Home » Jimmy gaat Randy publiekelijk aanspreken op zijn gedrag als hij blijft

Jimmy gaat Randy publiekelijk aanspreken op zijn gedrag als hij blijft

Door BigBrotherNederland

Nadat het vliegtuigje voor Ashley en Tom weg is ontbijten de bewoners verder, wordt er wat opgeruimd en van het mooie weer genoten. Het zonnetje schijnt en veel bewoners zitten lekker buiten. Ook hebben de genomineerden hun koffers gekregen. Sabeau gaat alvast inpakken, ze wordt bijgestaan door Ronahi en Randy.

Ondertussen bespreekt Jimmy zijn irritaties uit over een medebewoner. Mensen die fake doen daar zit mijn irritatie level hoog bij zegt Jimmy. En er wordt ook wel een beetje gel*lt over mij door een bepaald persoon en als ik blijf ga ik daar werk van maken. Randy vraagt Ashley. Ja gaat Jimmy verder, daar ga ik zondag meteen even mee zitten. Daar hou ik niet van. Ben je achter nog meer dingen gekomen dan vraagt Ashley. Ja zegt Jimmy, hij heeft het ook bij Dilano gedaan. Waar het op neer komt is dat hij mijn authenticiteit in twijfel aan het trekken is. En te zeggen dat ik tegen a en b loop te l*llen terwijl dat helemaal niet zo is. Dat probeerde hij bij Dilano maar daar trapte hij niet in. Maar dat is zijn tactiek he. Maar stel ik mag hier blijven dat ga ik dat in het openbaar aankaarten. Bedoel je met ons er allemaal bij vraagt Ashley. Ja hoor zegt Jimmy, gewoon met de billen bloot. Mag ik dan de voorste rij hebben grapt Ashley, ik zit met popcorn voegt Karen eraan toe. Ook gaat het over vanavond. Ashley vindt het weer een bizarre bank. Maar als het lukt ben je volgende week save. Misschien had ik het wel even nodig zegt Jimmy op zijn beurt. Het zou wel wat zijn twee vanavond. Dan gier ik het uit zegt Ashley, dan ga ik in de fontein liggen. Je houdt het niet voor mogelijk als jij zou blijven en er twee wegveegt. Maar je moet niet meer teveel risico nemen. Nee antwoordt Jimmy, dit doe ik maar één keer. Dit voelde voor mij gewoon alsof ik het moest doen dus ik deed het.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.5]

Ook interessant:

25 Reacties

Yvonne 2 maart 2024 - 14:11

Waarom wat gaat hij bespreken ?

Beantwoord
Gezina 2 maart 2024 - 14:16

Dat zou geweldig zijn Sabeau en Tyrone alle twee naar huis. Als die Sabeau maar weg gaat. Vreselijk kind.

Beantwoord
Jimmy 2 maart 2024 - 14:21

Jimmy, je moest is weten hoe Ashley over andere praat HAHAH ga jij nou maar je eigen spel spelen!

Beantwoord
Sylvia 2 maart 2024 - 14:32

Nou nou Jimmy! Even naar jezelf kijken he?
Jij bent ook al aardig bezig geweest en nog!

En, iedereen doet het. Geen vingers wijzen is niet netjes.

Beantwoord
jo 2 maart 2024 - 14:41

Niemand zegt dat er 2 naar huis gaan vandaag en jimmy heeft het zichzelf aangedaan niemand heeft hem verplicht om zijn vrijstelling weg te geven!

Beantwoord
Mees 2 maart 2024 - 14:42

Gezina,,,Nee die Ashley is gezellig ,maar ja zegt meer iets over jou als je dat alle.aal goed keurt hoe zij het spelt speelt Bah Bah neppert

Beantwoord
Agnes schepers 2 maart 2024 - 14:43

Eerst Ty volgende week die andere misselijk meisje

Beantwoord
Mim 2 maart 2024 - 14:48

Jimmy ik stem op jou
Jij bent een topper

Beantwoord
Gerardus 2 maart 2024 - 14:49

Van mijn mogen ze ook allebij eruit Sabeau en Tyron

Beantwoord
D. Pison 2 maart 2024 - 14:51

Hoi Big Brother, wat ik me serieus afvraag is het volgende: Stel dat er vanavond dit scenario zich afspeelt: “Bewoners, vanavond zou het kunnen zijn dat twéé bewoners het huis verlaten. Degene die genomineerd is EN iemand aan wie €1000,- wordt geboden bij vrijwillig vertrek………..” WIe zou er dan vertrekken, Big Brother? Ikzelf denk Dilano! Er is wel degelijk wat gaande tussen hem en Sabeau! De opa van Sabeau staat al in de steigers om een behangetje in een kamertje voor Dilano aan te gaan brengen……… Dat is toch leuk gebracht door die opa! Of……………..zou Onahi die €1000,- pakken………….Hopelijk is ze dan die aasgier Alice een slag voor! Dat hoop ik natuurlijk ook voor Dilano. Hij zal razend snel moeten reageren! Kunt u hem geen hint in de dagboekkamer geven? Zo van: Stèl, Dilano …………..Uiteraard mag hij daar met niemand over praten……Groetjes ( PS Ik reageer niet meer op de haat-sites van dit jaar hoor. Wat een verschrikking . Veel erger dan bij vorige edities jaren geleden)

Beantwoord
Alex 3 maart 2024 - 21:08

€1000 is wel erg weinig. Dan moet het wel een bedrag van vijf cijfers zijn voor iemand hapt.

Beantwoord
Mim 2 maart 2024 - 14:52

Omdat randy achterbaks bezig is

Beantwoord
Rudy Volders 2 maart 2024 - 15:00

Het mag wel eens tot een open confrontatie komen tussen bepaalde deelnemers. Zien hoe de monden dan open vallen.

Beantwoord
Peperkamp 2 maart 2024 - 15:07

Inderdaad

Beantwoord
Caren 2 maart 2024 - 15:19

Wat een draak van een vrouw die Asley.Alles wat ze een ander verwijt doet ze zelf.Zij heeft de groep gesplitst, zij praat over iedereen, zij heeft het over mijn leger, zij heeft 2 gezichten en niet de ander.Karen is zoveel leuker zonder haar en komt helemaal niet toe aan zichzelf te laten zien in BB.

Beantwoord
Richard 2 maart 2024 - 15:51

Randy heeft tegen Dilano van de week gezegd dat JImmy niet te vertrouwen is en dat hij Dilano zo als vriend zou laten vallen als het hem uit zo komen. “Hij speelt een vies spelletje.” volgens Randy. Dilano reageerde daar terughoudend op en wilde toch uitgaan van de goedheid van de mens.

Wat Randy zei was gebaseerd op iets dat JImmy had gezegd, maar Randy verdraaide volledig de woorden van hem om Jimmy in een kwaad daglicht te stellen.

Heel blij dat Jimmy nu weet dat Randy achter z’n rug om loopt te roddelen en totale onzin loopt te verkondigen. Nu hoort dat wel bij het spel, maar dit is echt een complete leugen, dus kan niet wachten op de confrontatie tussen Jimmy en Randy!

*Pak de popcorn*

Beantwoord
Xxx 2 maart 2024 - 16:11

En als jimmy een flinke duit geld aan neemt???

Zit dilano in zn rats en ashley en tom ook
Dan weten ze ff niet wat te doen…. Dat zou een geweldige twist zijn van big brother
Dat jimmy moet kiezen een week vrijstelling of een flinke duit uit de pot !!!! Rarara wat zou hij dan doen????

Beantwoord
Alex 3 maart 2024 - 20:57

Doet-ie vast niet.

Beantwoord
Sonny 2 maart 2024 - 17:30

Pfff Jimmy denk na, Ashley gooit je er straks ook gewoon op hoor.

Beantwoord
Hans 2 maart 2024 - 18:18

Er hoeft er maar één uit en dat is die stoker Ashley vreselijk mens

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 20:28

Ashley en Karen zijn weer aan het rodelen

Beantwoord
Marc Croes 2 maart 2024 - 20:38

Weg daar mee Ashley en Karen

Beantwoord
Alex 2 maart 2024 - 21:47

Dat gedrag van Randy heeft in elk geval de uitzending niet gehaald.

Beantwoord
Marc Croes 3 maart 2024 - 07:54

Laat sab terug komen en Ashley naar huis. Met die 500 euro

Beantwoord
Gerardus 3 maart 2024 - 13:48

Ik hoop tezien wanneer hij Randy gaat aan spreken

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page