Home » Els moet Big Brother verlaten

Els moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow van Big Brother. Moet genomineerde Patrick of Els het huis verlaten? Dat lees je terug in dit bericht.

Aan het begin van de liveshow wordt contact gelegd met het Big Brother huis. Jill is er weer en daar wordt aandacht aan besteed. Jill vond het een warm welkom en is blij dat ze er weer zit. Dan is het woord aan genomineerden Els en Patrick. Er wordt gevraagd wat er mis is gegaan met Els. Dat moet je aan de bewoners vragen laat Els weten. Peter vraagt het aan de groep maar het blijft stil. Els snapt het niet, het zal wel zijn rede hebben. Misschien iets minder contact of niet een goede klik. Patrick wil ABN spreken zodat iedereen hem kan verstaan. Ik denk niet dat er veel complotjes zijn ontstaan. Maar ik denk wel een drie, vier, vijf mensen. En waarom dat dat is dat moet je aan de bewoners vragen voegt hij eraan toe. Je moet altijd iemand nomineren, en nu zijn wij eruit gepikt.

Daarna wordt er, zoals we gewend zijn teruggeblikt op bepaalde gebeurtenissen. Zoals hoe de eerdere nominaties van deze week zijn verlopen. En natuurlijk de mysterieuze opdracht en de uiteindelijke terugkomst van Jill. En de cadeaus die de bewoners hebben gehad. En de biechtmomenten als een van de regels van huismeester Liese. Daarna wordt er weer contact gelegd met het huis. Er wordt aan Jill gevraagd hoe haar quarantaine was. Het was verschrikkelijk laat Jill weten. Het was een beetje een shock voor mijzelf. Daarna vraagt Peter of er iets veranderd is in de groep. Jill weet niet wat er momenteel in de groep veranderd is. Volgens haar vrij weinig. Over de uitkomst van de genomineerden is ze niet heel verbaasd. Thomas laat weten dat hij blij is dat zijn maatje weer terug is. De onzekerheid wanneer Jill terug zou komen deed wel wat.

De dochter van Els, vindt dat ze gewoon moet doorzetten. En meer opener moet zijn. Maar ze doet het super goed. Terug naar het huis, er wordt wat gevraagd aan de huismeester Liese. Is ze bang voor een zwakke positie? Dat zit er sowieso in laat Liese. Ik hoop van niet maar ik blijf mijzelf. Na twee keer ben ik teruggekomen en dat wil ook wel wat zeggen. Daniëlle wat zou jouw regel worden? Jeetje zegt Daniëlle. Het zal meer met elkaar gedaan worden. En ik zou ons wel eens dichter bij elkaar brengen. Julie die gered is door huismeester Liese, wat ga je eraan doen om niet genomineerd te worden. Julie weet het niet, blijven doen wat ik nu doe. Ik ben blij dat Liese mij gered heeft. Maar het is misschien ook niet te vermijden om volgende week genomineerd te worden. Michel zijn stem tactiek is vanuit zijn gevoel geweest. Ik hou net als Daniëlle als groepsdynamiek. En ik kijk met welke mensen je een sterke groep kunt krijgen. De zoon van Patrick mag daarna nog wat vertellen. Mijn vader heeft de hart op de tong, hij is zichzelf. Hij is cute onhandig al zou ik eerder stuntelig zeggen. Hij is in het dagelijks leven ook zo, ik vind het leuk om zo te zien. Momenteel geef ik hem geen advies, zoals hij nu in het spel staat. Hij begint opener te worden. En dat is het rechte pad denk ik.

De deskundige zijn daarna ook aan het woord. Met name lichamelijke intimiteit wordt besproken. En daarna gaan Geraldine en Peter weer naar het huis. De bewoners vangen nog net op dat er over seks gesproken is. En dat zorgt voor het nodige gelach. Naomi denkt dat als Patrick moet vertrekken haar positie mogelijk wel veranderd. Dan is de kans groter dat ik op de nominatie lijst kom. Als Els weg moet dan veranderd dat weer op een andere manier. Jowi kon niet nomineren maar het was naar eigen zeggen ook een gevoel van verlossing. Het was een rustigere week voor mij voegt hij eraan toe. Nick zegt dat hij graag wil winnen. Wat had jij met de paarse stok gedaan? Ik had voor groepsbelang gekozen en meer geld bij elkaar gespeeld grapt hij.

Peter staat inmiddels bij de deur van het Big Brother huis. Geraldine is in de studio en legt contact met de groep. Els en Patrick de stemmen zijn geteld. Patrick en Els pakken elkaar vast. En op het scherm verschijnt de naam die mag blijven. Op het scherm komt de naam Patrick te staan, wat betekend dat Els weg moet. Gefeliciteerd jongen zegt Els. Els gaat afscheid nemen van de groep. De groep loopt naar buiten en Els zegt dat ze moet gaan feesten. Elsje bedankt wordt er vervolgens gezongen. Ze stapt de deur uit en wordt ontvangen door Peter. Het gaat goed laat ze weten, jammer maar leuk voor Patrick. Dat is het spel he! De nominaties zijn nooit leuk en het is zenuwslopend. Ik heb een leuke tijd gehad. De twee gaan daarna richting de studio, ondertussen worden Els haar  mooie momenten in Big Brother getoond.

In de studio legt Geraldine contact met de dochter van Els. Raar laat de dochter weten. Ik wil eigenlijk naar haar toe en ga zo snel mogelijk contact met haar opzoeken. Ik ben heel trots op haar. Els stapt daarna de studio in. Ik wilde er niet uit maar het kon niet anders zegt Els. Het was een leuk avontuur maar het is een rare wereld. Je speelt je spel en als je anders bent dan ja… De dochter van Els zegt tegen haar trots te zijn. Het is echt moeilijk antwoordt Els. Ook in het spel heb je moeilijke momenten. Je moet er wel spelen. Er zijn wel groepjes en als je niet op let wordt je onderuit gehaald. Geraldine vraagt of ze een inzamelingsactie moet doen voor een hottub. Els lacht. Ik heb er erg van genoten, dat is gewoon mijn ding. Ik heb in mijn leven zoveel dagen niets gedaan.  En laat weten dat ze erg blij is met haar tijd in het huis. Peter laat daarna weten dat de kijkers weer kunnen stemmen op de bewoner die huismeester kan worden. Het is anders dan anders, je kiest voor je favoriete bewoner, uiteindelijk zijn dat twee personen waarop het meest gestemd is. Die twee bewoners moeten een duel aangaan en de winnaar wordt huismeester.  De bewoners gaan vervolgens een klein feestje houden…

Nederlanders kunnen hier stemmen

Belgen kunnen hier stemmen

Els wordt opgevangen door presentator Peter

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.1]

Ook interessant:

6 Reacties

Albert 28 januari 2021 - 22:15

Prima dat ze er uit is, hopelijk wat minder geroddel nu!
Volgende week Daniëlle maar?
Of Thomas.. die is ook niet te vertrouwen

Beantwoord
nell 28 januari 2021 - 22:58

Het is niet leuk meer, het is België vs Nederland, en de Nederlanders zijn slecht belicht zoals Nathalie bijvoorbeeld.
Daan huismeester en Nathalie mag niet genomineerd worden, doe daar eens moeite voor.dan wordt het spel een stuk leuker.
Nu is al duidelijk dat Nathalie en Daan genomineerd worden volgende week uit het kleine ienie mini roddelstuk van de belgische meiden.
Is toch geen reet aan zo.
Dit had nooit moeten gebeuren, Nederlands en Belgen, dat is vragen om haat.

Beantwoord
Samentha 29 januari 2021 - 00:08

Volgens mij is dat toch ontstaan door Nathalie, Danielle en Els……

Beantwoord
John 29 januari 2021 - 07:53

zeer juist samentha,
Ze oogsten wat ze zelf hebben gezaaid !
Nu Nathalie buiten !!!!

Beantwoord
Hans 29 januari 2021 - 08:51

Ik vind er ook niks meer aan er blijven alleen maar Belgen over , ze hadden een Nederlandse versie moeten maken veel wat die Belgen zeggen kan ik niet verstaan.
John de Mol vind er ook niks aan veel dingen komen niet over.

Beantwoord
Maikel 29 januari 2021 - 12:26

Gelukkig dat Els eruit is, en nu moet Nathalie gaan vrezen voor de volgende nominatieronde.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page