Jowi vertelt de groep dat hij over een twee dagen Big Brother verlaat

Jowi vertelt de groep dat hij over een twee dagen Big Brother verlaat

Afgelopen avond schreven we er al over, Jowi heeft het plan om Big Brother te verlaten. Hij is toen naar de dagboekkamer gegaan om te overleggen met de regie. Uiteindelijk komt hij terug en vertelt de groep wat er besproken is.

Ik heb met de mensen van de productie gesproken begint Jowi, het is voor mij best wel definitief. Ik kan er nog over nadenken en zo maar dat wil ik niet. Het gaat snel gebeuren, over twee dagen en dat is het dan voor mij. Ik kan zelf wel inzien dat ik het ver had kunnen schoppen. Maar mijn eigen ik is mij meer belangrijk. Ik zie dat dit voor mij niet past. Ik heb niet het idee dat dit positief voor mij is. Ik had mensen beter willen leren kennen en diepgaande gesprekken willen voeren. Dat heb ik gedaan maar niet op het niveau dat ik wil. Dus ik heb niks behaald wat ik wilde behalen. Ik ben iedereen dankbaar voor wie ik heb leren kennen. We gaan er een paar leuke dagen van maken. Jullie hoeven mij niet weg te stemmen, dat is het. We gaan het zien. Het is nog twe… een paar dagen en we gaan er leuke dagen van maken. Ik voel me leuker dan ever. Nathalie respecteert zijn keuze en Liese ziet hem als winnaar. Jowi had verwacht ook ver te kunnen komen in het spel. De groep geeft Jowi een applaus. En Jowi laat weten dat er nog een bbq komt. Hij wil geen spel hebben de komende dagen, het gewoon leuk hebben. Patrick staat er helemaal achter, we gaan proberen er twee leuke dagen van te maken. Jowi zal waarschijnlijk na het weekend het huis verlaten, of zou hij van gedachten veranderen? Wat vinden jullie van zijn besluit?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 89 Average: 3.8]
Er zijn 24 reacties op dit artikel
 1. Richard at 09:59

  Als het niet goed voelt dan moet je lekker naar huis gaan. Ik vind het karakter hebben om het zo te doen dan dat ze dan maar op hem stemmen om te nomineren en dan er uit gestemd worden. Goed gedaan en als winnaar kom je er uit.

 2. Thea at 09:59

  Vind het heel jammer . Maar als dat de keuze is van jowi . moeten we dat respecteren . Is alleen voor de Nederlanders minder . staan ze nog zwaker ervoor HELLAAS

 3. Joyce at 10:05

  Jowi het ga je goed Het beste wat de BB baas nu kan doen om het spel te redden is als er een Nederlander of Belg ( wat ik niet denk) aankomende donderdag word genomineerd iemand uit het huis te laten kiezen die met hem of haar meegaat .

  • Natasja at 10:30

   Ik vindt het erg jammer dat hij er uit gaat maar aan de andere kant snap ik het ook wel weer als t niet meer goed voelt dan hou je de eer aan je eigen en stap je zelf op en dat is wat hij ook gaat doen Jowi het gaat je goed jongen.

 4. Mintje at 10:16

  Ik vind het jammer dat hij eruit gaat, maar heb er respect voor dat hij dit moeilijke besluit neemt.
  Ik vind hem één van de leukere personen in het huis en verwachtte dat Jowi wel eens heel ver zou kunnen komen.

 5. Theo at 10:24

  Het is uiteraard ZIJN beslissing en die respecteer ik.
  Echter vraag ik me wel af / ben extreem benieuwd met welke bedoeling hij zich had opgegeven voor dit programma.
  Je weet nu eenmaal van tevoren dat het allemaal mensen zijn van diverse “niveau’s en leeftijden”. En soms klikt het niet. So be it.
  En als je dan al binnen 4 weken moet besluiten om “vrijwillig” het huis te verlaten heb je mogelijk je “voorwerk” niet goed gedaan.

 6. Herman at 11:01

  Hoi mijn gedacht hierover is het volgende. Moest donderdag laatst leden Patrick er uitgegooid zijn zou die JOWI er nu niet uitstappen. JOWI had schrik dat hij eruit zou gestemd worden en genomineerd zou zijn. Om die reden stapt hij er zelf uit. Ik zie hem nog met die Danielle samen in de gang staan en ik hoorde hem zeggen we gaan door op dezelfde manier. Maar dan werd die Els eruit gestemd door het volk de kijkers en dan pas besefte hij hier is het gedaan met mij. Patrick zei gisteren avond ook sorry van zijn woorden over complotten en Jowi zei das oke.
  Nu stapt hij er zelf uit moedig noem ik het niet het is uit schrik. Vanaf het begin complotten gespeeld met de Hollanders en hij heeft den Thomas er ook in meegesleurd. maar deze moest maar slimmer zijn.

