Home » Ronahi en Tom worden de nieuwe king en queen, ze hebben de king en queen game gewonnen

Ronahi en Tom worden de nieuwe king en queen, ze hebben de king en queen game gewonnen

Door BigBrotherNederland

De bewoners moeten vandaag het tweede king en queen spel spelen. Volgens Big Brother moet iemand goed kunnen rennen en iemand goed tegen een beperkte bewegingsvrijheid kunnen. De rest van de bewoners moeten afwachten in de blauwe kamer.

De bewoners proberen te luisteren wat er gebeurt. Ook denken ze dat ze iemand door het huis horen rennen. Ze denken dat het mysterieuze landen boek die eerder in het huis geleverd werd hier ook mee te maken heeft.  Ashley en Glenn lijken minder voordeel te hebben in het kasteel. Zo krijgen ze geen beelden van het spel door. Echter hebben ze wel het voordeel dat ze langer kunnen leren. Ondertussen zien we ook even kort het huis. Tyron rent door het huis naar de tuin. Maar wat daar gebeurt zien we niet. De bewoners die de opdracht gespeeld hebben moeten in de roze slaapkamer wachten tot het spel voorbij is. Er wordt gesproken over vragen die beantwoord moesten worden. Ook wordt er over  zandzakjes gesproken. Een aantal vragen die de bewoners gehad hebben zijn: welk land heeft langste volkslied? Welk land heeft de meeste echtscheidingen? Welk lang heeft het meeste telefoongebruik? Welk land ligt het dichtst bij de evenaar. Als Ashley en Glenn als laatste zijn denken de bewoners dat ze de huidige king en queen verslagen hebben.

Daarna keren Ashley en Glenn weer terug in het kasteel. Ze bespreken de opdracht. Glenn vond het een mooi huis, raar om er rond te lopen. De twee houden er rekening mee dat hun tijd erop zit en ze het Big Brother huis in moeten. Volgens Ashley gaat het er echt om spannen. Uiteindelijk neemt Big Brother het woord in het kasteel. Ashley en Glenn, jullie zijn vast heel benieuwd na de ranking van het spel wat jullie hebben gespeeld. Die ga ik jullie nu geven. Ashley slaat haar handen voor haar mond terwijl ze naar het tv scherm kijkt. Ze zien dat ze met het spel vijfde zijn geworden. We zijn het kwijt merkt Glenn met een zucht op. Tom en Ronahi hebben de snelste tijd 4.03 minuten en gewonnen. Dat is wel leuk zegt Ashley, Tom was twee weken genomineerd. Hij verdient het. Big Brother neemt weer het woord, Ashley en Glenn. Ik hoop dat jullie genoten hebben van jullie vorstendom. Er komt spijtig voor jullie nu wel een einde aan. Een ander duo heeft jullie verslagen in de challenge. Jullie mogen je koffers pakken en vanavond doen jullie een iets minder koninklijke intocht in het huis. De grondwet die jullie hebben ingevoerd geldt dan ook voor jullie. Daar gaat de kroon lacht Ashley. Glenn geeft haar een hand, we hebben echt ons best gedaan. Het is wat het is antwoordt Ashley maar we hebben het super goed gedaan. Ik had het niet liever af willen staan aan die twee. Daarna gaan de twee hun koffers pakken…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 29 januari 2024 - 18:40

Dat landenspel is toch nog niet afgelopen?

Beantwoord
Ostyn luc 29 januari 2024 - 19:10

Slimme kandidaten : wat is Zurich? En Kroatie ligt in Afrika! Zo kun je een spel niet winnen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page