en er zijn er ook meerdere die hun zender vaak niet gelijk omdoen, of na het douchen lopen ze een half uur of een uur zonder zender in de doucheruimte.
  je kunt het dan nog net verstaan omdat een ander wel een zender om heeft en het zijn altijd dezelfde, die hebben er gewoon lak aan, vooral nawel heeft er een handje van en dan gaat ze nog schreeuwen ook als ze erop gewezen wordt door BB, daar zou ook een straf op moeten staan.
  er zouden sowieso twee regels moeten zijn; niet fluiten vanwege de scherpe hoge noten en niet in kussens praten om onverstaanbaar te zijn, ze hebben ook zoveel mogelijk BB’s gezien, dat weten ze echt wel.

 9. Coony van Strien at 10:27

  Vind dat er meer actie en Meer sancties komen met al dat gesmoes in de badkamer en slaapkamer. Gewoon sanctie geven als er zacht gepraat wordt samen als ze van de groep weg zijn

 10. Wendy at 11:33

  Kan die Kristof de andere bewoners niet wat gunnen ofzo? Hij rent steeds naar die knop alsof z’n leven er vanaf hangt, echt bloedirritant! Dus hij en Salar eruit graag! Zó jammer dat die Salar z’n koffer mocht hebben..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *