Jill, Michel en Zoey zijn de genomineerden van deze week

Jill, Michel en Zoey zijn de genomineerden van deze week

Deze week kwam Big Brother met een twist, de kijkers krijgen macht en mogen nomineren. Tijdens de tv uitzending worden gebeurtenissen van eerder deze week getoond. Uiteindelijk zien we het moment dat de bewoners te weten komen dat de kijkers mogen beslissen wie er genomineerd is. Geraldine laat weten dat de kijkers besloten hebben. De genomineerden van deze week zijn Jill, Michel en Zoey. Wie er mag blijven bepaal jij ook via onderstaande linkjes. De uitslag van de nominaties weten de bewoners in het Big Brother huis nog altijd niet maar naar verwachting gebeurd dat later vanavond. Het zou ook morgen kunnen zijn, je weet maar nooit in Big Brother. Wat vinden jullie van de uitslag?

Welke bewoner mag in Big Brother blijven?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 3.6]
Er zijn 86 reacties op dit artikel
 1. Sjoerd at 21:30

  Michel en Zoey vind ik geen verrassing, Jill vind ik een hele grote verrassing. Mijn stem om te mogen blijven gaat naar Michel.

 2. D at 21:33

  Sorry maar ik denk dat Zoey het word want vorige week was het Mike een Nederlander eruit en dan deze week een Belg is niet moeilijk te raden allemaal nep.

 3. Anoniem at 21:35

  Ik heb op Michel gestemd om te blijven. en hoop dat Zoey eruit gaat. Wordt een beetje moe van haar gezeur. Ieder zijn ding, maar dit is niet mijn ding.

  • Roy at 12:10

   Laat Michel maar gauw zijn koffers pakken.
   Hij probeert het hele gebeuren te regelen in het huis en iedereen naar zijn pijpen te laten dansen.
   Denk als hij eruit is er meer rust in het huis is..

 4. Yvonne at 21:40

  Ik stem op Zoey, dat is tactisch. Want Jill krijgt morgen hopelijk meer stemmen dan Michel om in het huis te blijven.

 5. SL at 21:43

  Onbegrijpelijk dat Jill en Zoey op de nominatie staan! Zeker als je de recensies leest en ziet hoe het er in het huis aan toe gaat. Vind dat Nick en Naomi of Matt naast Michel zouden moeten staan!

 6. Maikel at 21:55

  Mijn stem is naar Michel gegaan, omdat ik vind dat hij sowieso moet blijven! Die 2 andere mogen van mij allebei weg!

 7. kpdd at 21:55

  Ik stem op Jill om te blijven.
  Arme Zoey, die gaat het verliezen, vrees ik…
  Misschien stemt België op haar.
  O jee, dan wordt het nog moeilijk; straks moeten de twee meiden de punten delen en heeft Michel het wederom makkelijk.
  Tja…

  • Lin at 23:46

   WATTTTT? Ik begrijp het niet! Ze zeggen altijd eerlijk duurt t langst! Waarom dan een jill en een zoey erop? In deze wereld mag je en kan je gewoon niet meer eerlijk zijn. Michel erop … top…ik zie je graag gaan.

 8. Kay at 22:00

  Op Jill gestemd! Ik had andere genomineerden verwacht, degene die er tussendoor glippen nu 😉

  Liefs, Fan van Julie en Jill

 9. Kim at 22:16

  Jill moet blijven maar ook zoey helaas maar 1 stem. Jammer dat Michel weer maźzel heeft en dit battle wint. Zijn bondje blijft heel erg jammer

 10. Sylvia at 22:23

  Jill heeft ook mijn stem om te blijven ik hoop dat die Michel eruit gaat ik heb enorm veel medelijden met de familie van Julie als ze haar zo zien doen met die vent kijkt daar maar naar van thuis uit pfffffff

 11. Veen at 22:47

  Jill moet blijven. Zij brengt sfeer in het huis. En het is zo mooi om te zien dat de band met Julie heel goed is. De meiden sowieso hebben een sterke band naar dat weekend samen. Laat de dames er aub in…….

