Thomas moet Big Brother verlaten na de liveshow

Thomas moet Big Brother verlaten na de liveshow

Tijd voor de liveshow, Thomas en Jill zijn de genomineerden en één van hen moet het Big Brother huis verlaten. Maar wie? Wat de uiteindelijke uitslag is en wat er in de liveshow gebeurd is lees je in dit bericht.

Geraldine presenteert vandaag alleen de liveshow, Peter is ziek en kan er niet bij zijn. We zijn over de helft van het experiment. Jill en Thomas zijn genomineerd en dat kregen ze gisterenavond te horen. Dan wordt er met het huis contact gelegd. Geraldine vertelt dat ze alleen is. Thomas heeft een gevoel van verlies. De vorige keer had ik nog kans maar nu weet ik dat ik iets verlies en dat doet pijn. Jill zit emotioneel naast hem en snikt dat het verschrikkelijk is. Maar ik heb iets gewonnen en dat is een mooie vriendschap. Dan is het tijd om wat beelden van afgelopen week terug te krijgen, zoals de tien uur durende opdracht met het gewicht. De frustratie die ontstaan is en hoeveel de groep uiteindelijk verdient heeft met deze opdracht. Daarna zien we Jill en Thomas buiten slapen en het toegeven dat Mike een schokkende keuze gemaakt heeft tijdens de nominaties en de emotie die toen al ontstond. En natuurlijk de uiteindelijke uitslag van de nominaties die de bewoners in het huis kregen. Jill was hierdoor in tranen, Matt boos, en Thomas had het er ook moeilijk mee. Geraldine legt weer contact met het huis. Jill trek je het nog een beetje? Het moet maar antwoordt Jill. Het doet mij wel wat. Ik moet hoe dan ook Thomas voor langere tijd niet zien en spreken. En ik heb een mooie vriendschap opgebouwd waar ik gelukkig mee ben. Zoey weet niet wie er mag blijven, ik heb met alle twee iets. Ik verlies sowieso iemand die mij aan het hart ligt. Matt vindt dat Jill en Thomas het relaxt hebben opgepakt vandaag. Het is een nominatie die we allemaal moeilijk vinden. Wie er ook uit gaat, ze gaan elkaar trots maken. Mike laat weten geen spijt te hebben maar wel dat ik onderschat heb dat er zoveel gevoel bij komt kijken. Het is een tactisch ding maar mijn gevoel zegt eigenlijk blijf lekker hier.

Dan is het nichtje van Jill even in beeld. Ze laat weten dat het wel goed gaat maar als Jill naar huis gaat is het ook goed. We zien het wel. Ze gaat het moeilijk krijgen als ze alleen achter moet blijven. Ze gaat als eerste naar haar moeder en de familie en natuurlijk opa en oma. De vriendschap met Thomas blijft volgens Jill haar nichtje wel stand houden. Daarna worden er mooie fragmenten getoond van de vriendschap tussen de twee. Geraldine gaat dan weer naar het huis. Michel laat weten dat hij op een andere manier is gaan stemmen. Het was een cruciale week voor mij en iedereen. Uiteindelijk is dit dan de uitkomst. Liese is de bondjes en nominaties soms wel zat. Julie vond de weekopdracht niet fijn verlopen. Ik was kwaad op mijzelf. Geraldine maakt daarna de prijzenpot bekend. Deze staat op 35.799,50 euro. Jill vindt dat Thomas moet blijven omdat hij een heerlijke kerel is en hij moet winnen. Thomas vindt dat Jill moet blijven omdat zij het meest over zichzelf heeft geleerd. Ze is gegroeid in zelfvertrouwen zodat ze buiten een fantastische vrouw kan zijn die ze nu al is. Dan is er een nieuwe deskundige, psycholoog Pablo aan het woord. Hij heeft onder andere een rol gespeeld bij de casting en deelt zijn bevindingen over de afgelopen week. En dan met name de rol die Mike heeft gespeeld in de nominaties. De confrontatie tussen Julie en Mike en dat hij klaar zou zijn met zijn verblijf in het huis. Dan is de vriend van Thomas aan het woord. Hij denkt dat de vriendschap mogelijk invloed gehad heeft op het feit dat ze nu genomineerd zijn. Thomas is met een harde tactiek gestart, hij heeft het goed gedaan. Maar ik zou dat zelf ook gedaan hebben. De vriendschap tussen Jill en Thomas is wel herkenbaar. Het zijn buddy’s for life. Hij denkt dat Jill goed in de vriendengroep past. Ze is van harte uitgenodigd voor een vrienden weekendje. Hij hoopt dat Thomas blijft maar gunt het Jill ook, ik vind het moeilijk benadrukt hij.

