Big Brother deelt de uitslag van welke bewoner volgens de kijkers het meest waardevol is

Big Brother deelt de uitslag van welke bewoner volgens de kijkers het meest waardevol is

Big Brother roept iedereen naar de woonkamer en neemt het woord zodra iedereen zit. Bewoners, ik heb jullie  de kans gegeven om jullie ranking lijst aan te passen. Sommigen van jullie hadden veel aanpassingen, sommigen weinig of geen. Ook heb ik de kijker opnieuw de mogelijkheid gegeven om een ranking te maken op de vraag “Wie is het meest waardevol voor het huis?”. Uiteraard heb ik dit niet zomaar gevraagd. Op het scherm zien jullie zo de resultaten van de kijker. Dit is het antwoord van de kijker op de vraag “Wie is het meest waardevol voor het huis?”. Wie iets minder en wie nog minder? De bewoners vinden het heftig en volgens Salar is het wel goed, dan weet je hoe je ervoor staat. Vervolgens word duidelijk dat de bewoners één bewoner op de juiste plek gezet hadden vergeleken de kijkers. En dat is Salar, de bewoners verdienen hiervoor 250 euro voor de prijzenpot. Vera reageert emotioneel omdat ze als laatste ingedeeld is, dus het minst waardevol in het huis volgens de kijkers. Ze is aangeslagen en verdrietig. Tegen Grace zegt ze “dan wil je heel graag meedoen aan iets en dan zit je erin, en dan zeggen de mensen thuis ‘Ik vind je het minst waardevol.” Wat vinden jullie van deze uitslag? (zie afbeelding hierboven)

Beoordeel dit bericht:
[Total: 150 Average: 3.9]
Er zijn 60 reacties op dit artikel
 1. Jordy at 20:03

  Arme Vera snap niet wat mensen tegen haar hebben zo’n lieve meid en dan ook nog onder Nawel eindigen die helemaal niks doet

  • Jansen at 04:00

   Je weet niet met welke gedachten mensen stemmen. Kijken ze naar wie zij het leukst vinden of beantwoorden ze letterlijk de vraag? Het is jammer dat we in de uitzending op tv weinig zien van huishoudelijke taken, dat is iets dat ik mee zou nemen in het stemmen op meest waardevol, plus hoe gaat iemand om met de groep. Zelf vind ik Kristof apart maar is een geweldige man qua oppeppen van mede-bewoners en relativeren van allerlei zaken. Daardoor/daarom vind ik hem toch waardevol. Zelf vind ik Vera erg weinig bijdragen op basis van wat ik zie in de reguliere uitzending. Het is lastig te beoordelen, draagt ze daadwerkelijk weinig bij of wordt haar bijdrage niet uitgezonden? Zelfde dat ze Dimitri verwijt dat hij geen diepe gesprekken met haar voert, ik heb haar geen moeite zien doen om dan zelf dat gesprek met hem aan te gaan, hem vragen te stellen, een gesprek voer je immers samen. Het moge duidelijk zijn; Vera is niet mijn favoriete bewoner.

  • mario at 21:46

   wie vind dat vera iets doet is stekeblind ze kan dan wel lief zijn maar is nu ook geen groot licht brengt niets bij en haar verstand is echt in vlissingen blijven liggen ergens op zolder maar liefst toch eerst die kristof eruit

 2. Esz at 20:19

  Beste Big brother,

  Leuk die judgement week, laat de big brother bewoners wat tweets zien hoe het publiek over hun denkt. Salar bijvoorbeeld heeft zeker een reality check nodig want die narcistische trekjes zijn echt walgelijk.

 3. Maja at 20:21

  Nawel verdiend het om hoger op de rankinglijst te staan. Vera is ok op de laatste plaats enp demiyri ook. En dalar ook. Stiekemerds

  • Mireille at 21:03

   Dat Nawel zo laag staat komt alleen maar, omdat een aantal kijkers zo dom zijn zich te laten beïnvloeden door dat respectloze konkelgroepje.
   Zij is juist iemand die eerlijk en oprecht is in tegenstelling tot Salar, Dimitri, Peter, Vera en Kristof.
   Stelletje egoïsten….

   Raar dat Tobias bovenaan staat, hij is al 5 dagen afwezig??

 4. Annemarie at 20:38

  Ja het.ligt er aan wat je waardevol vindt.
  Hoe kan iemand die er niet is tobias het meest waardevoll zijn‽
  Ben je waardevol omdat je iedereen de hele dag entertaint of ben je waardevol omdat je kookt of ben je waardevol omdat je de hele dag mensen troost en motiveert.
  Ik vind Leroy bijv waardevol omdat hij heel veel doet in huis voor anderen masr ook omdat hij eerlijk is.
  Grace is misschien goed in troosten maar wat doet ze verder in huis die waardevol zijn voor een ander?
  Dimi kookt heel veel lijkt mij waardevol waarom staat hij dan zo laag?
  Kortom zolang je waardevol niet definieert is het voor iedereen anders.

 5. Anita at 20:40

  Tobias op. 1. Zijn er toch meerderen die mét mij gestemd hebben! Chapeau.
  Peter ook hoog,prima
  De rest boeit me niet zo……leuk dat ze er bij zijn en Vera? Ach Vera is alleen maar verliefd…..

 6. Hans S at 20:52

  Terecht Vera draag niks bij , ze zit alleen maar dom te lachen´ als groep heb je er niet veel aan.
  Ze heeft totaal geen oog voor ander bewoners daarom maak ze haar ook niet populair want dat merken de ander bewoners.

 7. Zooitje at 21:38

  Vera doet ook weinig, een beetje aan Dimitri geplakt zitten. is niks aan.
  Nawel ook, het enige wat die doet is op bed liggen en roddelen.

 8. It’s me at 21:42

  Vera onderaan terecht, zoekt altijd de fout bij anderen en niet bij zichzelf. Ik had echter Salal onderaan gezet, list en bedrog is zijn spel daar hou ik niet van en draagt absoluut niet bij aan het groep, zorgt alleen maar voor tweedeling.

 9. pip at 23:29

  Ik snap jullie reactie waarom jullie denken dat vera onder aan staat, maar als je het objebtief bekijkt kan Vera alleen maar gesprekken voeren als het over jongens gaat, verder is het “we zien wel, of echt he”ze doet niets in huis, is gewoon een meelopertje, maar een werkelijk diep gesprek dat is niet aan haar besteed. Ze heeft gewoon niet zoveel te vertellen, ze mag dan lief zijn maar daar red je het niet mee.Ze heeft gewoon niet zoveel inhoud, en met 26 jaar zou je dat best mogen verwachten. Een meisje dat altijd onder moeders vleugels terecht kan, en ze zal ongetwijfeld best wat meegemaakt hebben maar daar hoor je haar niet over, want laten we wel wezen, als model is het niet gemakkelijk, maar ze is niet open, niet benaderbaar, alles moet lijken alsof het goed is en dat kan gewoon niet, dat bestaat niet.Dus daarom denk ik dat zij op de laatste plaats staat. Ik zou haar ook zo wegstemmen, meisje heeft genoeg te vertellen maar kiest ervoor dat niet te doen en dus zul je nooit in een groepsproces passen.

 10. Paul V at 02:08

  Vera verdient het niet om als laatste te eindigen. Ze doet wél heel wat in het huis. Ze is wat stiller dan al die lawaaimakers, maar is tenminste eerlijk en blijft zichzelf.

 11. chris at 05:12

  wat is dit onterecht zo uit slag. kijk nu eens naar die Nawel heledagen ligt ze haar bed en te zeiken van hoofdpijn.En die leroy is ook zo schijnheilig. Die 2 graag er uit zaterdag. een deze zaterdag en volgende week die andere. En ik vindVera een vrouw die zeker bij de eerst 5 hoort

 12. chris at 05:16

  Hey Hans
  wat jij in je bericht schrijf zeer onterecht wat je schrijf. Kijk een naar het speel met het ys.
  Vera helpt heel erg mee .En de prinses stond alleen maar te kijken

 13. Corina at 06:20

  Vera doe daar ook niks in het huis op de zetel zitten en niks zeggen …dimi komt ook raar uit de hoek en zo brutaal!! BB wat doe je daar mee? Ben al benieuwd naar de nominates hard tegen hard?

 14. Elsje at 07:33

  Vera mag van mij in de middenmoot staan , zij en Hanne zijn er in de altijd bij om het ontbijt te maken , de andere dames zie je niet . Ze is veel slimmer dan de meeste denken , al komt het niet zo altijd over .

 15. John at 08:50

  Eigenlijk wel een tevreden opstelling, alhoewel ik me wel vreselijk kwaad maak dat Peter zo hoog kan staan met zijn overloop praktijken en daar te zien is waar de meeste spek hangt en een gevaarlijk spel speelt tegen nawel en in de gouden room het tegendeel over haar verkoopt.
  Ik krijg toch weer gelijk en zie Nouchine steeds hogerop en grace is geen concurrentie voor haar.
  Zij is een geboren winnaar in BB en verslaat met groot gemak ook Tobias.
  Zonder Nouchine is BB een ballon die leeg loopt en zijn power verliest waardoor de kijkcijfers immens omlaag gaan.

 16. Jongen at 08:51

  Heel juist vera is de saaiste doet veel minder dan nawel , gaat geen gesprekken aan met de anderen , dimi hetzelfde , laat ze nu ook maar genomineerd zijn , of gaat big brother ze weer beschermen ? Kom he vera eruit dan dimi dan salar

 17. Roberto at 09:39

  Ben nu behoorlijk teleurgesteld in Grace. Ik heb haar vanmorgen voor de eerste keer mensen zien uitschelden. Ze zei sukkel tegen Salar. Nawel zei dat ze tegen het duel voor immuniteit opziet en Grace zei tegen haar; zo mag je niet denken, K.T! Nou ja zeg! Is de ranking haar boven het hoofd gestegen? Nu komt haar ware karakter pas naar boven. Ben benieuwd wat er in de komende tijd nog meer uit haar mond komt.

 18. Marja at 14:23

  Ik blijf van mening dat de kijkers moeten gaan nomineren en weg gaan stemmen uit het huis.
  Kijkers zien de verbanden; hoe gaan ze met elkaar om, de bondjes, de meelopers, de meestemmers, de leugenaars, de schijnheilige types etc.
  Het gaat er niet om wat je doet maar hoe je bent en hoe je met elkaar omgaat.

  Heel goed idee van Leroy om ze los te koppelen van de vaste slaapplek, dan haal je ze ook uit hun vertrouwde omgeving en moeten ze wel iets van hun zelf laten zien.
  En niet toelaten dat ze de hele dag in de oude slaapkamer blijven hangen. Mag wel maar niet uren achtereen (dat geldt trouwens voor iedereen vind ik)

 19. Marjo at 15:04

  Ik ben benieuwd wat het gaat worden nu ook Leroy BB is, ik merk dat ik het steeds minder leuk programma vind. En ik denk dat als Leroy straks mag beslissen wie genomineerd wordt dan wordt het wel een heel saai programma. Alleen nog een paar schreeuwers en Grace en Nawel. Die alle twee zo hard praten zodat je ze altijd hoort door alle gesprekken heen. Verder hangt iedereen maar een beetje op de bank of roddeld zich zelf een slag in de ronde. Leroy nu in de Sauna het programma willen bepalen nee voor mij is de lol er aardig aan het afgaan.

 20. Geert at 22:25

  Kristof eruit graag. Wat een pipo, overal met zijn neus bovenop staan, baasje willen spelen, vragen wie het balletje wil hebben en het vervolgens wegsnaaien ?. Een leider maakt anderen beter, deze clown maakt niemand beter. Als hij weg is wordt de dynamiek pas interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *