Home » Els en Nathalie speculeren over de aankomende nominatie

Els en Nathalie speculeren over de aankomende nominatie

Door BigBrotherNederland

Nathalie en Els bespreken in de tuin na hoe de afgelopen dag is verlopen. Els denkt dat zij en Patrick of zij en Jill in de genomineerd worden volgende week. Ze denkt  verder dat Jill geen punten bij het publiek heeft gescoord omdat ze te veel gedronken had en dat ze naïef genoeg is om erover te praten als Big Brother het weg zou laten uit de uitzendingen. Nathalie weet op haar beurt dat de camera’s zijn weggedraaid toen het gebeurde ’s nachts. Ze denkt ook dat omdat het zo laat was, er niemand meer aan het kijken was. Zij gaan nu allemaal samenzweren merkt Els dan op. Volgens Nathalie gaat niet iedereen mee. Pat ligt ook niet goed bij hem. Zoey, Julie en Naomi vonden het niet fijn voegt ze eraan toe. Waarom ben je hier, als je zo’n beeld hebt van ons vraagt Nathalie zich af, doelend op Patrick. Els zegt dan dat Liese ook een grote achterban heeft. Zeker als je twee keer terug komt na een nominatie. Ik moet meer individueel gaan denken, en minder in groepsbelang gaat ze verder. Ik ben benieuwd hoe ze het gaan spelen. Wij hebben geen band meer. Ja, wij tweeën dan wel. Thomas gaat sowieso niet op Nick stemmen heeft hij gezegd. Maar hij zal een keer moeten antwoordt Nathalie. Thomas wordt nu ook wel een target, Thomas en Jowi. Deze week nog niet op Jowi denk ik. Ik denk dat het tussen Jill, jou en mij gaat, en dan zou Jill dan op zich… En Pat onderbreekt Els haar. Ja van ons dan antwoordt Nathalie. Jill en ik denken dan Patrick en Julie. Els denkt Julie niet. Op wie ga jij stemmen dan vraagt ze. Op Patrick laat Nathalie weten. Daar krijg ik bad vibes van benadrukt ze. En die kok zegt Els, doelend op Patrick. Ik vind hem veel te glad. Anders had ik de vorige keer al op hem gestemd maar dat kon niet. Nathalie denkt dat veel mensen op Patrick gaan stemmen want Julie was er echt heel naar van hoe hij deed, Naomi was er ook heel naar van. Liese vond het wel heel top omdat zij vanuit hem ehhh… Gescoord heeft vult Els aan. Dan denk ik ook, dan neem je van 1 persoon, dan neem je alles aan zegt Nathalie. Els begint dan weer over Liese, die speelt volgens haar echt een spel. Ze heeft haar baan opgezegd en Nick ook. Heeft ze echt haar baan opgezegd vraagt Nathalie ietswat verbaasd. Zij heeft geen werk meer antwoordt Els. Ze was echt heel bang. Ze was bloednerveus verzekert ze. Verder bespreken de twee dat ze Liese wel aardig vinden maar een erg sterke speler. En dat ze geen klik met haar hebben, ook omdat ze zich vaak afzondert. Ze vinden Naomi heel aardig en ook een goede speler. Nathalie heeft eigenlijk spijt van haar stem op Naomi, omdat ze haar heel lief vindt. Wie maakt er volgens jullie kans om volgende week genomineerd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.2]

Ook interessant:

7 Reacties

John 22 januari 2021 - 20:54

Nathalie al zeker !
Is met niets anders bezig

Beantwoord
Ivette Marchand 22 januari 2021 - 23:29

Ik denk Nathalie en Thomas.

Beantwoord
Ruud 23 januari 2021 - 06:27

Nathalie en Els.
Complottheorien? Nou deze 2 wel zeker dat bewijst dit gesprek maar weer eens.
Twee valse heksen die ook nog de hottub zichzelf hebben toegeeigend.
Bah, weg die 2

Beantwoord
Samentha 23 januari 2021 - 11:45

Kan ik niet twee keer op Nathalie stemmen? xD

Beantwoord
D. Oedel 23 januari 2021 - 12:29

NAThali en Els, dat zijn toch die twee doorweekte hottube mosselen ?

(Werd Sjakie uit Flodder niet ooit in de USA tot vrouw getransformeerd? volgens mij zit het product daarvan in de hottube de hele dag 😀 )

Beantwoord
Maikel 23 januari 2021 - 12:43

Nathalie en Els mogen van mij allebei genomineerd worden, want dat zijn 2 rotte appels die er snel mogelijk uit moeten wat mij betreft!

Beantwoord
Diana 24 januari 2021 - 18:03

Natalie en Els, daar ben ik onderhand wel klaar mee. Constant aan de roddel bah van.mij mogen zw vertrekken!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page