Home » Big Brother vertelt de groep dat er deze week geen nominaties zijn

Big Brother vertelt de groep dat er deze week geen nominaties zijn

Door BigBrotherNederland

De groep wordt naar de huiskamer geroepen door Big Brother. Zodra iedereen zit vertelt Big Brother verder. Ik heb een fijne en interessante mededeling voor jullie. Deze week wordt er niet genomineerd! De groep reageert enthousiast en er wordt geklapt. Dat zal best even wennen zijn voor jullie gaat Big Brother verder. Besteed jullie tijd nuttig. Liese bedankt Big Brother en Michel denkt dat er zeven of acht nieuwe bewoners komen. Nick denkt twee en Naomi en Liese sluiten zich bij hen aan. Twee Nederlanders zegt Nick. We zitten er sowieso nog een week in concludeert Jill. Gefeliciteerd allemaal zegt Michel voor de grap. Er volgt een applaus en het speculeren gaat nog even door. De mysterieuze onherkenbare foto’s worden ook nog altijd op de schermen getoond… Wordt vast en zeker vervolgt!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.3]

Ook interessant:

10 Reacties

T.moll 1 februari 2021 - 15:05

Ben heel benieuwt hoe het verder gaat.

Beantwoord
Monique 1 februari 2021 - 15:57

Liggen bij jullie de streams er ook uit?

Beantwoord
Hans 1 februari 2021 - 17:14

Ja hier ook maar er is iets met de app.

Beantwoord
slaapverwekkend 1 februari 2021 - 16:05

voor mij mag het nu al stoppen waardeloze zooi niks anders dan bankhangen of spelletjes doen, geef mij maar utopia terug tenminste meer activiteiten.

Beantwoord
Peter 1 februari 2021 - 18:17

De 1e BIG Brother vond plaats in een tijd dat het internet nog in de kinderschoenen stond, 2 streams kon je toen volgen via 2 aparte kanalen op de kabel tv, verder kende de kabel tv NL 1 t/m 3, BRT 1 en 2, de 3 nationale zenders, RTL4 en gedurende de nacht diverse lokale tv piraten.
Veel verschil qua BB toen en nu is er niet maar in die tijd veel minder smaken dan nu, verder zijn er qua uitingen door de deelnemers meer regels dan bij de 1e, anno 2021 hebben kleine minderheden het voor het zeggen qua publieke opinie, dat kan zo ver gaan dat adverteerders afhaken indien er dingen te zien zouden zijn die volgens de “moraal” niet kunnen.
Zet je nu een Terror Jaap in het spel dan struikelen de anti racisten en me too groepen over elkaar heen om zendtijd te krijgen, da’s jammer, het zou spetter tv zijn.
Zelfde geldt bij sex voor de camera, er over praten mag maar o jee, als er ook maar 1 blote bil te zien is…
Gelukkig geldt dit niet voor all BB seizoenen in Europa, ik ben, via via, in de gelegenheid om de andere huizen ook te volgen, daar andere media regels, meer vrijheid ergo meer spanning.

Aan de andere kant verdient dit experiment van RTL/Endemol alle ruimte, naarmate het programma langer op tv en streams te volgen is en iedere keer een klein stapje verder op de grens van hetgeen kan/mag dan is Big Brother 2021 een breekijzer tegen de zelfcensuur die de tv zichzelf momenteel oplegt.

Van mij krijgt John groen licht, hij heeft al eerder voor grens verleggende tv gezorgd 😉

Beantwoord
D. Oedel 2 februari 2021 - 10:05

Wat ik een beetje mis is een doel. Geef de inwoners een langetermijn doel, bijvorobeeld iets dat ze met zijn allen moeten bereiken voor het einde van de 100 dagen.
En dan heb ik het niet over winnaar zijn, nee iets anders waarbij het project in delen is opgesplitst en waarbij per deel door een aantal bewoners punten te verdienen zijn.
Diegene met de meeste punten kan dan ook de BB winnaar zijn, ben je meteen van dat domme Nominatie systeem af, heb je dezelfde inwoners de hele looptijd en dat bleek in BB1 uit 1999 hét succes te zijn omdat kijkers zich aan bijv Knuffel-Ruud konden hechten.

Welk doel zou geschikt zijn? ik heb het niet over wasknijpers in elkaar zetten, maar laat ze bijvoorbeeld een project in elkaar zetten voor een goed doel, iets dat na de 100 BB dagen van start kan gaan. Laat ze een draaiboek maken, een scenario erbij bedenken, een financiële onderbouwing maken, risicoanalyse erbij, etc etc etc.
Kortom een compleet project voor een goed doel volledig ontwerpen en in elkaar zetten..

Beantwoord
silvia 1 februari 2021 - 18:03

en zo gaan ze heel langzaam de groep kleinen maken en ze maak de 100 dagen niet vol

Beantwoord
Henny 1 februari 2021 - 18:20

Denk dat we toch nieuwe bij gaan komen
De foto’s in de keuken zijn veranderd
Ben benieuwd

Beantwoord
Henny 1 februari 2021 - 18:44

Als ze toch niets te doen hebben snap ik niet dat ze niet iets voor ouderen gaan maken
Doen ze iets nuttigs

Beantwoord
guy lagrou 2 februari 2021 - 06:57

graag had ik de huisregels gekend. Blijkbaar mogen bewoners niet alles doen wegens commerce, de adverteerders. Natuurlijk dan ga je een spel krijgen met verborgen regels, voor de kijkers, en net die regels geven veel inzicht in het spel.

Vroeger veel minder keuze, iedereen werkte, nu zit iedereen thuis wegens dat virus en dan, ja dan is zo een serie, mits spannend wel iets.

Positief is dat ikw eekoverzicht enkele spellen uit de gameroom getoond werden.

John Demol zorg voor goede sfeer, ik denk dat indien er verse in het spel komen die reeds heel wat inzicht hebben, wat een oneerlijke voorsprong zou zijn.

Heel benieuwd naar de mega sensationele life show, kan niet anders dan sensationeel zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page