Home » Big Brother telt af, de ballon opdracht is toch geslaagd!

Big Brother telt af, de ballon opdracht is toch geslaagd!

Door BigBrotherNederland

De bewoners uit Big Brother hebben afgelopen avond en nacht om de beurt op de ballon mogen passen. Er was enige tijd onduidelijkheid of de opdracht nou mislukt zou zijn. In de opdracht stond namelijk dat de ballon altijd in handen moest zijn van een bewoner. Blijkbaar moest de ballon niet letterlijk in handen zijn. Een nieuwe dag is aangebroken en rond 10:15 uur meldt de Big Brother stem zich. Hij telt af, de groep doet juichend mee. Daarna zegt de Big Brother stem, bewoners jullie opdracht is…. geslaagd! Jullie hebben de ballon 24 uur vastgehouden. Goed gedaan! Jowi prikt ondertussen de ballon kapot en er komt nep geld tevoorschijn. Het gaat om 175 euro. Het geld in de ballon is het boodschappengeld voor deze week. Huismeester Nick bepaald wat er van het geld gekocht wordt vertelt de Big Brother stem nog. Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3]

Ook interessant:

1 Reactie

Hans 18 januari 2021 - 12:23

Wist ik wel Jill had hem gewoon vast anders had Big Brother wel ingegrepen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page