 7. Rex at 11:05

  Het is toch al een België / Nederland show geworden. Hij is totaal kansloos met al die Belgen. Lekker de eer aan jezelf houden en vertrekken. Anders zit je nog 4 weken voor niets.

 8. Mulder at 11:07

  Eindelijk iemand die verstandig is ik begrijpt zijn besluit om niet langer in dat saaie huis te blijven voor mij ben jij ook de winnaar Jowi.

 9. Peter at 12:14

  Jammer da Jowi het huis gaat verlaten (mits dit geen tactische zet is) maar het is te respecteren.

  Als grote fan van dit soort experimenten denk ik verder dat Endemol kansen laat liggen door de livestreams in NL te verbergen achter een videoservice die a niet op een normale tv te volgens is en b niet echt iets toevoegt.

  In vorige experimenten als De Gouden Kooi en Is This Love bestond er een aparte site met daarop:
  2 streams gratis en dan kon je, per maand, kiezen voor alle camera’s en daar rekende Endemol dan 5 euro voor. Aardige bijkomstigheid is dat er hierdoor een grotere binding ontstond met de betreffende projecten en er diverse particuliere initiatieven op FB ontstonden qua fan groepen en daarmee ook langdurige virtuele- en fysieke vriendschappen met de toenmalige deelnemers. Zo heb ik nog steeds contact met Monique van Is This Love, die ondertussen een lieve baby en een gelukkige relatie heeft en butler Laurens
  Ook is een van de fan groepen van Is This Love nog steeds online met bijna 500 leden.

  Kortom: John een service als bij De Gouden Kooi en Is This Love qua aparte live stream site met daarop 2 camera’s gratis en de rest tegen betaling zou het experiment zeer ten goede komen

 10. Mike at 13:00

  De Gouden Kooi was echt leuk, Bigbrother vind ik tot nu toe echt zwaar tegenvallen.
  Ik ben het volkomen met John de Mol eens dat er geen belgen in hadden moeten zitten. tevens is het abosluut niet de oude bigbroher en is het raar dat er donderdag een liveshow is en vrijdag in de uitzending opeens weer een dag terug loopt. jammer

  • Peter at 14:56

   Nou, ben het niet helemaal met je eens, dat de Gouden Kooi en Is This Love meer actie bevatten klopt maar dat spelconcept is dan ook geheel anders. Verder vind ik de Belgen beter meedoen dan de Hollanders, vooral Thomas en Liese “vergeten” de camera’s volledig en zijn zichzelf, de rest houdt zich in op het moemtn dat ze een camera hun kant op zien draaien.

  • Alex at 13:04

   Het is elke vrijdag nakauwen omdat je steeds ziet wat er de dag ervoor gebeurde behalve bij de liveshow. Daarom is er vrijdags niet nieuws te melden. Als ze de liveshow op vrijdag zouden doen hadden ze dat probleem niet.

 11. EA at 14:23

  Ja Mike dat vind ik ook raar en het geheel valt me erg tegen. Geef mij de oude BB maar.
  Live streams moeten ook voor iedereen beschikbaar zijn. Gouden kooi en UTOPIA waren
  beter.

 12. Bart at 15:34

  Zo, Big Brother heeft de zaak op scherp gezet en iedereen de keus te geven om te blijven of vertrekken. Naast Jowi vertrekken ook Nathalie en Daniëlle.

 13. Peter at 16:04

  Nou, Jowi heeft zijn fanclub ook mee naar buiten genomen, Daniëlle en Nathalie zijn braaf mee gegaan. Volgens mij hoeven ze de komende 21 dagen niet te nomineren 😉

 14. Rudy at 01:52

  Groot gelijk het is zoals gebruikelijk een strijd geworgden van België tegen Nederland, Hadden nooit met 2 nationaliteiten moeten doen je merk dat met het complot dat ze zwaar dialect gaan spreken ( dat verstaan de Hollanders toch niet en je kan de scheidingen goed zien ze betrekken de volledige groep toch nie dus juiste beslissing

 15. Rudy at 21:25

  Dit was te verwachten jaren met Belgen gewerkt en samen geweest het negatieve tegen over de Hollanders zal altijd blijven zowel in sport en spel en privé. De verbinding zal er nooit komen het is erger dan Nederland Duitsland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *