Jill en Naomi gaan strijden in het huismeester duel

Jill en Naomi gaan strijden in het huismeester duel

Een nieuwe dag is aangebroken, en de dag is begonnen met het testament van Els. Zij moest gisteren het huis verlaten. Hierin dankt ze haar mede bewoners nogmaals. Els zegt ook dat het spel samen gespeeld moet worden en dat iedereen van moet genieten. Wat later roept de stem nogmaals dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Liese, jij was afgelopen week huismeester. je hebt je taak goed volbracht, het is tijd voor de wissel van de wacht. De kijker heeft bepaald, Jill en Naomi! Jullie gaan de strijd met elkaar aan. Ik? stamelt Jill, ik durf geen huismeester te zijn voegt ze eraan toe. Maak jullie klaar voor het huismeester duel gaat Big Brother verder. De twee dames gaan naar de gameroom en het beeld van de live stream gaat op de tuin, dit is al een vrij lange periode. We kunnen dus niet meekijken met wat er gebeurd. Afwachten dus!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 2.9]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. kpdd at 14:05

    Zou Els intussen gezien hebben wat een onzin Nathalie rondstrooit, over het stemmen van Michel (hij heeft ècht niet op Els gestemd) en het niet eerlijk zijn van Liese (ze had ècht de keuze tussen Patrick en Julie en wist ècht niet dat Els sowieso al genomineerd was).
    Tja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *