Zoey presenteert haar huisregels en cupcake winnaar Nick wint een muziekfeestje

Zoey presenteert haar huisregels en cupcake winnaar Nick wint een muziekfeestje

Zoey is door een challenge huismeester van deze week geworden. Inmiddels heeft ze regels in de dagboekkamer overlegt en zijn goedgekeurd. Tijd om haar regels voor deze week aan de groep te presenteren. Als iedereen in de woonkamer zit neemt ze het woord. De eerste regel is “Chez Patrick; Nick en ZOey zijn om de beurt ober in Chez Patrick. De tweede regel is dat iedereen een half uur schoonmaakt na het eten, het zogenaamde poets half uurtje. En de laatste regel is de complimenten douche. In de middelste douche geeft iedereen elkaar elke dag een compliment. Mochten de regels niet uitgevoerd worden staat hier een straf tegenover: een koude douche in de middelste douche mét kleding.

Nick heeft de Big Brother Bakt challenge gewonnen. Hij krijgt een prijs welke nog niet bekend is. Als hij uit de dagboekkamer komt roept hij de groep bij elkaar om het uit te leggen. Ik heb mijn prijs gekregen en ik mag tien van mijn favoriete liedjes opschrijven en die worden vanavond gedraaid. Maar het is ook jullie feestje dus ik wil een paar liedjes aan jullie schenken. De bewoners gaan vervolgens aan de slag met het bedenken van een playlist. Vanavond kunnen we dus een feestje verwachten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.5]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Bigbrotherfan at 15:38

  Hele leuke huisregels van Zoey, hopelijk doen die complimenten de verziekte sfeer in het huis een beetje goed, ook lief van Zoey om Patje nog even te eren, toffe prijs voor Nick en leuk dat hij ook de anderen mee laat kiezen voor de Playlist

 2. kpdd at 16:27

  Ja, “Chez Patrick”.
  Had Patrick niet een plan ingebracht om een in house restaurantje naar Els te vernoemen?
  Geinig, de complimentendouche!!!

 3. Alex at 19:34

  Nogal vreemde regels: twee bewoners die meer moeten doen dan de rest.
  Poetsen na het eten met een volle maag? Dat kun je beter ’s morgens doen.
  En ik denk niet dat ze allemaal samen in één douchecabine passen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *