Home » Danny keert terug in het huis en fight for your power week is gestart!

Danny keert terug in het huis en fight for your power week is gestart!

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond tijdens de Big Brother liveshow werd duidelijk dat Ias het huis moest verlaten. Maar ook dat een oud bewoner terug mocht het huis in als vaste bewoner. Danny mocht van de kijker terugkeren.

De bewoners zaten buiten bij het vuurtje wat na te praten. Big Brother neemt dan het woord: Beste bewoners, het leven zit vol verrassingen. Dat maakt het zo mooi en bijzonder. Dit experiment is zoals het leven maar dan in een snelkookpan. Zo zit je op vrijdag nog thuis op de bank en sta je zaterdag weer hier. De poort gaat open en Danny stapt naar binnen. De groep schreeuwt het uit van enthousiasme. Danny krijgt knuffels en zegt dat het echt bizar en leip is. Danny vertelt dat Chiara het huis uit ging, toen werden alle Nederlandse oud bewoners gebeld of we er voor open stonden. Vanaf donderdag werd het bekend en de kijkers hebben gestemd wie erin zou gaan. Ik met Chelsea en Chayron stonden daar. De groep is blij en iedereen gaat naar binnen. Ik weet wel alles zegt Danny met een lach. Binnen kletsen de bewoners nog even verder tot Big Brother weer het woord neemt. Jullie hebben hier in mijn huis al gelachen, gehuild en elkaar lief gehad. Maar ook verraad en achterklap is jullie niet vreemd. Jullie zijn nog met 8 en hebben dus al de helft van de bewoners naar huis gespeeld. Om dit experiment te overleven moet je macht hebben. Macht over de andere bewoners. En om deze macht moeten jullie deze week strijden. Elke dag opnieuw. Op het scherm komt het nieuwe thema: fight for your power. Vannacht is er ook nog een spel gespeeld, er werd weer iets met een ranking gedaan. Maar wat er gebeurd is is onduidelijk, het spel was niet te volgen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en het was tijd voor de erfenis van Ias, hij heeft het huis gisteren verlaten. Ias zegt hoi lieve vrienden. Zit ik hier weer buiten het huis sjonge sjonge sjonge. Ik heb helaas geen coins meer die ik kan uitdelen. Ik heb ze ook niet verstopt in het huis, dat was een grapje. Ik wil jullie bedanken voor de leuke tijd in het huis. Ik heb het leuk gehad en nieuwe vrienden en vriendinnen erbij. Ik wil ook vooral Jolien bedanken, we zijn naar elkaar toe gegroeid. We hebben veel aan elkaar gehad. Ali wil ik ook bedanken, we hadden een goede klik. Veel gelachen, ik weet dat je het goed gaat doen. Ik ga zeker elke aflevering kijken en ik hoop dat jullie het tot ver gaan behalen.

Daarna zegt Big Brother dat er deze week geen weekly basics zijn die ze gewend zijn. Deze week bepalen jullie zelf wat er op tafel komt te staan. Elke dag zal een ander duo in de keuken staan om een gerecht te bereiden. Deze duo’s kiezen jullie zelf. En de ingrediënten die jullie nodig hebben komen jullie in de dagboekkamer aan mij doorgeven. Dus jullie mogen mij nu laten weten wie het eerste duo is. Jolien en Charlotte. Zij mogen in de dagboekkamer overleggen en ingrediënten doorgeven. De andere duo’s zijn: Jolien & Charlotte, Bart & Danny, Michelangelo & Jason en Ali & Lindsey. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.5]

Ook interessant:

6 Reacties

Gezina 5 maart 2023 - 10:15

Heel leuk dat Danny terug is. Minder voor Bart en Michelangelo. Hoop dat die nu een keer aan de beurt zijn. Rode kamer zet hem op.

Beantwoord
Alex 5 maart 2023 - 10:59

Blij dat Ias weg is.

Beantwoord
Lydia 5 maart 2023 - 11:21

Goed dat ze eens serieus te eten krijgen!

Beantwoord
Lydia 5 maart 2023 - 11:22

Goed dat ze eens serieus te eten krijgen!
Het zal smaken voor iedereen..
Misschien frit met bifstuk?

Beantwoord
Yvonne kerssens 5 maart 2023 - 14:13

Ik ben zo blij dat Danny terug is en jullie ?

Beantwoord
leeke 10 maart 2023 - 16:01

weg is weg.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page