Home » Thomas moet Big Brother verlaten na de liveshow

Thomas moet Big Brother verlaten na de liveshow

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, Thomas en Jill zijn de genomineerden en één van hen moet het Big Brother huis verlaten. Maar wie? Wat de uiteindelijke uitslag is en wat er in de liveshow gebeurd is lees je in dit bericht.

Geraldine presenteert vandaag alleen de liveshow, Peter is ziek en kan er niet bij zijn. We zijn over de helft van het experiment. Jill en Thomas zijn genomineerd en dat kregen ze gisterenavond te horen. Dan wordt er met het huis contact gelegd. Geraldine vertelt dat ze alleen is. Thomas heeft een gevoel van verlies. De vorige keer had ik nog kans maar nu weet ik dat ik iets verlies en dat doet pijn. Jill zit emotioneel naast hem en snikt dat het verschrikkelijk is. Maar ik heb iets gewonnen en dat is een mooie vriendschap. Dan is het tijd om wat beelden van afgelopen week terug te krijgen, zoals de tien uur durende opdracht met het gewicht. De frustratie die ontstaan is en hoeveel de groep uiteindelijk verdient heeft met deze opdracht. Daarna zien we Jill en Thomas buiten slapen en het toegeven dat Mike een schokkende keuze gemaakt heeft tijdens de nominaties en de emotie die toen al ontstond. En natuurlijk de uiteindelijke uitslag van de nominaties die de bewoners in het huis kregen. Jill was hierdoor in tranen, Matt boos, en Thomas had het er ook moeilijk mee. Geraldine legt weer contact met het huis. Jill trek je het nog een beetje? Het moet maar antwoordt Jill. Het doet mij wel wat. Ik moet hoe dan ook Thomas voor langere tijd niet zien en spreken. En ik heb een mooie vriendschap opgebouwd waar ik gelukkig mee ben. Zoey weet niet wie er mag blijven, ik heb met alle twee iets. Ik verlies sowieso iemand die mij aan het hart ligt. Matt vindt dat Jill en Thomas het relaxt hebben opgepakt vandaag. Het is een nominatie die we allemaal moeilijk vinden. Wie er ook uit gaat, ze gaan elkaar trots maken. Mike laat weten geen spijt te hebben maar wel dat ik onderschat heb dat er zoveel gevoel bij komt kijken. Het is een tactisch ding maar mijn gevoel zegt eigenlijk blijf lekker hier.

Dan is het nichtje van Jill even in beeld. Ze laat weten dat het wel goed gaat maar als Jill naar huis gaat is het ook goed. We zien het wel. Ze gaat het moeilijk krijgen als ze alleen achter moet blijven. Ze gaat als eerste naar haar moeder en de familie en natuurlijk opa en oma. De vriendschap met Thomas blijft volgens Jill haar nichtje wel stand houden. Daarna worden er mooie fragmenten getoond van de vriendschap tussen de twee. Geraldine gaat dan weer naar het huis. Michel laat weten dat hij op een andere manier is gaan stemmen. Het was een cruciale week voor mij en iedereen. Uiteindelijk is dit dan de uitkomst. Liese is de bondjes en nominaties soms wel zat. Julie vond de weekopdracht niet fijn verlopen. Ik was kwaad op mijzelf. Geraldine maakt daarna de prijzenpot bekend. Deze staat op 35.799,50 euro. Jill vindt dat Thomas moet blijven omdat hij een heerlijke kerel is en hij moet winnen. Thomas vindt dat Jill moet blijven omdat zij het meest over zichzelf heeft geleerd. Ze is gegroeid in zelfvertrouwen zodat ze buiten een fantastische vrouw kan zijn die ze nu al is. Dan is er een nieuwe deskundige, psycholoog Pablo aan het woord. Hij heeft onder andere een rol gespeeld bij de casting en deelt zijn bevindingen over de afgelopen week. En dan met name de rol die Mike heeft gespeeld in de nominaties. De confrontatie tussen Julie en Mike en dat hij klaar zou zijn met zijn verblijf in het huis. Dan is de vriend van Thomas aan het woord. Hij denkt dat de vriendschap mogelijk invloed gehad heeft op het feit dat ze nu genomineerd zijn. Thomas is met een harde tactiek gestart, hij heeft het goed gedaan. Maar ik zou dat zelf ook gedaan hebben. De vriendschap tussen Jill en Thomas is wel herkenbaar. Het zijn buddy’s for life. Hij denkt dat Jill goed in de vriendengroep past. Ze is van harte uitgenodigd voor een vrienden weekendje. Hij hoopt dat Thomas blijft maar gunt het Jill ook, ik vind het moeilijk benadrukt hij.

Dan is het tijd om de uitslag bekend te maken. De stemmen zijn geteld zegt Geraldine. Thomas en Jill pakken elkaar vast en Geraldine zegt dat op het scherm de naam komt van de bewoner die mag blijven. Uiteindelijk komt de naam van Jill in beeld, Thomas zal het huis moeten verlaten. Jill barst in huilen uit en knuffelt Thomas. Jij kunt dit zegt Thomas, je kunt alles. Nog zes weken, ik heb alle vertrouwen in jou. Mike kijkt met zijn mond open en Thomas knuffelt zijn medebewoners. Ook julie heeft het er erg moeilijk mee. Volgens Zoey wordt het erg saai zonder hem. Ook bij Matt zien we tranen. Thomas gaat naar buiten met Jill aan zijn zijde. De twee knuffelen elkaar voor de laatste keer. Bedankt voor alles snikt Jill. Bedankt jongens het was een voorrecht zegt Thomas. Tot snel! De groep klapt en zingt Thomas bedankt. Buiten de poort word hij opgewacht door een interviewer omdat Geraldine alleen is. Thomas knuffelt Jill nog echt voor de allerlaatste keer. Thomas laat weten dat hij het verwacht had maar het ook vreemd voelt. Ik ben blij dat het zo is gelopen. Ik ga Jill het meeste missen, ik had nooit verwacht dat ik dat kon opbouwen snikt hij. Nog zes weken zucht hij. In de studio komt Thomas dan binnen. Thomas laat weten dat hij baalt maar het zo niet anders gewild had. Het doet mij echt iets, ik wist dat het moeilijk ging zijn. Ik heb deze kans met beide handen vastgepakt en nergens spijt van. Het is nog maar zes weken. Ik was fan van het programma dus ik  ga er alles van missen. De opmerkingen van Nick, van iedereen eigenlijk. En met zijn allen samenzitten. Jill gaat het goed doen, ze moet geloven in dat wat ze is en wat ze kan.

Geraldine vertelt daarna dat het huis ingedeeld gaat worden in een arm en rijk deel van het huis. Jullie kunnen het de arme groep iets fijner maken met een koffiezetmachine, doe spelletjes of een boksbal met bokshandschoenen. De kijker bepaald. Daarna zit de liveshow erop. Breng hieronder je stem uit:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.7]

Ook interessant:

30 Reacties

Albert 25 februari 2021 - 22:03

doeiiii manipulator!

Beantwoord
Gery 25 februari 2021 - 22:10

Pardon..dan weet ik er nog wel een paar anderen !!

Beantwoord
T.moll 25 februari 2021 - 22:15

Ik hoop dat Mick hier spijt van krijgt.
100 % beloven dat hij nooit op Thomas en Jill zal stemmen.
En zie wat die l….. doet.
Bah

Beantwoord
Albert 25 februari 2021 - 22:20

hij begon met zijn “tactische stemmen”

Beantwoord
Ida 25 februari 2021 - 22:35

Jij hebt echt mensenkennis!

Beantwoord
Herman 25 februari 2021 - 23:38

Die “opechte” man uit Veghel ligt volgende week op de slachtbank……. zeker weten 200%!!

Beantwoord
Veen 25 februari 2021 - 22:14

Nick is echt gevoel los. Zegt gewoon keihard het is een spel. Maar vriendschap staat boven het spel. Echt gevoelloos is Nick. Hij mag van mij weg

Beantwoord
Arjan Heijstek 25 februari 2021 - 22:15

oneerlijk

Beantwoord
Tarja 25 februari 2021 - 22:19

Niet eerlijk.

Beantwoord
Corry 25 februari 2021 - 22:21

Denk dat Albert zich vergiste in Nick of Michel neem het maar niet kwalijk.
Last van verstands verbijtsering

Beantwoord
Stephan 25 februari 2021 - 22:31

Klopt Corry,
Het eerste wat Nick deed was een bondje met Theo smeden. Alle eerlijke en oprechte deelnemers worden door Nick en Michel weg gejaagd.

Beantwoord
Anita 25 februari 2021 - 22:21

THOMAS, SMAAKMAKER IN HET HUIS MET GOUDEN HART. JIJ WAS VOOR MIJ DE WINNAAR.Hopelijk mag jill de finale in en mike naar huis de volgende week.

Beantwoord
Sjoerd 25 februari 2021 - 22:23

Mee eens dat Thomas met tactisch stemmen begonnen is. Verder was het me om het even wie zou blijven of gaan. Zijn beide mooie mensen met plussen en minnen. Vind het idee van arm/rijk wel héél slecht 🙁

Beantwoord
Hans s 25 februari 2021 - 22:25

Nu krijg het groepje Nick en Marcel het moeilijk om Jill eruit te krijgen ik denk dat ze zich eerst gaat concentreren op Matt en Mike en dan Zoey , Jill krijgen ze er nu niet meer uit die meid is zo razend populair.

Beantwoord
Roos 25 februari 2021 - 22:29

Hij heeft het deksel op zijn neus gekregen. Hij wilde Michel en Nick er uit wie laatst lacht best lacht. Eigen schuld dikke bult.

Beantwoord
Corina 25 februari 2021 - 22:29

Hij eeft er om gevraagt he.die brengt toch niet bij in de groep.niks doen .

Beantwoord
kpdd 25 februari 2021 - 22:31

De uitslag is nooit wat ik stem…
Nou ja, nu maar hopen dat Jill als troost in het comfortabele kamp mag.
En Mike mag afzien, met Julie.
Laat Michel maar in de luxe; die kijkt vast op survivalen…

Beantwoord
Gert-Jan 25 februari 2021 - 22:37

Jammer ik had liever Jill zien vertrekken…

Beantwoord
Jeroen 25 februari 2021 - 23:05

Thomas was van in het begin met het spel bezig .slim misschien wel maar gelukkig hadden michel en nick het op tijd door

Nu mike nog en het word gezellig om te kijken

Beantwoord
Donno 25 februari 2021 - 23:35

Ik had op Thomas gestemd om te blijven, puur om dit verdriet bij Jill te voorkomen. Wat een vriendschap voor emoties wel niet met zich mee kan brengen in zo’n korte tijd. Hopelijk kan Jill het zonder Thomas voortzetten

Beantwoord
Miss m 26 februari 2021 - 00:22

????????????

Beantwoord
Natasja 26 februari 2021 - 00:31

Ik vind het sowieso oneerlijk de eerst volgende die er van mij uitmogen zijn Mike Nick en Michel.

Beantwoord
Ans 26 februari 2021 - 08:11

Helemaal mee eens!! Maar als eerste Michel!!!

Beantwoord
Stephan 26 februari 2021 - 10:17

Ik ben wel benieuwd naar jouw motivatie. Van Mike dat weet iedereen wel dat lijkt me logisch maar van de andere twee?

Beantwoord
Corry 26 februari 2021 - 05:59

Jill is mentaal de sterkste hoeveel vrienden verloren.
Renee/ Dowie /Danielle / Nathalie en nu Thomas.
Welke bewoner zou dit redden, noem een naam.
Een kleuter zo als ze door vele wordt genoemd, maar sterker dan menig volwassen daar

Beantwoord
Anoniem 26 februari 2021 - 06:37

Alles gaat ook over denominaties in die uitzendingen niks anders dan dat. En er is maar 1 iemand die er iets van zegt en dat is liese. Ze kan daar misschien wel zitten om bekendheid op te bouwen maar haar hoor je amper over die nominaties

Beantwoord
Vivian 26 februari 2021 - 07:53

Nou Nathasja helemaal met je eens ,Thomas ga je echt missen je was mijn favoriete

Beantwoord
Bigbrotherfan 26 februari 2021 - 10:56

Wat is er oneerlijk aan?? Ik snap het niet

Beantwoord
Inge 26 februari 2021 - 14:47

Ik ben het HELEMAAL EENS
Met NATASJA????

Beantwoord
yvonne 26 februari 2021 - 21:21

snik.snik wat jammer dat thomas weg is ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page