Nick en Naomi ergeren zich aan de jongeren en missen uitdaging, Mike wil op Jill en Michel stemmen

Nick en Naomi ergeren zich aan de jongeren en missen uitdaging, Mike wil op Jill en Michel stemmen

In de sauna hebben Naomi en Nick een gesprek. De twee hebben het over het leven in het Big Brother huis. Ze voelen dat ze eigenlijk meer uitdaging verwachten van Big Brother dit omdat het nu een sleur is. Ze hebben ook moeite met de jongeren. Nick laat weten dat hij zichzelf een beetje de papa voelt. Hij maakt het eten, roept de kinderen die de hele dag spelen en daarna gaan de kinderen slapen. Ze hebben het erover dat de jongeren heel weinig aansluiting hebben en ook zoeken. Ze dragen volgens hen ook eigenlijk niks bij. Naomi vindt dat het op dit moment te weinig experiment is voor haar. Nick verwacht op zijn beurt nog wel interessante en zware dingen in de toekomst van Big Brother.

Huismeester Mike komt er dan ook bij zitten. Al snel gaat het over nomineren. Mike, Nick en Naomi verkennen voorzichtig een samenwerking zeker nu Mike huismeester is. Mike geeft zijn plannen bloot. Ik zou niet Thomas en Jill doen. Wie dan wel vraagt Nick op zijn beurt. Jill en Michel antwoordt Mike. Ik kan dat niet doen benadrukt Nick. Dat weet ik zegt Mike, maar in het slechte geval wint Jill… Wat gaat Michel doen? Hij wil zondag een momentje pakken om over de nominaties te praten

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. T.moll at 19:36

  Wat een gezeur weer zeg.
  En vanmiddag alweer in de sauna beginnen over nomineren.
  Sorry maar dit is niet leuk meer zo.
  Naomi is degene die altijg liep te geiten en gek doen.
  En Nick komt graag in de keuken.
  Hebben ze de verkeerden mensen er uit gegooid ????

 2. Tine at 19:47

  Altijd over die nominatie, leef eens in het huis.
  Idd er zitten daar een paar kids bij en zeker nu de huismeester, liegen tegen iedereen, het mag nog een spel zijn, hou de nominaties voor jezelf en het zo een pak gezelliger zijn in het huis

 3. Johan at 19:58

  Nick heeft gelijk dat hij zich voelt als papa. Het zijn ook kinderen en Matt moet alles van een ander nadoen, omdat hij niks zelf kan bedenken. En Jill dat is het grootste kind. Maar wat Mike nu zegt tegen Naomi en Nick over de nominatie is gelogen want als er 1 iemand is die je niet kunt vertrouwen en alles aan elkaar liegt is hij het wel

  • Florian at 23:42

   Volgens mij zijn de vrouwen gek van hem. Wat doet hij mis? Hij is de meest sociale in het huis. Ik heb hem,ook nog nooit op een leugen betrapt. Ai mai wel een Hollander, dus hij zegt wat hij vindt.

 4. Corry at 08:20

  Plannetje van Michel alle nederlanders eruit, blijft hij over.
  Denkt zo te kunnen winnen met alle NL achter zich.
  Nou mijn stem never

 5. Pip at 14:12

  Michel denkt last de vrouwen t maar uitvechten,hij heeft ze allemaal ingepakt.hij moet eruit.Eenmaal thuis lacht hij ze allemaal uit

  • Maikel at 14:35

   Jij bent niet goed wijs! Michel is de meest sociale van de hele groep en ik voorspel een finaleplek voor hem.
   De volgende genomineerden zijn als het aan mij ligt Matt en Zoey!

 6. Tritske at 10:54

  Big Brother moet verbieden dat er over nomineren gesproken mag worden.
  Dan is het afgelopen met bondjes smeden.
  Geef wat meer geheime opdrachten, om het wat spannender te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *