Home » Daniëlle, Jowi en Nathalie verlaten vrijwillig het Big Brother huis

Daniëlle, Jowi en Nathalie verlaten vrijwillig het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

De bewoners worden naar de gameroom geroepen voor een mededeling van Big Brother. Bewoners, ik heb een belangrijke boodschap voor jullie allemaal. Ik zie dat de sfeer beneden alle peil is. Sommigen voelen zich niet meer prettig in mijn huis Dat is jammer. Het experiment is soms zwaar, maar dat hoort erbij. Maar het is aan jullie om daar samen door te komen. Mijn vraag is simpel, zijn er naast Jowi nog andere bwoners die twijfelen? Dan is nu het moment om daar een keuze in te maken. Vertrek of blijf. Maar als je blijft, wil ik dat je gemotiveerd bent, en er 100% voor gaat. Kies dus bewust en doordacht. Doe dat voor jezelf, in stilte. Elke beslissing is goed. Doe dat nu. Ik geef jullie 5 minuten de tijd. Wie wil gaan, de koffers staan klaar in de gameroom Aan degenen die gaan, bedankt voor een bijzonder avontuur. Aan iedereen die blijft, we gaan samen nog een prachtige en boeiende tijd tegemoet.

Jowi gaat z’n koffer halen, dat was geen verrassing. Nathalie pakt ook vrij snel haar koffer. Mij de keuze stellen? Dan ga ik zegt ze. Na even nadenken en praten met Jowi en Nathalie pakt ook Danielle ook haar koffer. Kortom drie bewoners gaan het huis verlaten… Er word afscheid genomen en de groep is flink kleiner geworden. Jill is erg emotioneel en Thomas troost haar. Als de rust weer is wedergekeerd is er nog nagepraat door de resterende bewoners. De sfeer lijkt al een stuk beter. De vuurkorf wordt aangestoken en onder veel lachen worden er marshmallows geroosterd. Hopelijk is dit een positieve verandering voor de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 81 Average: 3.7]

Ook interessant:

40 Reacties

Patricia 30 januari 2021 - 17:26

Belachelijk gedaan door BB
Ze hebben hierin een keuze gemaakt tussen de 2 groepjes
Niet gesprekken afgewacht
Dit is wat jullie zelf veroorzaakt hebben door mensen binnen te laten die alles op tv hebben kunnen kijken

Beantwoord
Annemarie 31 januari 2021 - 09:41

Inderdaad Patricia,
Ik snap dat je niet te veel negativiteit wilt als zender, maar het was wel waar wat zij zeiden. Zowel door de voorkennis van mensen die er later in kwamen als ook quotes die ze hebben laten zien van social media die bijv Nathalie deden twijfelen aan zich zelf en hoe zij zich moest verdedigen als ze er weer uit kwam.
Ik vind het zo jammer dat Jowi en Nathalie weg zijn en ook Els mis. Dat waren nou juist de smaakmakers van het huis.

Beantwoord
Stephan 30 januari 2021 - 17:33

Ik stel me zo voor dat zij ook wel aanvoelen dat ze er stuk voor stuk door de Belgen worden uit gestemd. Zeker gezien het feit dat er in België veel meer kijkers zijn. Zet een Nederlander tegen een Belg en de Nederlander gaat er op zeker uit.

Beantwoord
Rex 30 januari 2021 - 21:30

Belgie heeft niet meer kijkers hoor. Geen idee hoe je daarbij komt maar Belgie heeft er rond de 100.000 minder.

Beantwoord
kpdd 30 januari 2021 - 17:38

Nou moe…?!?

Beantwoord
Metje 30 januari 2021 - 17:41

rare oplossing om zo de sfeer te verbeteren.

Beantwoord
Johan 30 januari 2021 - 17:42

Dit zat er al een tijdje aan te komen. Door verveling en weinig te doen en groepjes vorming. Heel veel voelden zich niet meer gelukkig in het huis en daar is BB schuldig in. De 1e BB was gewoonweg spannend om naar te kijken en was ook plezierig. Dat is nu wel anders, eten, slapen en als er wat gaat gebeuren (eindelijk) gaat de lifestreem weg.

Beantwoord
Herman 30 januari 2021 - 20:55

Hoi Johan,wat je nu zegt klopt niet. De livestream gaat gewoon door in Belgie.

Beantwoord
Annemarie 31 januari 2021 - 09:43

Ja deze is zeker anders Johan, en zoals John de Mol zelf al had gezegd hij dacht dat het niet zou werken met Belgen en Nederlanders en dat is ook zo denk ik , helaas. Kijk maar naar Expeditie Robinson daar was dat ook altijd zo. Heel vreemd.

Beantwoord
Albert 30 januari 2021 - 17:43

he he..
Natje en Droogje zijn pleite!
Gelukkig en sfeerverhogend!!

Beantwoord
Erik 30 januari 2021 - 17:47

Ik vind dat er teveel Belgen in het huis zijn, dit moet beter worden verdeeld, 50/50

Beantwoord
Peter 30 januari 2021 - 17:57

Die Vlamingen zijn best gezellig 🙂

Beantwoord
Joyce 30 januari 2021 - 18:57

Klopt huichelen meer

Beantwoord
wim 30 januari 2021 - 18:08

dat vind ik ook

Beantwoord
Peter 31 januari 2021 - 01:57

Een beetje een rare opmerking Erik,het spel is begonnen met een 50/50 verdeling.
Maar als 4 Nederlanders vrijwillig het huis verlaten,dan is het evenwicht wel zoek.
Trouwens…..die Belgen zijn heel wat gezelliger dan de Nederlanders,bovendien zeuren ze niet zo veel.

Beantwoord
emmie 30 januari 2021 - 17:50

ik vind het zo jammer dat jowi er uit is want hij was echt vaferit
en ik denk heel veel mensen met mij ik hoop allen dat ze nu niet hoef testemen
dat zouw ik jammer vinden laat ze dezen week blijfen

Beantwoord
Peter 30 januari 2021 - 17:56

Ze zijn van te voren gescreend bij de voorselectie en zouden dus op de hoogte moeten zijn dat het experiment vooral mentaal de nodige eisen stelt aan de deelnemers, is ook niet niets om 24/7 goed te eten te hebben, een luxe leventje te leiden maar verder verstoken van alle informatie van buitenaf, geen smartphone bij de hand, geen tv, alleen elkaar en de opdrachten.
Ik vond het overigens niet vreemd dat juist deze 3 op zijn gestapt, constant bezig met hetgeen de nader voor stappen zou ondernemen, complottheorietjes, overdreven gedrag op het moment dat een camera hun kant op stond etc. De enige manier om als numero uno het BB huis in het voorjaar te verlaten is jezelf blijven en, indien nodig, op gevoel nomineren, daarover ook fair zijn tegenover degene die je hebt genomineerd met de reden erbij en verder vergeten dat er 125 camera’s op je gericht staan en genieten van de luxe die Big Brother je biedt, daarbuiten is het immers met de lock down en avondklok ook niet alles.
Ik heb op dit moment de meeste sympathie voor Liese, Thomas en Patrick, zij doen normaal, alsof er geen camera in de buurt is, zijn sociaal en houden van een geintje. De anderen heb ik nog niet vaak genoeg gezien om een oordeel te vellen behalve dan dat Zoey en Naomi echte knuffeldieren zijn 😉

Beantwoord
Herman 30 januari 2021 - 19:03

Wij kunnen die Belgen niet verstaan en begrijpen ook niet waar ze het over hebben. We kijken nu weer gewoon naar televisiezenders die wij wel kunnen verstaan en begrijpen. Big Brother september 1999 was leuker en geen strijd tussen twee landen

Beantwoord
Floris 30 januari 2021 - 20:32

Ligt dat aan de Belgen of aan de Nederlanders. Ik kan ze prima volgen zonder ondertiteling.

Beantwoord
Renan 31 januari 2021 - 08:45

Precies dit

Beantwoord
Marcel 30 januari 2021 - 18:00

Die meiden hebben er goed aan gedaan! Voor de kijkcijfers in nederland gaat dit niet goed zijn… veel te veel belgen.

