Home » Matt en Jerrel worden nieuwe bewoners van Big Brother na de liveshow

Matt en Jerrel worden nieuwe bewoners van Big Brother na de liveshow

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! Wat gaat er allemaal gebeuren? Nominaties gaan deze week niet door omdat Jowi, Daniëlle en Nathalie Big Brother vrijwillig verlaten hebben. Waarschijnlijk komen er nieuwe bewoners, komen er vijf nieuwe bewoners? Of moeten de huidige bewoners een keuze maken? De huidige bewoners hebben eerder vandaag al een welkomstlied gemaakt.

Geraldine en Peter openen de liveshow. Het is volgens Geraldine een andere avond dan normaal. Er zijn nog maar 9 bewoners over. Peter zegt dat dat gaat veranderen, er gaat iets groots gebeuren. Er staan vijf bewoners klaar, voor twee gaat het echt gebeuren. De bewoners kiezen welke twee dat worden. De kijker mag ook mee beslissen, het publiek beslist wie de derde bewoner wordt. Diegene mag morgen alsnog het huis in. Vervolgens wordt er daarna contact gelegd met Jerrel, Jeroen, Mona, Matt en Mike. Aan Mike. Aan de Brabander wordt gevraagd of hij worstenbroodjes mee heeft. Ik kan ze zo maken antwoordt Mike. Ik heb een vooropleiding bakker gedaan. Mona vindt het wel gezellig tussen de mannen maar wel spannend. Met Matt gaat het wel goed en weet nog niet wat hij ervan kan verwachten. Ik hoop voor iedereen het beste. Jerrel wil alle bewoners eens goed onder handen nemen omdat hij make-up artiest is.

Daarna wordt er teruggekeken op het plotselinge vertrek van Jowi, Nathalie en Daniëlle. Er word contact gelegd naar het Big Brother huis. Liese laat weten dat het vertrek van het drietal rust heeft gegeven. Nick denkt dat de drie mensen niet slachtoffer zijn geworden van het België kamp. Als Patrick moest vertrekken was het anders verlopen. Michel heeft persoonlijk geen last dat er veel Vlamingen zijn. Jowi zijn vertrek vond ik lastig, ik had er een goede klik mee. De andere twee had ik geen probleem mee, ze plaatste zich buiten de groep. Cas de deskundige staat daarna aan de desk en het vertrek wordt nog eens goed besproken. Al snel gaat het over de nieuwe mysterieuze personen en de momenten die de bewoners beleefd hebben. Naomi mag haar keuze voor de nieuwe bewoners al bekend maken, dit omdat ze huismeester is. Dit is in de dagboekkamer gebeurd, zonder live stream camera erbij. Big Brother laat weten dat Naomi twee namen mag kiezen. Naomi laat weten voor Make-up artiest te gaan (Jerrel), ze denkt dat hij goed in de groep past. De tweede is de event manager van 19 jaar (Matt). Hij is een sfeermaker en zou hier zeker bij kunnen passen. Big Brother vindt het een interessante keuze en benadrukt dat het gesprek geheim blijft.

Verschillende gebeurtenissen worden vertoont, zoals de dansmarathon. En dat iedereen spierpijn had de dag hierna. De huisregels van Naomi en de dansjes die gedaan zijn. En dat de groep kennis gemaakt heeft met de nieuwe potentiële nieuwe bewoners wat we eerder al omschreven. En het moment dat de huidige bewoners privé foto’s van de potentiële bewoners kregen, en de speeddates bedacht als huisregel door Naomi. Terug naar de nieuwe potentiële bewoners, daar wordt bekend gemaakt wat Naomi gestemd heeft. Jerrel zou graag met Zoey praten, het is een favoriet. Ik denk dat haar vibe goed met mij gaat matchen. Matt wil graag met Nick spreken, beiden denken elkaar wel eens gezien te hebben. Matt gaat zijn gezin en muziek het meest missen. Mona denkt dat de bewoners veilig kiezen. Als ze naar mij kijken hebben ze misschien iets van pittigheid. Jeroen denkt dat het in het begin moeilijk is om in de groep te komen. Maar ik denk dat je met humor ver komt. Ik ben wel de oudste maar ik ga naar de jongste om een beetje lol te maken. Mike denkt dat hij met Jill en Thomas goed op kan schieten. Die snappen mijn Brabantse gezelligheid.

Na de break wordt er weer contact gelegd met het huis. Huismeester Naomi vertelt over haar week. Het was een leuke week, een toffe sfeer. De regels hebben zijn effect gehad. De groep voelt dat ook wel. Jill denkt dat huismeester haar wel wat lijkt. Thomas denkt dat de nieuwe bewoners de sfeer nog positiever kunnen maken. Jill vond de dansmarathon helemaal geweldig. De huidige pot staat nu op 21.310 euro laat Peter weten. Psycholoog Cas bespreekt daarna de verandering in de groep en dat de sfeer een stuk beter is. Daarna worden er beelden getoond van Jowi, Nathalie en Daniëlle. Het gaat goed met hen. De favoriete bewoner wordt bekend gemaakt, de kijker heeft gestemd op Jill. Zij gaat de huismeester worden laat Peter weten.

Daarna is het tijd voor de stemming van de bewoners. Naar wie gaat de keuze uit? Jerrel, Matt, Jeroen, Mona of Mike? Michel mag als eerst en hij laat weten dat hij voor Jerrel kiest. Hij is leuk en spontaan. En voor Matt eigenlijk voor dezelfde reden, ze passen goed in de groep. Jill mag dan, als Big Brother vertelt dat er twee gekozen moet worden. Twee maar? Mike want hij is een gezellig feestbeest en ik kies Matt omdat ik benieuwd naar zijn leven ben. Hij is nog aardig jong en kan niet wachten hem te ontmoeten. Patrick kiest voor Jeroen en Mona. Jeroen omdat ik weet dat hij de uitslag van veldrijden weet. En Mona omdat dat een gezellige vrouw is. Thomas kiest voor Mike en Matt. Ik denk dat die voor de groep het beste aansluiten. Julie kiest als eerste Jerrel en als tweede Matt. Die passen goed in de groep. Nick kiest voor “Ferrel” en Matt. Liese kiest voor Jerrel en Matt. Zoey kiest ook voor Jerrel en Matt. Dat betekend dat Jerrel en Matt dus vaste bewoners van het huis worden. De twee mogen hun koffers pakken om richting het huis te gaan.

Mike, Jeroen en Mona krijgen nog de kans om een pitch te geven. Mike denkt goed in de groep te passen en ik neem de Brabantse gezelligheid mee, want ik ben morgen jarig. Je kunt een leuke tijd met mij krijgen en leuke pranks kun je ook verwachten. Mona ik wil enorm graag het huis in. Als jullie voor mij kiezen beloof ik enthousiasme, pit en gezelligheid. Jeroen denkt dat hij levenservaring het huis in kan brengen. Ik heb een jonge geest. Anders word het wel een eentonig dertigers twintigers programma. Een van hen mag morgen het huis in.

Geraldine gaat met Matt en Jerrel richting het Big Brother huis. Zij staan bij de poort. Matt heeft een gek gevoel, geweldig! Jerrel is zenuwachtig, we gaan het loslaten en een leuke tijd hebben. Enorm veel zin in! Geraldine benadrukt dat ze niet mogen praten over de derde bewoner. Daarna gaan de heren het huis in. De groep verwelkomt Matt en Jerrel hartelijk. Er wordt geknuffeld en iedereen gaat weer naar binnen. Matt en Jerrel leggen uit hoe het proces gegaan is. En Jerrel vertelt over de avondklok en de rellen in Nederland. De groep weet dat niet dus zijn erg verbaasd. Het is nu wel rustiger benadrukt Matt. Peter roept daarna om dat iedereen in de bank moet gaan zitten. Jerrel vind het nog onwerkelijk maar iedereen is aardig en leuk. Ik leef nog in mijn bubbel. Thomas is de beste knuffelaar. Geraldine laat weten dat er in de voorraadkamer nog wat staat voor een feest. Wel zo fijn met de verjaardag van Matt. Hij wordt 20. Geraldine en Peter laten nog weten dat er gestemd kan worden op Mike, Jeroen of Mona. Daarna zit de liveshow erop.

Stemmen op Mike, Jeroen of Mona

Wie moet er als derde bewoner het huis in? De kijker mag beslissen! (stemmen kan tot 00:00 uur, 4-2-2021)

Nederlanders kunnen hier stemmen

Belgen kunnen hier stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.1]

Ook interessant:

1 Reactie

Peter 5 februari 2021 - 06:29

Het zal aan mij liggen maar 1 van de 2 vond ik heel druk, heb de stream dan ook na 30 minuten afgezet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page