Home » Vera is emotioneel, ze heeft een mindere klik met het groene team

Vera is emotioneel, ze heeft een mindere klik met het groene team

Door BigBrotherNederland

Vera komt emotioneel terug nadat ze in de dagboekkamer is geweest. Eveline en Nawel komen naar haar toe om haar te troosten. Vera laat weten dat ze een mindere klik voelt met de mensen uit het groene team. Het is niet dat ik met jullie geen klik heb, maar het is anders voegt ze eraan toe. Daarna bespreekt ze het ook nog even met Kristof en Julio. Ik voelde me gewoon een beetje out of place vandaag legt ze uit. Kristof en Julio proberen haar wat op te fleuren. Big Brother is dit he benadrukt Kristof. Die creëert deze situatie dus nu moet je sterk zijn. Keep your head up and your heart strong! Dus je mindset is, het gaat goed komen eindigt hij. Daarna zien we de bewoners van beide teams wat kletsen en een kaartspelletje doen. Ook speculeren ze over een opdracht die morgen waarschijnlijk komen gaat. De shutters en de deur zitten dicht, dus waarschijnlijk word er weer wat opgebouwd…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.4]

Ook interessant:

15 Reacties

yvonne 24 januari 2022 - 20:48

Het is hard als de bewooners worden gescheiden …….

Beantwoord
Van de Vondel Marina 24 januari 2022 - 20:58

Ik begrijp haar heel goed, er is geen fun in dat groene team. Allemaal zo serieus, zelfs Kristof.
Ik snap BB niet. Hij zet alle leuke mensen bij elkaar en de rest duwt hij dan ook maar samen!
BB ging spectaculair worden, ik wacht daar nog op. Als er een game is wordt de live stram uitgeschakeld. ’verder moeten ze hun dag vullen met wassen etc zoals de oude Belgen. Niets mis mee maar vorig jaar TEVEEL en dit jaar VEEL te WEINIG.
weinig spectaculair te zien hoor BB

Beantwoord
Hans S 24 januari 2022 - 21:16

Ik vond Vera de eerste 2 dagen wel leuk ik dacht echt dat ze samen met Tobias verder zou gaan maar dat is helemaal anders gelopen , en nu zie ik niks meer van Vera ze doet heel weinig in het huis.
Ik vind trouwens de hele Big Brother van dit jaar maar saai ik kijk ook steeds minder de livestreams en nu met die muur er tussen is niks.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 24 januari 2022 - 22:59

Inderdaad heel saai, nochtans hadden ze ons wat anders beloofd.
Geef mij dan maar terug de BB van vorig jaar. Zelfs de stem was toen beter

Beantwoord
Dutchie 24 januari 2022 - 23:46

Vera is gewoon even van slag dat zag je aankomen. Dat komt wel weer goed, vindt het een leuke meid, zachtmoedige vrouw.

Beantwoord
webjo 25 januari 2022 - 00:08

Ze was vanavond wel aan ’t koken.

Beantwoord
Geert 26 januari 2022 - 00:32

Het is Dimitri die ze vooral mist

Beantwoord
Roos 24 januari 2022 - 21:19

Wel leuk als er morgen weer een opdracht komt.Nog leuker als we als live streamer ookmee mogen kijken.Het is toch 24 uur live livestreams.

Beantwoord
Dutchie 24 januari 2022 - 23:48

Precies dat, livestream te vaak En te lang op het oog. Ga steeds minder kijken. Op tv zie je ook maar stukjes. Vorig jaar beter qua uitzenden

Beantwoord
Domen Maria 25 januari 2022 - 06:44

ja dat dacht ik ook maar iedere keer als de bewoners een oopdracht hebben krijg je het Big Brother oog dan moeten ze het geen live stream meer noemen

Beantwoord
Albert 25 januari 2022 - 09:16

Precies dat is de reden dat ik mijn videoland abonnement weer heb opgezegd!
Iedere keer als het leuk wordt gaat de livestream op zwart, daar ga ik niet voor betalen

Beantwoord
Van de Vondel Marina 24 januari 2022 - 22:59

Inderdaad heel saai, nochtans hadden ze ons wat anders beloofd.
Geef mij dan maar terug de BB van vorig jaar. Zelfs de stem was toen beter

Beantwoord
Susn 25 januari 2022 - 09:30

Vera is by far de jongste van geest in het huis. Aandoenlijk, soms zelfs bij kinderlijke af zo lijkt. Ik snap wel dat het dan moeilijk is om aansluiting te vinden bij de anderen. Ik heb een beetje met haar te doen, ook hoe Dimitri met haar om gaat, ze is zo onzeker over hun “liefde”. Lijkt me erg moeilijk. Misschien ook goed dat ze er uit gaat, na Nawel. Vraag me ook af hoe Tobias dat nou bedoelde, dat hij niet bij Dimi én Vera wilde zitten aan één kant of niet bij Vera of Dimitri?

Beantwoord
anoniem 25 januari 2022 - 08:10

Roos ik vind dat je gelijk hebt .

Beantwoord
Jongen 25 januari 2022 - 09:52

Vera is zelf ook een saai persoon zij zorgt ook niet voor sfeer , als ze deze splitsing al niet aankan hoort ze niet thuis in het bb huis , vraag mij af op basis van wat ze haar gekozen hebben , ze knoopt ook geen serieus gesprek aan met de anderen zou ze beter wel doen want dimi laat haar vallen heeft haar nu nodig voor het spel , in het begin zei ze dat ze heel sociaal is , nou daar merk ik weinig van , van mij mag ze eruit maar het zal wel nawel worden weer een sterke persoonlijkheid eruit , ik weet niet of ik blijf kijken dan

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page