 12. Chikara at 23:04

  Jill moet absoluut blijven en Michel moet er absoluut uit. “Eerlijkheid duurt het langst” durft hij dan ook nog te beweren. Hij is de veroorzaker van het grootste gekonkel en weet zelf werkelijk niet wat eerlijkheid betekent. Of hij moet zijn eigen bedachte werkelijkheid bedoelen, waarmee hij iedereen naar zijn hand probeert te zetten. Het zal een verademing zijn als hij het huis eindelijk moet gaan verlaten. Ik gun hem absoluut geen dag langer in het huis. En Julie gaat het wel overleven en anders maar niet. Stapt ze toch gewoon op. Dan voelt ze ook eens wat Jill moest voelen en doormaken toen zij en Thomas tegen elkaar op het bord werden gezet door het kliekje en Thomas weg moest.

 13. Hendrik at 00:09

  Op Michel gestemd. Vind Michel en Jill allebei wel oke. Zoey is wat mij betreft af, die probeert zieltjes te winnen door in de slachtofferrol te kruipen.

 14. H. at 01:36

  Beste Big Brother,
  Van deze kijkersvraag is geen uitslag bekend gemaakt. Is dat de nieuwe twist dat onder de 3 genomineerden ook de populairste zit die volgens de kijkers in de finale hoort en tijdens de live-uitzending wordt gered?

 15. Hela at 02:44

  Het huis draaid op de liefde en vrolijkheid van JILL als zei niet blijft stop ik direct met kijken….michel r uit met een trap na

 16. Diana at 04:58

  Op Michel getemd, voor Julie, hij zet zijn helm af voor haar, ik denk dat Julie veel verdriet zal hebben als haar maatje naar huis moet.

 17. Rebekka at 06:51

  Jill gestemd zei moet er inblijven

  Laat Michel er maar uit gaan dan kunnen daarna de andere dames weer zelf kiezen dan de dominante Michel die alles bepaald die gebruikt de meisjes alleen maar om in finale te komen

 18. Ilse at 10:05

  Michel eruit te aanwezig, bepalend en dominant.
  Zoey mag meer in haar kracht staan zij is eigenlijk mijn Big Brother winnares.
  Jill zeker finalist met Liese samen.

 19. Wil at 10:52

  Michel mag er van mij uit. Hij is veel te dominant aanwezig en bepaalt zelfs wat de andere bewoners van zijn groepje moeten stemmen zodat al zijn concurrenten afvallen en hij er zelf later als winnaar uit komt. Zijn vrienden hebben waarschijnlijk niet door dat ze gebruikt worden en zullen nadat de tegenstanders weggestemd zijn zelf door deze methode één voor één vlak voor de finish sneuvelen.

 20. Margot at 12:01

  Balen dat het er 3 zijn….. Nu moet ik tactisch stemmen ? Ik hoop dat Michel eruit gaat en ik denk dat Jill vanzelf genoeg blijf-stemmen krijgt, dus ik heb op Zoey gestemd.
  Dus als je net als ik Jill en Zoey in het huis wil houden…. stem op Zoey ?

 21. M at 16:48

  Michel mag het huis nu wel echt verlaten. De hele tijd maar namens “ons” te praten en zijn mening door te stampen kan er bij echt niet meer in. En wat hij gezegd had over Matt als reden van nomineren kon ook echt niet.

  Als hij eruit gaat kan Zoey meer zichzelf zijn. Vandaar, en omdat Jill hopelijk ook genoeg stemmen ontvangt, krijgt zij de mijne.

 22. Brenda at 22:38

  Zoey is eruit en michel zegt.. tjah jerrel maakt ruzie met mij en die is eruit en zoey maakt ruzie met mij en die is er nu ook uit. Zoals verwacht stijgt de arrogantie boven michel zijn hoofd uit, hopelijk is hij de volgende die eruit vliegt!

  • Diana at 10:51

   Het klopt wel wat hij zegt toch?? Hij heeft wel een punt. Doe iets met die informatie i.p.v meteen weer af te kraken. Hij probeert alle ruzies weer op te lossen, andere gaan de hele dag op hun bed liggen. Pfff nou dan mag je wat mij betreft wel naar huis, ga daar maar zitten sippen.

 23. Noor at 19:00

  Zo jammer dat Zoey weg moest, een hele goede kandidaat, duidelijk en eerlijk, had het haar zo gegund om te winnen, ze steekt boven het maaiveld uit daar hebben velen moeite mee.

  Michel kan niet tegen kritiek maar vergeet dat hij zelf veel op anderen heeft aan te merken.

  Jill kan zich behoorlijk aanstellen, is ook nog erg jong natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *