Big Brother vertelt tegen de groep dat Jill niet kan nomineren en genomineerd kan worden

Big Brother vertelt tegen de groep dat Jill niet kan nomineren en genomineerd kan worden

Big Brother roept dat het tijd is om te nomineren. Als het te lang duurt zegt de stem: bewoners, naar de woonkamer, in draf! Als iedereen in de woonkamer zit vertelt Big Brother verder. Bewoners, luister goed. Jill is niet in het huis en kan dus niet genomineerd worden. Zij zal ook niemand nomineren. Jowi kom naar de dagboekkamer… Jowi staat op en Big Brother heeft zich duidelijk vergist. Oh, wacht jij hebt je recht om te nomineren deze week kwijtgespeeld in het huismeester spel. Jammer. De groep lacht en Jowi reageert lachend dat hij het gemeen vindt. Michel wordt vervolgens als eerste naar de dagboekkamer geroepen om te nomineren. De rest volgt en iedereen brengt zijn stem uit. Wie wordt er volgens jullie genomineerd?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.1]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. wim at 15:48

    er word alleen nog maar over de nominaties gepraat , tenminste iedere keer als ik naar de livestreams kijk dit zou verboden moeten worden

  2. Hans at 17:15

    Prachtig gebaar van Big Brother naar Jill toe ik hoop dat het verder goed gaat met onze benjamin iedereen in het huis mis Jill toch wel ze is ook zo lief en onschuldig.
    Ik ga voor Nick en Natalie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *