Home » Doriana heeft moeite met de dominante persoonlijkheden in het huis

Doriana heeft moeite met de dominante persoonlijkheden in het huis

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners weer spelletjes gedaan. Een enkeling was tot diep in de nacht wakker. Inmiddels is  een nieuwe dag in het Big Brother aangebroken. En vandaag is het een spannende dag voor genomineerden Ashley, Lenie en Alice. Een van hen moet vanavond immers weg. Gisteren kregen de genomineerden hun koffers al.

Inmiddels is een nieuwe dag weer aangebroken en ondanks dat een paar bewoners tot in de late uurtjes wakker waren redelijk op tijd wakker. Na het ontbijt wordt er wat gepoetst, in het zonnetje gezeten en gekletst. Doriana en Ronahi lopen buiten een rondje. De twee praten over hun verblijf in het huis. Ze zijn nog relatief nieuw in het huis en dat merken ze. Doriana praat graag en over diepgaande dingen maar dat heeft hier tijd nodig. Ronahi merkt op dat ze dat wel met Basiri heeft. Maar zelfs dan wil ik niet teveel vertellen antwoordt Doriana. Ronahi dat ze wel gemerkt heeft dat ze een softie is in het huis vergeleken de buitenwereld. Doriana lijkt het daarmee eens te zijn, ik wil mij ook op de achtergrond houden. Ik wil niet in het middelpunt staan maar toch gebeurd dat. Ronahi geeft toe dat ze haar plekje ook moet vinden. Ik snap wel hoe je je voelt, het is ook een beetje raar zegt Doriana. Je bent hier op onbekend terrein en jezelf ook een beetje beschermen.

Ik ben wel benieuwd naar deze avond zegt Ronahi dan. Ik ook antwoordt Doriana en ik ben ook nog eens blij dat er een nieuwe komt. Ik vind dat leuk, ik heb behoefte aan een meisje. Je moet hier mentaal wel sterk zijn. Er zijn hier ook veel dominante persoonlijkheden. Ik kan daar niet tegen, dat heb je hier soms wel. Ik vind dat een beetje moeilijk maar negeer dat gewoon. Volgens Ronahi doen heel veel mensen dat negeren. En denkt dat haar familie haar uitlegt, hier zijn we echt op de achtergrond en buiten niet. Blijf gewoon doen hoe je bent benadrukt Doriana. Toen straks bij het ontbijt, Randy had sinaasappels gesneden. Toen vroeg hij of ik wilde en ik zei nee. Toen zei hij ja pak en toen heb ik er toch een genomen. Toen zei Lenie dat ik een meeloper was. Terwijl ik dat alles behalve ben. Dat was gewoon uit vriendelijkheid. Volgens Ronahi denkt Lenie dat ze zwak zijn. Wij weten nu wel wat we hier moeten doen en ik denk dat hij dat niet beseft.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.8]

Ook interessant:

2 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 27 januari 2024 - 11:18

Lente naar huis. Is veel te Dominant.
Denk dat hij de Leider is in huis
En de nieuwe bewoners hebben hier veel last van.
Geef ze een kans on zich zelf te ontwikkelen en veilig te voelen in het huis.

Beantwoord
Alex 27 januari 2024 - 12:45

Lenie bemoeit zich overal mee.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page