Home » Big Brother geeft een luxe ontbijt aan de bewoners

Big Brother geeft een luxe ontbijt aan de bewoners

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben alweer een ochtendansje gedaan, dit keer onder leiding van Michel. Nieuwelingen Mike, Jerrel en Matt doen vrolijk mee. Daarna zien we nieuweling Mike zijn koffer uitpakken, terwijl hij bezig is wordt hij door Big Brother naar de voorraadkamer geroepen. Na enige aanwijzingen loopt Mike er heen en er staan luxe ontbijtspullen met allerlei lekkernijen. Ah zegt hij blij. We zien croissants, jus d’orange, worstenbroodjes, chocolade broodjes en nog veel meer voorbij komen. Amai zegt Thomas. Alles wordt op tafel gezet en de groep is erg blij met dit cadeau. Op zich vrij logisch, er is momenteel niet heel veel eten in het huis. Big Brother wordt hartelijk bedankt door de groep en iedereen begint aan het heerlijke ontbijt. Daarna zien we de groep zich klaar maken voor de dag, er wordt met name gedoucht. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 3.3]

Ook interessant:

2 Reacties

Peter 5 februari 2021 - 14:24

Voor een goede verhouding had Jeroen bet het huis in kunnen gaan, nu is de leeftijdsgroep 50+ verre in de minderheid, ik heb zo het vermoeden dat Pat zich een beetje de opa/bompa van de BB familie moet voelen 😉

Beantwoord
Istar 7 februari 2021 - 09:53

mee eens!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page