Home » Chiara vertelt waarom ze zo abrupt Big Brother verliet en Jolien en Charlotte winnen een spel

Chiara vertelt waarom ze zo abrupt Big Brother verliet en Jolien en Charlotte winnen een spel

Door BigBrotherNederland

Eerder vandaag hebben de bewoners teams moeten maken voor een spel. Het spel speelde de bewoners buiten beeld. Als er weer beeld is wordt duidelijk wat ze ongeveer gedaan hebben. De duo’s moesten puzzelstukjes zoeken in het huis. Bart en Jason hadden alles gevonden binnen 10 minuten. Jolien en Charlotte hadden ook alle puzzelstukjes gevonden en Lindsey en Danny hadden er een te kort. Uiteindelijk winnen Jolien en Charlotte het spel en hebben beide 5 Big Brother coins gewonnen.

Oud bewoner Chiara heeft eerder onverwachts het huis verlaten. Via social media laat ze inmiddels meer los over de oorzaak waardoor ze het huis zo abrupt verlaten heeft. De bewoners spraken er onderling al over maar dat wordt door onderstaand bericht bevestigd. Veel sterkte Chiara.

“Lieve iedereen, heel veel betrokkenheid en vraag naar mij en mijn vertrek. Een week nadat ik het huis in ging is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar maar strijders blijven positief. Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik dan ook ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis platom bij haar te zijn. Big Brother is een prachtig avontuur en ik heb er genoeg over te zeggen maar mijn focus ligt nu bij dingen die er echt toe doen in het leven: familie”.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!


Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 4.6]

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page