Nick is jarig en viert zijn 31e verjaardag in het Big Brother huis

Nick is jarig en viert zijn 31e verjaardag in het Big Brother huis

Nick is vandaag jarig, en Big Brother speelt een rustig muziekje af. In de slaapkamer krijgt geeft iedereen Nick een hand om hem te feliciteren. Dat is goed wakker worden merkt Nick op. Vannacht hebben Michel en Naomi wat versiering aangebracht. Zo is er op de dagboekkamer en sauna 31 geplakt. Er zijn slingers gemaakt en er is een taart gebakken. Iedereen zit al om de ontbijttafel om de verjaardag van Nick mee te maken. De kaarsjes worden aangestoken er word gezongen en Nick blaast de kaarsjes uit. Jarige Nick heeft een brief/gedicht van zijn medebewoners en hij heeft zelfs post vanuit de buitenwereld gehad. Verschillende kaarten en foto’s. De geheime opdracht speciaal voor Nick is nog niet uitgevoerd, Julie dacht dat dit in de ochtend zou gebeuren tijdens het wakker maken. Big Brother heeft echter andere plannen. Nick bedankt iedereen voor het fijne ontbijt en feestje. Jullie hebben mijn dag goed gemaakt. De groep gaat afruimen, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.3]
Er zijn 28 reacties op dit artikel
 1. T.moll at 08:54

  Ik hoop toch de nominaties
  Jarig of niet
  Blijf hopen op 3 bewoners waaronder
  Michel
  Naomi
  En Nick
  I p l van de sauna nu zien zweten bij de nominatie

  • Sjoerd at 10:25

   Julie kan niet genomineerd zijn. Ze is huismeester en heeft daarmee immuniteit. Jill en Nick zijn vermoedelijk (heel) populair en daarmee ook niet genomineerd. Ik vermoed dat Matt (vrij onzichtbaar en weinig uitgesproken) en Michel (zal veel fans hebben, maar ook mensen die hem de strategie/dominatie kwalijk nemen) genomineerd zullen zijn en dat de laatste nominatie plek zal gaan tussen Liese, Naomi en Zoey.

   • Mario at 08:05

    Jill, Michel en Zoey zijn genomineerd door kijkers dus nu stemmen wie mag BLIJVEN net andersom als andere keren dat de kijkers moesten stemmen wie er UIT moest succes met stemmen

 2. Marga at 10:30

  Nick van harte gefeliciteerd! Erg leuk om zo wakker te worden 🙂
  Ik vind het eigenlijk wel jammer dat dit ook niet voor Thomas was gedaan op deze manier toen hij jarig was.

  • regor at 16:07

   Thomas heeft ook niet zo veel in het huis gedaan het meeste lag hij op bed met jill of aan het roddelen met Zoey. Nick verdient zo’n feestje.

 3. Annelies at 10:30

  Er worden er 3 genomineerd.Heb ik gelezen. Ik hoop Michel,Nick .De 3e maakt mij niet zoveel uit.In ieder geval of Michel of Nick eruit.

 4. emmie at 11:00

  harte gefeliciteerd nick je ben
  een heel lief mens en ik hoop
  dat je verloopig niet genominatie woort
  en ook michel niet en naomi zeeker niet dat
  is heelen maal een schat ze lacht altijd
  julie en liese gaat mij wel aan het hart
  maar je moet een keer doen
  maar eerst jill en zoey en dan matt
  lief aan iedreen

 5. Hela at 12:08

  Vindt t zooo zilieg voor Jill de druk die michel op haar legt…zogenaamd nu op de goede manier pffff t meisje heeft al vaak verteld over school en dat iedereen zei dat ze niks kon….potverdrie wat heeft ze al in de pot gebracht. Met haar kracht en doorzettingsvermogen…..dit is moeilijk maar onder deze druk werkt t tegen en lukt t haar niet…kom op Jill je bent een super meisje ik geniet samen.met velen enorm van je

 6. Sylvia at 14:54

  Michel en Nick zou ik echt op het scherm willen zien komen ze zouden dan zo hoog van de toren niet meer blazen ze zitten er toch niets mee in dat ze erop komen awel nu hebben wede kans is zien welk gezicht dat ze zullen opzetten

 7. yvonne at 20:35

  Gefeliciteerd nick,julie kunnen met elkaar de verjaardag vieren mijn vadr was 8 maart jarig maar daar kon ik alleen bij zijn vder niemand alleen met mijn oudrs ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *