Jill presenteert haar nieuwe huisregels tegenover de groep

Jill presenteert haar nieuwe huisregels tegenover de groep

Jill is huismeester geworden, de kijkers hebben haar tot favoriete bewoner uitgeroepen dus kreeg zij de rol tot huismeester. Bij de rol als huismeester horen ook regels. Jill presenteert haar regels tegenover de groep met het behulp van het scherm. Maar eerst worden er gezamenlijk nog wat frustraties en irritaties besproken. Patrick heeft slecht geslapen omdat op zijn kamer het een klein feestje was. Hij wil eigenlijk naar de andere kamer en vindt ook dat Jerrel niet besproken heeft om naar de andere kamer te gaan. Michel smoort het in de kiem door voor te stellen dat lichten uit betekent dat het stil moet zijn op de slaapkamer zodat iedereen die dat wil kan slapen. Patrick gaat akkoord maar het lijkt het nog altijd niet eens te zijn. Ook wordt er nog gesproken druppels op de wc bril en het vertrek van Jowi, Daniëlle en Nathalie komt nog aanbod. Zoey vindt het niet fijn dat er negatief gesproken wordt over hen. Daarna maakt Jill haar regels bekend. De eerste regels is elke ochtend een polonaise door het hele huis. Elke dag worden duo’s één uur aan elkaar vastgebonden en moeten ze alles samen doen. En de laatste regel is vijf minuten lachtherapie. Als een regel niet uitgevoerd wordt staat hier een straf tegenover. Telkens als je naar het toilet gaat, geef je iedereen een high five. Wat vinden jullie van deze regels?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 138 Average: 3.8]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
  • Thea at 09:19

   Waarom moet die jerrel een voor Keurs behandeling krijgen bij big brother lijkt wel of hij connectie daar heeft zitten . Niemand mag met het thuisfront concact hebben . Maar jerrel wel . Is het zelfde met dat de 3 nieuwe niet eruit gestemd mogen worden . Is dat omdat ze al weten dat jerrel eruit vliegt . Daar wordt echt met 2 maten gemeten .moet niet mogen gebeuren . Eigenlijk moesten alle deel nemers die er voor de nieuwe erin zaten aangeven dat ze eruit willen door de voorkeur wat jerrel krijgt . Tenminste ik zou dat aan de oudere deelnemers voorleggen .is ook met de wc dat druppels op de bril liggen dat de ontlasting nog in de pot zit . Zou niet gek vinden als jerrel hier ook achter zit . Want hij doet alles om aandacht te krijgen .. ook met zijn neb huilen ? sorry hoor ….. Big brother jullie meten nu echt met 2 maten mag niet gebeuren in en in triest

 1. Namreh at 14:41

  Hallo ,mijn gedacht over de regels zijn de volgende.
  1° regel die polonaise is goed.
  2° regel vind ik absurd één uur aan elkaar vastgebonden zijn en alles samen doen.: Als de personen een klik hebben oké.
  3° regel lachtherapie zeer goed.
  De reacties van druppels op de WC bril kan maar van de mannen zijn. Vroeger nooit over gesproken. Nu pas bij de komst van de drie nieuwe.????
  Een High Five is goed.
  En dat luid gespeel in de slaapkamer het was deze van Jill zelf met Thomas. Dat verwonderd mij niet. Die Thomas draait zo die Jill rond zijn vingers en jammer dat Jill dat niet doorgeeft. Wat een ambetante man is die Thomas toch? Hopelijk blijft het zo en geen lawaai meer in de slapkamers.

 2. Hans at 17:35

  Toppertje die Jill ik kan mij best voorstellen dat ze onder de kijkers het populairste is ze is leuk en heeft ook nog humor en is met alles wat ze doet heel onschuldig en heeft een goede klik met Thomas die ook een toffe peer is.

 3. Hans at 08:16

  Hahahaha prachtig vanochtend in de polonaise door het huis op het lied van Frans Bauer ( heb je even voor mij ) , Liese , Nick , Julie en vooraan Zoey met een chagrijnig gezicht
  Jill zoals altijd met een vrolijk gezicht en met handen zwaaiend , wat een topper is die Jill toch , ik heb mij in ieder geval vermaakt met de beelden

  • M at 00:03

   Gewoon leuke vrolijke gekke regels!
   Even niet serieus????
   Alleen jammer dat het elke x dezelfde zijn die niet of amper mee doen met de polonaise of het lachen… Saaie lui… Kom op zeg,, doe is gek?
   Juist die saaie die niet eventjes het fatsoen op kunnen brengen om even die 5 minuutjes gezellig gek mee te doen… Die mogen er van mij stuk voor stuk wel uit!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *