Home » Big Brother liveshow: Ali moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Ali moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! Welke genomineerde bewoner moet vanavond het huis verlaten? In dit bericht lees je terug hoe de liveshow verlopen is en welke bewoner uiteindelijk moest vertrekken. Wordt het Bart, Ali of Jason?

Geraldine en Tatyana openen de liveshow, Geraldine laat weten dat de jackpot 65.218 euro in staat. Daar had 4000 euro bij kunnen komen maar Lindsey speelde het spel hard ze koos tijdens het zandloper spel voor zichzelf en in dat kistje zat een briefje waarmee ze iemand mocht nomineren wat Jason werd. Daarna zien we fragmenten van afgelopen week zoals: de start van back in time week, Bart die toegang kreeg tot de foto room en het spel wat hij speelde, Bart die Jason, Ali en Jolien meenamen naar het Big Brother museum, de klachtenlijn waar ze klachten van de buitenwereld krijgen, Lindsey die Jason nomineert, Charlotte die power of nomination won, Charlotte die een secret mission had en de nominatie uitslag van deze week: Jason, Bart en Ali. Tatyana legt daarna contact met het huis. Geraldine gaat naar Lindsey was je blij met de prijs om iemand te nomineren. Lindsey antwoordt dat ze niet wist wat erin zat. Het was wel spannend geeft ze toe. Ik stond er blank in, alles was welkom. Ik stond erachter, het was mijn keuze. Tatyana begint tegen Bart over de foto room, hij was emotioneel. Bart laat weten dat hij geen contact heeft, de foto’s zorgde wel voor een moeilijk moment. Geraldine gaat naar Jolien, je was verdrietig na het verdien van Michelangelo. Het wordt telkens anders, hoe ga je ermee om? Jolien laat weten zich aan te passen, we gaan leuk met elkaar om. Tatyana gaat naar Ali, je bent weer genomineerd hoe denk je erover? Ali antwoordt dat hij de kansen even groot ziet voor iedereen. Er staan 2 toppers langs mij. Ik weet nog steeds niks over de buitenwereld, het is afzien. Geraldine gaat naar Danny, je probeert de sfeer te verbeteren. Ben je anders in het huis? Danny laat weten dat hij geen druk voelt en niet bezig is met het spel. We versterken elkaar en het is leuk. Tatyana vraagt wat hij gaat doen in de blauwe kamer, blijf je alleen liggen. Jason laat weten dat hij wel daar wil blijven maar in de rode kamer de gezelligheid opzoekt. Geraldine gaat naar Charlotte, is de power of nomination een vloek of zegen. Beiden denk ik antwoordt Charlotte. je moet ook mensen nomineren die je niet wilt nomineren. Daarna zien we nog wat fragmenten zoals het moment dat de groep hoorde wie er genomineerd was en hoe daarop gereageerd werd. Ook zien we nog wat klachten binnenkomen vanuit de buitenwereld.

Geraldine zegt dat ze over 2 weken weten wie de grote winnaar van Big Brother is. Vanavond moet er weer 1 bewoner weg, Ali, Bart of Jason? De lijnen gaan op freeze. Maar eerst is het tijd voor het coins overzicht. Jason heeft 44 coins, Danny, Ali en Lindsey hebben er 1. Tatyana begint daarna over een secret mission en volgens Geraldine is deze niet gelukt. Jullie deden een biecht en daarin mochten jullie aangeven wie de secret mission had. De naam van Charlotte wordt niet genoemd. Tatyana zegt dat de persoon die een secret mission had mag opstaan. Charlotte staat op en Geraldine vraagt wat ze moest doen. Charlotte vertelt dat ze Thais moeten leren. Ik heb moeten bellen en eten moeten bestellen, daarom kregen we aardappelen. Je hebt geen coins verdient zegt Tatyana. Geraldine vertelt daarna dat de tussenstand bekend is en wie er mag blijven. Op het scherm komt de naam van de favoriet en die nog mag blijven. Op het scherm komt de naam van Bart te staan. Het gaat dus tussen Ali en Jason. Bart zegt dat het hem wel iets doet dat de fans hem steunen. Het doet mij veel deugd, ik bedank iedereen. Ik had het niet verwacht maar gehoopt.

Geraldine en Tatyana staan in de tent klaar. De lijnen zijn gesloten. Tatyana gaat naar de familie van Ali. De zus van Ali wenst de familie van Jason succes. Laten we hopen op het beste. De dochter van Bart had niet verwacht dat haar vader mocht blijven. De moeder van Jason vindt het erg spannend. Het voelt een beetje als finale, het is super spannend. Geraldine legt contact met het huis. Jolien gaat diegene die moet gaan echt missen. Tatyana vertelt dat op het scherm de naam komt te staan die niet naar huis moet. Op het scherm komt de naam van Jason. Dat betekend dat Ali het huis moet verlaten. Ali neemt afscheid van de groep, pakt zijn spullen en loopt het huis uit. Geniet ervan zegt hij, we zien elkaar nog. We krijgen daarna nog de hoogtepunten van Ali tijdens zijn verblijf in Big Brother te zien.

Daarna wordt Ali opgevangen door Geraldine en Tatyana ontvangen in de tent. Ali zegt dat hij een missie had, plezier maken. Dat is  geslaagd, ik heb genoten van mijn tijd. Het is dubbel om afscheid te nemen voegt hij er emotioneel aan toe. Daarna gaat Ali naar zijn familie die hij even knuffelt. Daarna gaat hij weer terug naar Geraldine en Tatyana. Ik heb echt een ontzettend leuke tijd gehad. Elke minuut, elke dag heb ik van dit avontuur genoten. Het was mijn grootste avontuur van mijn leven, ik had nooit gedacht dat ik 10 weken zou halen. Ik wilde eigenlijk meer en had graag mijn verjaardag daar willen vieren. Daarna mag Ali naar zijn familie. Geraldine zegt dat ze nu de halve finale week ingaat. Wie overleeft deze en gaat naar de finale. Tatyana vertelt dat er vanavond een feestje is.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.6]

Ook interessant:

3 Reacties

yvonne kerssens 18 maart 2023 - 20:35

ik had gehopt dat ali en jason zoude blijven maar ali is nu naar huis wat vinden jullie daar van ?

Beantwoord
asor 18 maart 2023 - 21:02

Eindelijk Ali er uit dat werd hoog tijd.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 18 maart 2023 - 22:23

Jason je bent een Topper.
Samen met Bart naar de finale.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page