Home » Big Brother laat de bewoners shoppen in de gameroom

Big Brother laat de bewoners shoppen in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken, de groep heeft onder leiding van Michel gesport. En terwijl de meeste zich aan het opfrissen zijn laat Big Brother van zich horen. Bewoners, vandaag gaan jullie iets doen wat jullie lange tijd niet hebben kunnen doen in mijn huis. Shoppen! Kom één voor één naar de gameroom. De groep reageert enthousiast. Naomi mag als eerst naar de gameroom. De groep wacht ondertussen verder af wat komen gaat. Naomi komt uiteindelijk weer binnen en laat weten dat ze niks mag zeggen. Ze laat wel weten dat het niet zo’n leuke opdracht was. En het was emotioneel… De volgende is Thomas, als hij terug komt geeft hij Naomi een knuffel. Verder laat hij er ook niet veel over los. Maak je eigen keuzes zegt hij nog tegen Patrick en Nick. Tegen Jill zegt hij dat alles goed komt. En op de vraag of het heftig is laat hij weten dat dat niet is. Wat je ook doet, het is jouw spel. Als Jill terug komt blijkt uit het gesprek met Naomi dat ze voor een boodschap gekozen heeft. Ze voelt zich daar een beetje schuldig over. Ze heeft de boodschap al gezien, ze zien er goed uit en zijn trots. Volgens Naomi hoeft Jill zich niet schuldig te voelen. Buiten word duidelijk dat er een geldbedrag tegenover staat, het is 250 euro per boodschap. Dat vertelt Jill aan Thomas, ze heeft haar opa en oma gezien. Thomas dacht wel dat ze de keuze ging maken. Het is wat het is, het is jouw keuze. Naomi stelt uiteindelijk voor om het straks nog eens te bespreken. Julie is ook erg emotioneel als ze terug komt. Blijkbaar krijgen de bewoners drie keuzes, een ding at je graag zelf wilt hebben, een videoboodschap en informatie over de nominaties. Waarschijnlijk zien we de extra details vanavond pas bij de liveshow op tv. Er wordt immers niet genomineerd of iemand weggestemd. Wordt vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.3]

Ook interessant:

1 Reactie

Monique 4 februari 2021 - 11:43

Ben benieuwd

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page