Home » Jill is onwel afgevoerd naar het ziekenhuis

Jill is onwel afgevoerd naar het ziekenhuis

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners een feestje gehad. Na de liveshow mochten de bewoners genieten van drank en muziek. Er werd lang gefeest tot na 3:00 uur. Jill had enige drank gedronken en werd door haar mede bewoners in bed gelegd. Als Liese en Thomas zich uiteindelijk klaar maken om naar bed te gaan is er een hard geluid te horen. Thomas en Liese gaan op zoek en zien dat er iets in het toilet gebeurd. Daarna volgt er een streamlock. Als er weer beeld is zien we Jill erg veel pijn hebben in haar buik. Ze word naar buiten gebracht en heeft nog altijd zichtbaar heel heftige pijn. Er ontstaat wat onrust, er is geen geluid maar de groep is duidelijk ontdaan van het voorval. De bewoners proberen op verschillende manieren contact te leggen met de crew. Er is zelfs even contact met een beveiliger en uiteindelijk wordt Jill opgehaald door de ambulance. Dit is allemaal grotendeels buiten beeld geweest.

De volgende morgen wordt iedereen naar de huiskamer geroepen. Daar neemt de Big Brother stem het woord. Het was een bijzonder hectische nacht voor jullie. Ik kan jullie gelukkig vertellen dat alles goed is met Jill. Ze is uit het ziekenhuis en zal zo snel mogelijk terug in mijn huis komen. Ik weet zeker dat jullie haar met veel liefde op zullen vangen. Ik hoop dat jullie gerust gesteld zijn en snel weer kunnen genieten van dit bijzondere avontuur dat jullie allen samen meemaken. Jowi en Els en uiteraard de rest is blij dat alles goed is. De bewoners spreken er erg veel over. Het was erg indrukwekkend. Daniëlle vertelt dat Jill pijn net onder haar navel had, het leken op krampen. En dan de stress en alcohol erbij. Het blijft gissen, op dit moment is Jill nog niet terug in Big Brother. Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 2.8]

Ook interessant:

9 Reacties

Ivette 22 januari 2021 - 09:46

Oef ik ben blij voor Jill.

Beantwoord
Marina Meul 22 januari 2021 - 09:47

Hebbgeen geluid op livestream
Blij dat t goed gaat met jill

Beantwoord
Marina 22 januari 2021 - 10:20

. “De bewoners proberen op verschillende manieren contact te leggen met de crew. Er is zelfs even contact met een beveiliger en uiteindelijk wordt Jill opgehaald door de ambulance”

Er zou voor dit soort situaties een noodknop moeten zijn. Gezondheid staat wel voorop

Beantwoord
Chris 22 januari 2021 - 11:55

Helemaal mee eens!

Beantwoord
Hans 22 januari 2021 - 11:01

Ik heb er niks van meegekregen maar miste Jill al op de livestreams nou beterschap meid.

Beantwoord
Herman 22 januari 2021 - 11:42

Hallo,Ik ben superblij dat Jill terug de oude is. Ze heeft in een ziekenhuis gelegen en is nu thuis. Ze spreken dat ze zal terug keren naar het BigBrother huis. Ik heb daar een bedenking bij toch zeker als ze snel terug komt. Wat met de carrantaine . Normaal zou ze er 14 dagen in moeten. geen probleem voor mij en de medebewoners heb ik al gehoord. Maar wat met de nominaties dan ze komt er tweemaal onderuit. Voor mij geen probleem. Nu ben ik ook super trots op LIESE en Thomas die haar naar buiten hebben gebracht. Hier is de kennis van LIESE die zelfstandige verpleegster is een grote rol gespeelt. Proficiat aan LIESE en Thomas.

Beantwoord
Rex 22 januari 2021 - 11:54

Jill moet eens wat minder drinken. Vorige week donderdag was ze ook al heel anders met haar gedrag.

Beantwoord
Theo 23 januari 2021 - 07:15

Ik heb mijn vraagtekens bij de reden / oorzaak van de “onwelwording”: wat te denken van een allergische reactie op stoffen / producten van anderen die gebruikt zijn (zoals die bruiningsspray) in combinatie met alcohol. Krampen in de onderbuik zouden volgens mij ook op heel iets anders kunnen duiden.
Is er bekend of de bewoners een medische controle moeten doorlopen (anders dan de corona gerelateerde) voordat men deel kan / mag nemen aan het programma ?

Beantwoord
guy lagrou 23 januari 2021 - 07:35

Veiligheidshalve zou CONTINU iemand van spelleiding bereikbaar moeten zijn. Eerste wat Thomas deed was continu door headset, micro spelleiding vragen. Het is Nederland en daar is het EERST huisarts, daarna ambulance, indien er een medicus of para- aanwezigh is, Liese is paramedicus kan DIRECT ambulance gebeld worden, dan komt er eerst een ploeg kijken, moto in steden, die dan transport kan vragen, let wel die moto HEEFT ALLES AAN BOORD om te redden.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page