Dan is het tijd om de uitslag bekend te maken. De stemmen zijn geteld zegt Geraldine. Thomas en Jill pakken elkaar vast en Geraldine zegt dat op het scherm de naam komt van de bewoner die mag blijven. Uiteindelijk komt de naam van Jill in beeld, Thomas zal het huis moeten verlaten. Jill barst in huilen uit en knuffelt Thomas. Jij kunt dit zegt Thomas, je kunt alles. Nog zes weken, ik heb alle vertrouwen in jou. Mike kijkt met zijn mond open en Thomas knuffelt zijn medebewoners. Ook julie heeft het er erg moeilijk mee. Volgens Zoey wordt het erg saai zonder hem. Ook bij Matt zien we tranen. Thomas gaat naar buiten met Jill aan zijn zijde. De twee knuffelen elkaar voor de laatste keer. Bedankt voor alles snikt Jill. Bedankt jongens het was een voorrecht zegt Thomas. Tot snel! De groep klapt en zingt Thomas bedankt. Buiten de poort word hij opgewacht door een interviewer omdat Geraldine alleen is. Thomas knuffelt Jill nog echt voor de allerlaatste keer. Thomas laat weten dat hij het verwacht had maar het ook vreemd voelt. Ik ben blij dat het zo is gelopen. Ik ga Jill het meeste missen, ik had nooit verwacht dat ik dat kon opbouwen snikt hij. Nog zes weken zucht hij. In de studio komt Thomas dan binnen. Thomas laat weten dat hij baalt maar het zo niet anders gewild had. Het doet mij echt iets, ik wist dat het moeilijk ging zijn. Ik heb deze kans met beide handen vastgepakt en nergens spijt van. Het is nog maar zes weken. Ik was fan van het programma dus ik  ga er alles van missen. De opmerkingen van Nick, van iedereen eigenlijk. En met zijn allen samenzitten. Jill gaat het goed doen, ze moet geloven in dat wat ze is en wat ze kan.

Geraldine vertelt daarna dat het huis ingedeeld gaat worden in een arm en rijk deel van het huis. Jullie kunnen het de arme groep iets fijner maken met een koffiezetmachine, doe spelletjes of een boksbal met bokshandschoenen. De kijker bepaald. Daarna zit de liveshow erop. Breng hieronder je stem uit:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.7]
Er zijn 30 reacties op dit artikel
 1. Veen at 22:14

  Nick is echt gevoel los. Zegt gewoon keihard het is een spel. Maar vriendschap staat boven het spel. Echt gevoelloos is Nick. Hij mag van mij weg

  • Stephan at 22:31

   Klopt Corry,
   Het eerste wat Nick deed was een bondje met Theo smeden. Alle eerlijke en oprechte deelnemers worden door Nick en Michel weg gejaagd.

 2. Sjoerd at 22:23

  Mee eens dat Thomas met tactisch stemmen begonnen is. Verder was het me om het even wie zou blijven of gaan. Zijn beide mooie mensen met plussen en minnen. Vind het idee van arm/rijk wel héél slecht 🙁

 3. Hans s at 22:25

  Nu krijg het groepje Nick en Marcel het moeilijk om Jill eruit te krijgen ik denk dat ze zich eerst gaat concentreren op Matt en Mike en dan Zoey , Jill krijgen ze er nu niet meer uit die meid is zo razend populair.

 4. kpdd at 22:31

  De uitslag is nooit wat ik stem…
  Nou ja, nu maar hopen dat Jill als troost in het comfortabele kamp mag.
  En Mike mag afzien, met Julie.
  Laat Michel maar in de luxe; die kijkt vast op survivalen…

 5. Jeroen at 23:05

  Thomas was van in het begin met het spel bezig .slim misschien wel maar gelukkig hadden michel en nick het op tijd door

  Nu mike nog en het word gezellig om te kijken

 6. Donno at 23:35

  Ik had op Thomas gestemd om te blijven, puur om dit verdriet bij Jill te voorkomen. Wat een vriendschap voor emoties wel niet met zich mee kan brengen in zo’n korte tijd. Hopelijk kan Jill het zonder Thomas voortzetten

 7. Corry at 05:59

  Jill is mentaal de sterkste hoeveel vrienden verloren.
  Renee/ Dowie /Danielle / Nathalie en nu Thomas.
  Welke bewoner zou dit redden, noem een naam.
  Een kleuter zo als ze door vele wordt genoemd, maar sterker dan menig volwassen daar

 8. Anoniem at 06:37

  Alles gaat ook over denominaties in die uitzendingen niks anders dan dat. En er is maar 1 iemand die er iets van zegt en dat is liese. Ze kan daar misschien wel zitten om bekendheid op te bouwen maar haar hoor je amper over die nominaties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *