Home » Jowi heeft het plan om vrijwillig Big Brother te verlaten

Jowi heeft het plan om vrijwillig Big Brother te verlaten

Door BigBrotherNederland

Jowi heeft het plan om Big Brother te verlaten. Hij loopt al langer met dit gevoel en heeft er goed over nagedacht. Hij gaat straks met de productie praten om te bespreken wanneer hij weg kan. Hij krijgt verschillende medebewoners die hem proberen tegen te houden zodra ze dit horen. Daniëlle en Nathalie proberen er het gesprek over aan te gaan. Jowi voelt zich gekwetst en dit is niet de show die bij hem past. Dit is niet het spel wat bij hem past. Ik ben meer dan de gast die alleen maar over masturberen praat, doelend op afgelopen liveshow waar een item werd uitgezonden over seksuele gesprekken. Mentaal is dit de beste keuze voor mij legt Jowi verder uit aan Nathalie en Naomi. Het is gewoon het beste voor mij, zo simpel is het gewoon. Hoe meer ik erover praat des te meer denk ik van ja. Ik kan je ook vastbinden grapt Daniëlle. Jowi lacht en gaat verder. Daniëlle merkt op dat alle echte mensen eruit gaan. Die gaan dit niet trekken. Daniëlle en Nathalie gaan nogmaals het gesprek aan met Jowi in de badkamer. Jowi voelt zich er goed bij, ik kies voor mijzelf. Dat heb ik lang niet gedaan benadrukt hij. Jowi laat verder weten dat hij denkt te kunnen winnen maar hij meer naar zijn gevoel wil luisteren.

Naomi vindt het ook erg moeilijk, ze is emotioneel maar Jowi zijn besluit lijkt vast te staan. Nogmaals legt hij het uit, het is niet zijn spel. Wil naar zichzelf kijken en zichzelf zijn. Hij wil bij zichzelf blijven. Na het douchen gaat hij richting de dagboekkamer om waarschijnlijk met de regie te praten. De groep is nog altijd ontdaan van het besluit. Maar Jowi lijkt vastberaden te zijn. Wordt vervolgd…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 4]

Ook interessant:

17 Reacties

kpdd 29 januari 2021 - 22:54

Nee, hè????

Beantwoord
Natasja 29 januari 2021 - 23:02

Onee Jowi ga er nou niet uit man je doet het zo goed.

Beantwoord
Charlotte 30 januari 2021 - 00:21

Oei, dat zou een groot verlies zijn. Ik hoop van niet maar ik snap zijn overweging wel.

Beantwoord
Leentje 30 januari 2021 - 07:05

Wat zou dat zonde zijn. Die jongen heeft het in zich om als winnaar het huis uit te lopen. Ik zou het zó jammer vinden, maar ik begrijp zijn beweegredenen wel, en ik vond het dan ook wel een heel wijze en volwassen beslissing. En dat “volwassen” zouden meer mensen in het huis een voorbeeld aan moeten nemen. Het gaat je goed, Jowi…veel wijsheid en sterkte gewenst. BB kijkend Nederland houd van jou, ongeacht welke beslissing je neemt, voor mij ben JIJ de winnaar van BB 2021

Beantwoord
Walter 30 januari 2021 - 15:49

Het is de Belgen tegen de Hollanders ze hadden de Hollanders er toch 1 voor 1 uitgestemd. Ze hadden de landen nooit moeten mengen. De sfeer is geen ene moer aan in dat huis. Bah bah Bigbrother moet hier echt op ingrijpen. De Vlaamse taal is nauwelijks te volgen voor de Hollanders. Zelfs de eigen bewoners snappen het niet eens.

Beantwoord
Ben 30 januari 2021 - 07:14

Niet doen Jowi, jij bent een van de sterke spelers. Luister naar Danielle en Nathalie, denk er nog eens over na. Jij bent een van de eerlijke spelers, die ook eerlijk zijn mening zegt, of voor iets uit durft te komen. Daar kunnen vele andere bewoners nog een voorbeeld aan nemen, Thomas en Jill zijn ook zo als jou, open en eerlijk voor iets uit durven komen. Jij behoord tot mijn laatste vier overgebleven spelers, die een grote kans maken op de overwinning. Dus Jowi, denk er nog een keer goed over na, wij moeten jou beslissing respecteren, wat zeker gedaan zal worden. De Belgen willen wel een heel smerig spelletje gaan spelen met de Nederlanders, onder aanvoering van Naomi, dus wees alert Jowi en de Nederlanders. Big Brother zou hier een stokje voor moeten steken, door Naomi te ontslaan als huismeester, en haar een officiële waarschuwing geven. Zo ga je niet om met de bewoners als nieuwe huismeester.

Beantwoord
Sonja 30 januari 2021 - 07:18

Oooo mijn favoriet Ik hoop het niet zou het jammer zijn samen met Jill zijn die 2 mijn favorieten de rest vind ik niks aan

Beantwoord
Marcel 30 januari 2021 - 07:42

Big brother wordt er niet leuker op zo.

Beantwoord
Mien vos 30 januari 2021 - 08:25

Inderdaad groot verlies hoop dat ie blijft

Beantwoord
Leon 30 januari 2021 - 08:32

Jowi, probeer erboven te staan,dit gebeurt vaker, roddelbladen zullen zeggen sensatie!!
Jij ben een kanjer,neem positieve energie mee en maak dit af!!!!!

Beantwoord
nell 30 januari 2021 - 08:33

Ik snap het wel, de Nederlandse zijn in de quotes ook vreselijk neergezet, BB heeft er zelf een Nederlands/Belgisch programma van gemaakt, Kijkcijfers zullen nog verder dalen.

Beantwoord
Ilse 30 januari 2021 - 09:50

Hoe weet hij dit???!!

Beantwoord
Peter 30 januari 2021 - 09:54

En zo blijven er steeds minder Nederlanders over.
Word straks een Belgisch experiment.
Dus alleen maar ondertiteling lezen.
Jammer.

Beantwoord
Vivian 30 januari 2021 - 13:35

Ojee dit zou zo jammer zijn. Hij is voor mij de nr 1. Het zou inderdaad goed zzijn als BB in grijpt bij de Belgen. Ze spelen echt een vies spel..

Beantwoord
slaapverwekkend 30 januari 2021 - 14:53

voor mij heeft jowi gewonnen en kan dat big brother meteen van buis, zet een keer je live stream aan zie je alleen hottub , of ze zijn aan bank hangen , of puzzelen en als je gesprek wil volgens krijg je weer opeens saaie beelden te zien geen donder aan heel dat big brother
geef mij dat utopia maar weer terug is wat meer leven.

Beantwoord
maud 30 januari 2021 - 15:06

nee, jowi kom op vent, jij bent zo’n spil in het spel….

Beantwoord
Marciano 30 januari 2021 - 15:34

Dit is wel heel slecht. Je kan gewoon een aantal weken vakantie houden en vervolgens als je merkt dat je in het nadeel bent, vrijwillig vertrekken. Waarom geen boete bij vrijwillig vertrek, dan krijg je pas actie. Dit is echt slechte tv/streaming. What a Joke, en ik blijf toch kijken

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page