Beantwoord
Peter 30 januari 2021 - 18:27

Juist daardoor meer NL ers die afstemmen 😉

Beantwoord
Joyce 30 januari 2021 - 18:59

of afhaken zoals ik

Beantwoord
Mark 30 januari 2021 - 18:18

Wat ik hoop ik dat Els, Rene en Ziko weer terug komen en geen nieuwe mensen die de boel saboteren. Dan heb je een gezellig huis!

Beantwoord
Peter 30 januari 2021 - 18:44

Thomas heeft een muzikaal gevoel 🙂

Beantwoord
Herman 31 januari 2021 - 10:52

En die Thomas is vast en zeker commercieel adviseur in bankstellen en bedden.

Beantwoord
gerard 30 januari 2021 - 19:02

Je bent zeker een Belg

Beantwoord
Peter 30 januari 2021 - 19:14

Awel nee zulle, Ollander, omgeving Alkmaar 😉

Beantwoord
leon 30 januari 2021 - 19:11

Slappelingen

Beantwoord
Sonja 30 januari 2021 - 19:26

Erg jamner dat Jowi eruit is was mijn favoriet

Beantwoord
John 31 januari 2021 - 04:58

Mooi zo !!!
Opgeruimd staat netjes !
Weg met de rotte appels 🙂

Beantwoord
Renan 31 januari 2021 - 08:43

Er moet iets meer georganiseerd worden. Bb was vroeger leuk en spannend. T is nu een soort bankhang club. Oja rtl het is 2021 kom op met beetje knappe livestreams. Nu worden alleen de plekken getoond waar niemand is. Wel blij dat nathalie eruit is. Wat was dat een sfeerdomper. Breng els weer terug.

Beantwoord
Mike 31 januari 2021 - 08:56

Het experiment is niet mislukt maar het hele programma, in Nederland zijn de kijkcijfers enorm slecht. Hoe zijn de kijkcijfers in Belgie?
Het is niet leuk dat dit zowel met belgen als Nederlanders is! Je blijft namelijk altijd 2 kampen houden en dat blijkt.
Ik snap Jowi, Natalie en Danielle wel! Het zou me ook niks vetbazen als uiteindelijk het programma met belgen alleen doorgaat.

Ik had zoveel verwacht van BB eindelijk weer reality tv. Doe mij maar weer De Gouden Kooi met terror Jaap.

Beantwoord
Gooske 31 januari 2021 - 09:11

Ik vind het heel erg jammer voor Theo, Jowi, Danielle, Natahlie, en zo vind ik de Big Brother Niet meer kloppen.
Maar van de week hadden Danielle en Nathalie er al over wij willen stoppen en naar huis toe.
Ik vind geef je dan niet op voor zo programma.
Wand dat is nooit leuk voor de andere spellers die mee doen.
Maar te hopen dat de sfeer hier door anders word in het huis en geen groepjes vorm meer is.
en eerlijk gespeeld word.
Het is nooit leuk als er een nominatie is.
En dat de Belgen een Nederlander er uit stemd.
Wand een Belg zal wel winnen van de Nederlader.
Ik hoop verder dat het spel beter word.

Beantwoord
Melissa 31 januari 2021 - 09:22

Inderdaad, heb eigenlijk niet meer gekeken sinds Els weg is. Wat er nu gebeurd is precies waar ik al op hoopte. Dat de Nederlanders de eer aan zichzelf zouden houden want ze zouden er toch een voor een uitgestemd worden volgens Nick, Naomi & Patrick. Die lol moet je ze niet gunnen.

Beantwoord
Ben 31 januari 2021 - 10:18

Ik heb alle edities van Big Brother gezien, maar deze vind ik helaas de slechtste van die reeks. Door twee nationaliteiten in het huis toe te laten, werk je groepsvorming en complot theorieën in de hand, wat de sfeer in het huis niet ten goede zal komen. Dat is ook wat wij nu hebben kunnen zien, en wat er nu ook is gebeurd. Big Brother zou deze praktijken kunnen uitschakelen en voorkomen. Stop met de nominaties van bewoners, en laat het spel spelen, zoals Big Brother voor ogen had, en zoals het gespeeld dient te worden. Degene die een overtreding begaat, krijgt een strafpunt. En zij of hij met de meeste strafpunten moet het huis gaan verlaten. Big Brother bepaald de regels hiervoor, zij die zich toch schuldig maken aan complot theorieën, krijgen hiervoor meer strafpunten ( bijvoorbeeld 3 punten ). Zo voorkom je ook, dat er op een bepaald persoon gespeeld wordt. Het is het Big Brother huis, en Big Brother is de baas. De bewoners weten dan ook niet wat strafpunten oplevert, maar Big Brother ziet en hoort alles. Dit lijkt mij dan de eerlijkste manier om door te spelen.

Beantwoord
Herman 31 januari 2021 - 10:26

Ik ben het helemaal met Ben eens ….dit is de slechtste vertoning van Big Brother. Nooit geen bewoners meer uit twee landen in het Big Brother huis…,,dat is vragen om moeilijkheden!!

Beantwoord
Annemarie 31 januari 2021 - 11:05

Ik heb niet alle big brothers gezien, daarom mijn vraag aan jou, wat is er bij die anderen dan anders? Er moet toch altijd genomineerd worden en zo ja bespraken ze daar ook de nominaties.
En jou voorstel nu lijkt me wel een idee want met nomineren lijkt het me nu niet meer te gaan.

Beantwoord
Cindy 1 februari 2021 - 04:40

Zooooo slap….. Had dat dan gedaan voordat Els eruit moest…. Die had graag gebleven!!! Ik zeg Els terug erin!!!!

Beantwoord
Margot 1 februari 2021 - 19:45

Ik geniet enorm van Big Brother! Veel meer dan ik had verwacht eerlijk gezegd. En ik ben Nederlander maar ik was me er eerlijk gezegd nog niet van bewust dat er steeds Nederlanders uitgingen, totdat iedereen daar ineens over begon bij het vertrek van Jowi, Daan en Nathalie. Toen dacht ik: hey verhip…. inderdaad joh…. Dus ik sta er duidelijk neutraal in 😉 Ik versta de Belgen ook prima trouwens (superleuke taal gewoon) – hoe kan je dat nou niet verstaan? Ik weiger in ieder geval te geloven dat de stemmings-uitslagen een België-tegen-Nederland-ding zijn. Het kan toch niet zo zijn dat Nederlanders uit principe alleen maar Nederlanders kiezen? En Belgen alleen maar Belgen? Daar geloof ik niks van. Volgens mij zijn gewoon steeds de leukste mensen overgebleven. En dat zijn toevallig steeds Belgen dus. Daar kunnen zij ook niks aan doen. Ik heb in ieder geval nog niet één keer op een Nederlander gestemd ;-). Mij gaat het gewoon om de mensen. Ik vind Liese hartstikke leuk, en ik had ook niet zoveel met Els (terwijl Patrick net op tijd van een beetje te stoer in toch wel een lieve man veranderde), dus, tja… Nathalie en Daan trokken het al een tijdje niet zo goed, dat kon iedereen wel zien, dus ik snap wel dat voor hun het draadje brak toen hun rots in de branding Jowi vertrok. Van hem zag ik het niet aankomen trouwens, wel jammer! En ook wel een beetje raar eigenlijk. Maar hij werd ook een tikkeltje paranoia de laatste tijd, met die rare ideeën over Michel – dat vond ik eigenlijk helemaal niet bij Jowi passen. Zo zie je maar weer. Maar goed, Els was best vaak negatief en boos, en Nathalie ook, en dat drukt vanzelf een stempel op de sfeer in de groep, dus ik denk dat met hun vertrek nu in ieder geval een gezellig groepje is overgebleven dat gewoon samen verder kan. En ik ben natuurlijk heeeeel erg benieuwd of er nu 1 of 2 nieuwe mensen bij gaan komen! Dat zou wel grappig zijn! En ja, dat mogen van mij dan gewoon Belgen zijn hoor 😉 Ga zo door Big Brother!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page