Home » Liese wordt huismeester na een opdracht in de gameroom

Liese wordt huismeester na een opdracht in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat weer van zich horen. Iedereen moet naar de woonkamer komen. Dan verspringt het beeld en krijgen we niet mee wat de opdracht gaat zijn. De bewoners moeten een spel spelen in de gameroom. Maar niet iedereen kan meedoen, dus een aantal bewoners komen alweer eerder naar buiten. Daniëlle moest kiezen wie niet mee kon doen. De nieuwste  bewoners Patrick, Michel en Julie geven zich vrijwillig op om niet mee te doen. Verder kiest Daniëlle dat Zoey en Els ook niet deel mogen nemen aan het spel. Daniëlle legt aan Zoey uit waarom ze besloten heeft waarom zij niet mee mag doen. Zoey vindt het op haar beurt jammer dat ze niet mee mag doen aan het spel. Els vraagt ook waar de keuze op gebaseerd is. Jij heb al eens een spel gedaan met Nick en René. Oke dan weet ik genoeg reageert Els. Ik vond het gewoon belangrijk te weten waarom. Ik vond het gewoon om te kijken van wie is er sterk, wie heeft er al eens gespeeld richt Daniëlle zich op Zoey. Zoey vindt het moeilijk ze had graag laten zien dat ze ervoor wilde gaan. Maar ik ben niet boos, het is een spel. Het is voor mijzelf dat ik het jammer vindt. Daniëlle lijkt zich schuldig te voelen. Els vindt dat ze het goed gedaan heeft. Gewoon doorgaan. Uiteindelijk komen de bewoners terug in de woonkamer. Jowi heeft iets gewonnen in het spel. Hij mag niet nomineren deze week. Jowi moest daarnaast nog twee tegenpolen kiezen. Twee bewoners die moesten blijven zitten in de gameroom zodat zij elkaar beter leren kennen. Liese en Nathalie moesten achterblijven in de gameroom.

Nathalie en Liese komen uiteindelijk terug. Nathalie vertelt de groep dat zij achter moesten blijven omdat ze elkaars tegenpolen zijn. En elkaar het minst goed kennen, dat weten we ook van elkaar. En de laatste stelling was… Liese neemt het woord over, Gefeliciteerd een van jullie wordt huismeester. Jullie bepalen zelf wie dat wordt. Het was een hele strijd. Ja zegt Nathalie. We begrijpen allebei elkaars redenen. En ik heb gezegd dat ik het Liese gun omdat ze al twee keer genomineerd is. En ik heb mijn woord gegeven dat ik niet op haar (Nathalie) stem merkt Liese vervolgens op. Ik denk dat we tevreden de kamer uit zijn gegaan zegt Nathalie. De groep klapt, Liese en Nathalie zijn blij hoe het verlopen is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

Ook interessant:

4 Reacties

Cindy 22 januari 2021 - 16:20

Njaaaa had toch véél liever Nathalie als huismeester willen zien hoor!!

Beantwoord
D. Oedel 23 januari 2021 - 12:24

Nee dank je, dan moet de hele ploeg de hele dag in de hottube bivakkeren als eerste huisregel

Beantwoord
Jeroen 22 januari 2021 - 16:25

Waarom mag Daniëlle zoveel besluiten nemen? Is echt opvallend vaak dat zij cruciale beslissingen mag nemen.

Beantwoord
liesbeth 25 januari 2021 - 03:39

dat vind ik nou ook valt mij ook op hoor

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page