Big Brother bewoners worden opgeschrikt met vijf onherkenbare, mysterieuze foto’s van personen

Big Brother bewoners worden opgeschrikt met vijf onherkenbare, mysterieuze foto’s van personen

Terwijl de bewoners zitten te eten, is er een sirene te horen. De lcd schermen waar normaal het Big Brother logo staat veranderen in vijf mysterieuze zwarte personen met daarop een vraagteken. De groep schrikt en vraagt zich af wat er gaat gebeuren. Nee roept Liese, nieuwe?! Vervolgens worden er namen genoemd, zoals René. Omdat een schaduw veel op hem lijkt. De bewoners proberen te raden wie de personen voor moeten stellen. De schaduwen zijn namelijk verschillend. Uiteindelijk gaat de groep weer verder met eten, ze hebben genoeg want door het plotselinge vertrek van Jowi, Daniëlle en Nathalie is er veel eten over. Allemaal voor de bbq, Michel en Thomas hebben gekookt. Niet lang daarna presenteert huismeester Naomi haar huisregels, waar je hier meer over kunt lezen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 3.2]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Natasja at 19:43

  Ik mag hopen dat die 5 siluetten de nieuwe Nederlandse bewoners zijn er zitten nog 2 Nederlanders in en 7 Belgen met deze siluetten 5 stuks zou t aantal weer recht trekken 7 om 7 wel zo eerlijk maar ik weet het niet we gaan t weer zien hoe het verloopt.

 2. Herman at 20:25

  In de livestream denken de bewoners er deze week een paar bewoners weer terug komen.
  Hopelijk is het geroddel dan afgelopen en ook geen nominaties meer.
  Laat Big Brother maar strafpunten geven als een bewoner iets verkeerd doet of iemand kan punten verdienen. Dat is veel beter dan nomineren en het is afgelopen met complotjes of bondjes

 3. Agatha at 21:05

  Goedenavond dit is Big Brother niks zo als het lijkt
  Laten het Nederlanders zijn zou wel zo eerlijk zijn en beter verstaanbaar!
  Hoop ook dat Els terug komt zou ik erg leuk vinden lekker recht door zee met haar uitspraken

 4. Guy at 01:43

  Niks is wat het lijkt, dat is rode draad door BigBrother. Vandaag deelde BigBrother mee, in publicatie voor publiek dat John De mol, leider, ontevreden is. Met het huidig aantal bewoners kan het spel verder gaan. In live stream zij de laatste binnenkomer dat hij de allerlaatste was, BigBrother deelde hem dat mee. Ziet deelde in livestream mee dat ze wist dat ze in het huis zo komen maar niet wanneer. Even berekenen volgens wie wanneer in hotel binnenkwamen, daar zitten ze eerst in quarantaine, levert op dat er nu niemand nog in hotel is, ze kwamen op verschillende datums binnen, dus er was in reserve spelers voorzien en voor die reserve spelers waren er terug reservisten, opdat het spel zou verder kunnen gaan, alleen ZIJN NU DE RESERVES OP. Als er nu EXTRA moeten binnenkomen dan hebben die serieuze voorsprong, denk aan Zoey, en moeten 5 dagen in quarantaine, dus tijdens de live uitzending kunnen er verse binnenkomen maar dan moeten er per nominatieronde er meerdere bewoners in 1 ronde te vertrekken, vb 4 genomineerden en 1 ervan mag in huis blijven. Dit scenario zal natuurlijk voor spanningen zorgen, dus veel sensatie, wat in vorige reeksen steeds het geval was. Enfin we zien horen of lezen het wel.

 5. Gooske at 07:25

  Ja dat heb ik ook al gezegd van in 20 jaar geleden was er een strafhokje bij de Big Brother, waar is die nu gebleven?
  wand dat zou een stukje beter uit komen. en leuker zijn.
  en Natasja jij hebt gelijk dat alle vijf op de zelfde schaduw lijken.
  Het zou voor René wel leuk zijn als hij er weer in kwam maar dat geloof ik niet maar vind wel dat hij weinig tijd hebt gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *