Mike betreed het Big Brother huis als nieuwe bewoner

Mike betreed het Big Brother huis als nieuwe bewoner

Gisteren schreven we er al over, na de liveshow zijn er twee nieuwe bewoners gekozen door de groep. Matt en Jerrel zijn vaste bewoners geworden. Het publiek kreeg de kans om nog een derde bewoner te kiezen die vaste bewoner mocht worden. Die keuze is inmiddels gemaakt en Mike mag naar het huis. Inmiddels is hij al in het huis gearriveerd.

Omstreeks 7:30 werd de groep gewerkt voor een accuwissel. Mike stond op dat zelfde moment in de voorraadkamer te wachten met zijn koffer. Patrick doet als eerst de deur open, Mike is het en hij geeft een hand. Dankjewel antwoordt Mike enthousiast. Jerrel en Matt geven hem een knuffel. Matt die jarig is wenst Mike ook een fijne verjaardag, hij is namelijk ook jarig. Mike zegt dat hij gekozen is door het huispubliek. Nick reageert dat hij al zoiets dacht. Presentator Peter zei net iets te vroeg dat er nog drie kandidaten over zijn en je kon merken dat die woorden ook in het huis doorkwamen. Terug naar Mike, hij krijgt meteen te zien waar hij moet slapen. Jeroen heeft mij nog wel gefeliciteerd vertelt hij. Hij had er wel vrede mee maar vind het ook niet heel erg. Matt geeft Mike vervolgens nog een rondleiding en de dag gaat beginnen!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3.4]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Rex at 12:46

    Vind de nieuwe bewoners heel slecht gecast. Het is allemaal een beetje van hetzelfde, juist iets dat je in Big Brother niet wilt zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *