Home » De bewoners moeten biechten en een koude douche challenge

De bewoners moeten biechten en een koude douche challenge

Door BigBrotherNederland

Nadat bekend is geworden welke bewoners er allemaal genomineerd zijn is de dag vrij rustig verlopen. De bewoners besloten er maar het beste van te maken, de uitslag was voor de meeste zeer verrassend en de emoties liepen hoog op. Big Brother riep de bewoners nog wel naar de woonkamer. Zodra iedereen zat vertelde hij dat het tijd was voor de biecht. Jullie komen één voor één naar de dagboekkamer. Daar vertellen jullie mij welke bewoner bezig is met een secret mission. Als ze het goed hebben kunnen ze er vijf big brother coins mee verdienen. Verder werden er spelletjes gespeeld en werden twee bewoners afgelopen avond nat gespoten met een koude waterstraal. Dit omdat er een weddenschap verloren is tijdens een balspel. Chelsea, Charlotte, Lindsey, Michelangelo en Danny zijn de pineut. De rest van de avond verloopt ook vrij rustig. Danny en Jason vinden dat ook en hebben ook nog eens energie over. De twee besluiten een koude douche challenge te doen. Wie kan er het langst onder de koude douche blijven staan? De heren doen hun uiterste best en worden roder en roder. Uiteindelijk geeft Jason op en heeft Danny gewonnen. Zou dit wellicht ook een secret mission zijn geweest? Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.2]

Ook interessant:

4 Reacties

Anna+maria 20 januari 2023 - 08:14

Wow ze worden steeds meer an beetje bozer op elkaar. Maar deze groep is ook nog wel weer vergevingsgezind met elkaar
Eigelyk mag deze groep.? Ze mogen van my allemaal winnen.maar ja er ken er maar 1 de winnaar zyn. Zo de brst stryder zal winnen.

Beantwoord
Lydia lepee 20 januari 2023 - 08:46

Respect voor jason en Danny voor de koude douche!
Spijtig dat Jason niet won!

Beantwoord
Yvonne kerssens 20 januari 2023 - 08:50

Ze houden het goed vol maar natuurlijk heel erg koud.heb donderg niet als gekeken want ik had cliëntenraad van waar ik woon !!

Beantwoord
Alex 20 januari 2023 - 11:52

Dat is niet echt een biecht.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page