Home » Tom en Karen gaan het gesprek aan over de stemming

Tom en Karen gaan het gesprek aan over de stemming

Door BigBrotherNederland

Tom en Karen kunnen na de laatste stemming voor de nominaties het niet zo goed met elkaar vinden. Ze kwamen er niet uit qua stemmen en sinds die tijd negeren de twee elkaar. Vandaag besluiten de twee het gesprek erover aan te gaan, Jimmy zit er ook bij.

Tom probeert uit te leggen dat ze na het stemmen op Danny naar buiten zijn gekomen en Karen zei er niet over te praten. Terwijl Tom het eigenlijk samen met haar tegen Danny wilde zeggen dat er op hem gestemd is en waarom. Daarna hoorde Tom dat Karen dat toch gedaan heeft. Karen geeft aan dat ze het niet fijn vindt dat hij haar genegeerd heeft. Tom heeft haar uitgelegd dat hij tijd nodig heeft om dingen te overdenken. Hij geeft aan haar niet meer te vertrouwen hierdoor. De twee kibbelen nog enige tijd door. Zo laat Tom weten dat hij het jammer vindt. Ook voor Alice wat er allemaal gebeurt. Alice is mijn beste vriendin en dan zeg jij dat dat niet is. Je moet dat ook eens inzien. Waar haal jij het recht vandaan wie voor mij een beter persoon is. Karen vindt dat hij niet zo moet doen. Wat heeft dit te maken met achter de rug om praten? Maar als jij dat zo ziet is het goed he. Het heeft er niks mee te maken. Vergeet dan dat ik een mens met gevoelens ben en gekwetst ben erin zegt Tom. Als je dat niet leuk vind dan is dat uw ding. Ik heb dit ook al meegemaakt met Ronahi en dat was niet leuk. Ik had dat van u niet verwacht. Karen merkt op dat ze het is komen zeggen maar dat is volgens Tom niet zo. Ik heb het gevraagd. Ik ben niet zo iemand die het niet zou zeggen antwoordt Karen. Ik zou het gewoon zeggen. Maar dat je me zo moet negeren en doen als of ik lucht ben vind ik niet correct. Daar heb je een punt geeft Tom toe, zo ben ik gewoon. Het is voor mij een vertrouwenskwestie. En dat hij de tijd nodig heeft om eerst zelf na te denken en dan een geschikt moment te kiezen. Het negeren is voor mij afstand nemen, afstand te nemen en voor mijzelf te kiezen. Karen vindt dat hij ook eens zou moeten voelen wat zij voelt. Tom vindt dat niet relevant, hij is dan met zichzelf bezig waarop Karen zegt dat ze ook samen leven met elkaar. Oke ik had direct naar je moeten komen, daar ben ik ook in fout geweest. Ik heb alleen gezegd tegen hem (Danny) dat we op hem hebben gestemd. Meer niet. Maar jij geloofd mij niet. Tom heeft er geen behoefte aan om Danny erbij te halen. Karen benadrukt dat hoe Ashley doet zelf beslist.

Nadat Big Brother de bewoners vertelt heeft dat ze informatie kunnen verzamelen in de gameroom gaan Tom, Karen en Jimmy weer verder met het gesprek. Bij mij gaat het er niet om dat ik je negeer zegt Tom. Dat doe je wel de hele tijd antwoordt Karen. Dat hoeft niet he zegt Tom. Ik wil wel duidelijk maken dat ik voor mij eigen een punt heb en als dat bij mij zover moet komen dan besef ik voor mij eigen dat er wel iets aan de hand is. Dan gaat er een alarm belletje rinkelen voor mijzelf. Ik wil met iedereen op kunnen schieten. Ik ben mijzelf heel de tijd gebleven. Soms wat wispelturig maar dat is wie ik ben. Ik kan gewoon zeggen dat ik deze week blij ben dat we vrijstelling hadden, een duo waren en een super leuke tijd hebben gehad. Buiten de slechte dingen dan. Ik ben deze week ook op antwoorden gekomen die ik aan het zoeken was. Ik wil het negatieve ervan schrappen als je dat ook ziet zitten. Karen antwoordt dat het voor haar overkomt dat ze erg negatief heeft gedaan. Zo ben je naar mij gekomen. Daarna loopt Karen huilend weg. Jimmy geeft bij Tom aan dat hij even naar haar toe moet gaan. Als Tom dat doet geeft Karen aan niet met hem te willen praten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Henry 17 maart 2024 - 15:31

Tom is echt een botteman hij denkt echt alles te zeggen tegen KAREN……van mijn mag hij er ook zo snel mogelijk eruit

Beantwoord
Big Brother ZB 17 maart 2024 - 16:21

Ik begin me met de dag meer, te ergeren aan Tom. Wordt stilaan ook een ego dat het huis mag verlaten.

Beantwoord
Alex 17 maart 2024 - 16:50

Toms enige excuus is “zo ben ik nu eenmaal”. Erg slap.

Beantwoord
Jose 17 maart 2024 - 19:37

Tja Karen jij hebt tegen A en Danny verteld dat het Tom was.
Eerlijk blijven!!!!!!

Beantwoord
Ton 18 maart 2024 - 06:31

Iemand die zoveel problemen opzadeld als Tom uit verleden en waar hij persoonlijk aan wil werken moet niet aan `big `brother mee doen . Andere kandidaten kunnen daar toch geen rekening mee houden. Karen hoeft zich niet te verantwoorden hoe zij haar spel speelt en wie ze informatie deelt . Dat hoort bij dit spel . Tom kan beter na huis gaan

Beantwoord
Jongen 18 maart 2024 - 23:33

Tom heeft hier gelijk , karen kan haar fout niet toegeven , karen is een roddeltrien, en eerlijk is ze ook niet ze zegt tegen tom: ik heb alleen gezegd dat we op danny gestemd hebben , alleen dat. Maar ze heeft nog meer gezegd ze heeft ook gezegd dat het toms keuze was en : ik heb mijn handen ervan af getrokken, karen kan gewoon niet zwijgen geef het gewoon toe , tom zegt niks verkeerd

Beantwoord
Es 19 maart 2024 - 11:56

Wat een kortzichtige reacties wbt Tom… Onderschatten jullie Karen niet een beetje? Tom doet niets verkeerd en moet zich constant verdedigen.. En waarom? Karen is een roddel tante.. Praat met iedereen mee en wilt bij iedereen een wit voetje halen. Ze moet Tom geen dingen verwijten die ze zelf doet. Waarom Tom zich rot laten voelen voor iets wat zijzelf heeft gedaan. Heel apart. Van mij mag Karen op de bank.. Samen met haar leidster Ashley..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page