Jill is onwel afgevoerd naar het ziekenhuis

Jill is onwel afgevoerd naar het ziekenhuis

Afgelopen avond hebben de bewoners een feestje gehad. Na de liveshow mochten de bewoners genieten van drank en muziek. Er werd lang gefeest tot na 3:00 uur. Jill had enige drank gedronken en werd door haar mede bewoners in bed gelegd. Als Liese en Thomas zich uiteindelijk klaar maken om naar bed te gaan is er een hard geluid te horen. Thomas en Liese gaan op zoek en zien dat er iets in het toilet gebeurd. Daarna volgt er een streamlock. Als er weer beeld is zien we Jill erg veel pijn hebben in haar buik. Ze word naar buiten gebracht en heeft nog altijd zichtbaar heel heftige pijn. Er ontstaat wat onrust, er is geen geluid maar de groep is duidelijk ontdaan van het voorval. De bewoners proberen op verschillende manieren contact te leggen met de crew. Er is zelfs even contact met een beveiliger en uiteindelijk wordt Jill opgehaald door de ambulance. Dit is allemaal grotendeels buiten beeld geweest.

De volgende morgen wordt iedereen naar de huiskamer geroepen. Daar neemt de Big Brother stem het woord. Het was een bijzonder hectische nacht voor jullie. Ik kan jullie gelukkig vertellen dat alles goed is met Jill. Ze is uit het ziekenhuis en zal zo snel mogelijk terug in mijn huis komen. Ik weet zeker dat jullie haar met veel liefde op zullen vangen. Ik hoop dat jullie gerust gesteld zijn en snel weer kunnen genieten van dit bijzondere avontuur dat jullie allen samen meemaken. Jowi en Els en uiteraard de rest is blij dat alles goed is. De bewoners spreken er erg veel over. Het was erg indrukwekkend. Daniëlle vertelt dat Jill pijn net onder haar navel had, het leken op krampen. En dan de stress en alcohol erbij. Het blijft gissen, op dit moment is Jill nog niet terug in Big Brother. Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 2.8]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Marina at 10:20

  . “De bewoners proberen op verschillende manieren contact te leggen met de crew. Er is zelfs even contact met een beveiliger en uiteindelijk wordt Jill opgehaald door de ambulance”

  Er zou voor dit soort situaties een noodknop moeten zijn. Gezondheid staat wel voorop

 2. Herman at 11:42

  Hallo,Ik ben superblij dat Jill terug de oude is. Ze heeft in een ziekenhuis gelegen en is nu thuis. Ze spreken dat ze zal terug keren naar het BigBrother huis. Ik heb daar een bedenking bij toch zeker als ze snel terug komt. Wat met de carrantaine . Normaal zou ze er 14 dagen in moeten. geen probleem voor mij en de medebewoners heb ik al gehoord. Maar wat met de nominaties dan ze komt er tweemaal onderuit. Voor mij geen probleem. Nu ben ik ook super trots op LIESE en Thomas die haar naar buiten hebben gebracht. Hier is de kennis van LIESE die zelfstandige verpleegster is een grote rol gespeelt. Proficiat aan LIESE en Thomas.

 3. Theo at 07:15

  Ik heb mijn vraagtekens bij de reden / oorzaak van de “onwelwording”: wat te denken van een allergische reactie op stoffen / producten van anderen die gebruikt zijn (zoals die bruiningsspray) in combinatie met alcohol. Krampen in de onderbuik zouden volgens mij ook op heel iets anders kunnen duiden.
  Is er bekend of de bewoners een medische controle moeten doorlopen (anders dan de corona gerelateerde) voordat men deel kan / mag nemen aan het programma ?

 4. guy lagrou at 07:35

  Veiligheidshalve zou CONTINU iemand van spelleiding bereikbaar moeten zijn. Eerste wat Thomas deed was continu door headset, micro spelleiding vragen. Het is Nederland en daar is het EERST huisarts, daarna ambulance, indien er een medicus of para- aanwezigh is, Liese is paramedicus kan DIRECT ambulance gebeld worden, dan komt er eerst een ploeg kijken, moto in steden, die dan transport kan vragen, let wel die moto HEEFT ALLES AAN BOORD om te redden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *