Big Brother laat de bewoners weten dat ze allemaal genomineerd zijn

Big Brother laat de bewoners weten dat ze allemaal genomineerd zijn

Net voor het eten gaat het nominatie alarm af. De bewoners vragen zich af of ze nu moeten nomineren. Iedereen gaat richting de bank en wacht op wat er komen gaat. Het duurt enige tijd en Jill zegt dat ze er gewoon zweethanden van krijgt. Nu al zegt Liese verbaasd, dat is meestal rond 22:30 pas.  Bewoners zegt Big Brother dan, de nominaties zijn bekend. De genomineerden zijn: Jill, Julie, Liese, Nick en Michel. De bewoners grappen dat ze het niet aan zagen komen. De foto’s van de genomineerden worden allemaal op het beeld getoond. Staan we er toch een keer samen op grapt Michel naar Julie. Het komt wel binnen dit nieuws voegt Nick eraan toe. De bewoners krijgen verder geen details en besluiten te gaan eten. Naar verwachting gaat er morgen meer duidelijk worden, maar je weet nooit. Het blijft Big Brother die de regels bepaald…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.6]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. van Vliet at 18:48

  er is de hele week gestemd dus de uitslag weet BB al is in ieder iedereen in pakken morgen en blijft voor ons de vraag of er 1 of 2 bewoners uitgaan tijdens de life show

 2. Hans at 18:57

  Geweldig dat wij mogen stemmen .
  Ben nu wel heel benieuwt wat daar van de uitslag is.
  De mannen kunnen het wel schudden nu denk ik 🙂

 3. melanie at 19:10

  ik ben benieuwd wie er de finale haalt
  ik denk dat michel het gaat winnen
  5 e plaats liese
  4e plaats jull
  3 e plaats nick
  2 e plaats julie
  1 e plaats michel

 4. anita at 21:01

  Ik verwacht dat er drie personen morgen het huis verlaten. Daarom is de belangerijke persoon voor hen in de buurt. Die gaat ze opvangen.
  Twee finalistenvoor de laatste week.
  Jeetje ik ga het missen. Zoveel mee gelachen en soms bijna traantje. Ik gun iedereen de finale. Het is zo .n leuke groep. Mijn favoriet is Jill. Door haar heb ik zoveel plezier gehad. Die humor van haar. Geweldige lieve pure meid.

 5. Sjoerd at 21:22

  Vind deze ronde lastig in te schatten wie er zal moeten gaan. Vermoedelijk zijn Jill en Nick finalisten en dan zal Julie, Liese of Michel moeten gaan. Gevoelsmatig vind ik Jill en Julie finalisten gezien de persoonlijke groei die beiden hebben door gemaakt. Ook Nick en Michel horen voor mij in de finale vanwege alles dat ze in het huis gedaan hebben, alles dat ze voor de groep gedaan hebben en hoe ze in de proeven gepresteerd hebben. Dan zou Liese moeten gaan. Vraag is ook of degene die morgen gaat, de laatste is. Ik lees op verschillende sites dat de finale op 9 april (vrijdag) is en dan bestaat er dus een kans dat er op donderdag 8 april ook nog iemand moet gaan, zodat de finale toch met 3 is, zoals de bewoners steeds zeggen.

 6. John at 01:11

  Het wordt waarschijnlijk een voorselectie door het publiek. Mijn favoriete finalisten zijn: 1. Michel 2.Nick en 3. Julie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *