Home » Tranen in Big Brother door emotionele opdracht, Alice voelt zich schuldig

Tranen in Big Brother door emotionele opdracht, Alice voelt zich schuldig

Door BigBrotherNederland

De powerfull bewoners hebben zojuist een moeilijke keuze gehad om persoonlijke items te kopen. Sabeau heeft een brief van haar opa gekocht, Glenn een audiobericht van zijn vader, Tyron een videoboodschap. en Alice één minuut bellen met haar vriend. Het  telefoongesprek koste 560 euro, het audiobericht 200 euro. Wat de andere items gekost hebben is nog niet duidelijk.

Uiteindelijk komen de powerless bewoners ook terug uit de gameroom. De powerless bewoners hadden de keuze uit de nog vier items die over waren, namelijk: springtouw, friet met frikadel, een foto en een brief schrijven naar huis. De enigste die iets gekocht heeft is Ronahi. Ze heeft een foto gekocht. De emoties lopen wederom hoog op. Ashley huilt hard en Dilano laat ook een traan. Ik wist welke foto het had, ik heb geen spijt. Jimmy vraagt zich af waarom zijn vader er niet tussen zat. Maar het deed mij al genoeg dat de namen genoemd werden. Ashley is nog altijd aan het huilen. Nu denkt mijn familie dat ik ze niet willen zien. Ik wil het echt heel graag maar ik kon het niet. Karen biedt haar troost, Jimmy en ik gaan een spanddoek maken voor alles wat ze hebben gedaan. Doe je ook mee? Ja snikt Ashley, we gaan ze trots maken dat we hier nog  zitten gaat Karen verder. We hebben elkaar. Dat is ook zo antwoordt Ashley huilend en daar ben ik ook echt blij mee.

Niet veel later komt Alice de kamer in. Ik voel me echt schuldig en het voelt niet goed. Als ik jullie en Ro zo zie. Ashley geeft haar een knuffel en zegt dat het niet hoeft. Het is echt niet goed gaat Alice huilend verder, ik heb die brief al en verder niks. Ik ben alleen maar blij voor jou benadrukt Ashley en Alice snikt dat ze er niet goed bij stil heeft gestaan. Ik heb nu iets afgepakt, zo voelt dat. Ook Karen benadrukt dat ze zich niet schuldig moet voelen. Ik heb ie brief al en ik heb daar niet goed over nagedacht snikt Alice. Ro heeft nog niks. Ze heeft een foto antwoordt Ashley maar volgens Alice wilde ze bevestiging. Die heb ik afgepakt. Dat heb je niet antwoordt Ashley. Jij hebt gedaan wat voor jou nu goed is. Niemand neemt je dat kwalijk benadrukt Karen. Later gaat Alice ook naar Ronahi en legt het verhaal nog eens uit. Ronahi benadrukt dat ze zich niet slecht moet voelen. Ik snap iedereen, we hebben het allemaal moeilijk. Jij hebt evengoed ook het recht. Ik vind het echt niet erg. Daarna barst Ronahi ook in tranen uit. Ik heb de foto en zei toen steeds sorry. Big Brother zei ook waarom zeg je dat. Het is gewoon omdat ik nooit voor mijzelf heb gekozen, dat is moeilijk om te doen. Ondertussen wordt er een poster gemaakt als bedankje voor familie door Ashley en Karen. De jackpot staat nog altijd op 95.800 euro, maar voor hoe lang?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 26 februari 2024 - 13:31

De enige die er op verdient is Big brother doordat het prijzengeld omlaag gaat.

Beantwoord
Xxx 26 februari 2024 - 14:04

Precies t spel wat wij dachten dat t zou zijn mmmmm maar hier zit t stuk elkaar gunnen ook in verborgen waarom hebben de bewoners zelf t nog niet door???

Blij voor roany tyron en de anderen

Maaruh sabeau je bent er nog maar kort en dan drukken nou roany pas op ze praat mooi (en vreselijk langdradig pffff) pas op voor haar en ons slimme verliefde manneke dylano wordt wakker jongen ze palmt je helemaal in !!!!

Beantwoord
Sonny 26 februari 2024 - 17:35

Pffffffff

Beantwoord
Eduard 26 februari 2024 - 22:36

Dylano gaat het schip in met Sabeau de psycholoog! Hij wordt gebruikt😂 Go Ashley opruimen die handel💪🏻

Beantwoord
Marc Croes 27 februari 2024 - 06:43

Big brother doet met zijn geld wat hij wil

Beantwoord
Marc Croes 27 februari 2024 - 06:46

Ashley en Karen naar huis

Beantwoord
Alexandra 27 februari 2024 - 21:58

Pffft wat een jankerds zeg daar in dat huis. Kleuters allemaal met Tom bovenaan, wat is die gozer vermoeiend. Zou een goede voor mij zijn, hij zou jankend vrijwillig het huis verlaten, met zulke types reken ik gelijk af. Heb Ashley en Karen bovenaan staan wat betreft een exit maar Tom heeft ze verdrongen want hij staat nu echt met stip op 1 voor mij.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page