Home » Patrick moet Big Brother verlaten na de liveshow

Patrick moet Big Brother verlaten na de liveshow

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, moet genomineerde Patrick of Thomas het Big Brother huis verlaten? De twee genomineerden hebben na eigen zeggen enige tijd in de gameroom gezeten. En wat ze daar allemaal hebben meegemaakt… Wellicht komen we daar vanavond achter. Waar we sowieso achter gaan komen is wie er vanavond het huis moet verlaten.

Geraldine en Peter openen de show. De groep is veranderd door de komst van Mike, Matt en Jerrel. Ook over de bom die ontploft is tussen Michel en Jerrel. En dat de nieuwelingen Mike, Matt en Jerrel niet kunnen nomineren of genomineerd kunnen worden. Er wordt contact gelegd met het huis. Volgens Liese was er discussie. Michel laat weten er oké mee te zijn. Jerrel ook, ik heb niks tegen niemand. Het zijn aardige mensen. Maar dit moet nog even uitgesproken worden, er is ruimte voor verzoening. Michel wil best in gesprek maar denkt niet tot elkaar te komen. Hij heeft bepaalde dingen gedaan waar ik niet achter sta. Ik hou van respect en dat mis ik. Patrick vond de discussie vergelijkbaar tussen Trump en Bidon. Voor mij was het onbeslist. Daarna wordt er nog even terug gekeken op het feit dat Patrick voor de eerste keer opa is geworden. Hij is naar eigen zeggen volledig gelukkig. Hij voelt zich goed ondanks dat hij genomineerd is. Thomas vindt het een raar gevoel, maar staat er rustig in. Ik heb er vertrouwen in.

Daarna worden er enkele belangrijke gebeurtenissen getoond,  zoals de nominatie uitslag van vanmorgen. En de omstreden hometrainer die uiteindelijk gekozen is na enige chaos. De polonaise regel van huismeester Jill niet te vergeten. En natuurlijk over het feit dat een groot deel van de groep Jerrel niet meer ziet zitten. De zoektocht van Jerrel en zijn tekendoosjes die uiteindelijk in zijn jaszak zaten. Het feestelijke moment dat Patrick voor de eerste keer opa is geworden in het Big Brother huis. Daarna leggen de presentatoren contact met het huis. Mike, Jerrel en Matt zijn veilig. Mike laat weten dat zijn eerste week apart is. De groep is leuk, het klikt met vrijwel iedereen. Jerrel vertelt dat het buiten erg anders is dan in het echt. Ik kwam misschien wat heftig uit de hoek en ik hoop dat er wat gaat veranderen. Matt kan goed opschieten met de groep en zijn plekje gevonden heeft. Ik heb het echt naar mijn zin. Hij kan het goed vinden met Jill en Thomas maar wil de rest natuurlijk nog beter leren kennen.

De moeder van Thomas komt even aan het woord. Ze vindt het fijn om Thomas te kunnen zien. Ze is niet gewend dat ze hem zoveel kan zien. Ik ben heel trots benadrukt ze. En dat Thomas zoveel is afgevallen vindt ze mooi om te zien. De klik met Jill vindt ze fijn. Het is vooral vriendschap maar of het meer wordt ligt dat aan hen. Ze mag kerst bij ons komen vieren grapt ze. Thomas had altijd de wens om mee te doen aan Big Brother en zo beroemd te worden. Terug naar het huis, Julie moet even nadenken als er gevraagd wordt wat ze heeft geleerd. Julie zegt dat ze zichzelf heeft leren kennen maar dan op een andere manier. Ze knuffelt sinds ze in Big Brother woont graag. Zoey probeert de nieuwelingen zoveel mogelijk te helpen waar ze kan zodat zij een plaatsje in de groep kunnen vinden. Michel heeft een dubbel gevoel, maar het begint te zakken. Het was vandaag een woest Michelleke grapt hij. Ik moet leren het van mij af te laten glijden maar het komt allemaal goed. We moeten allemaal met elkaar overweg kunnen dus daar moet ik zelf mijn weg in vinden. Jill zou het niet leuk vinden als Thomas weg zou moeten. Mijn maatje en grote vriend maar als hij weg gaat blijft hij altijd mijn maatje benadrukt hij. Nick geeft zichzelf voor deze week 11 of 10 punten. Ik ben wereldkampioen jeu des boules geworden grapt hij. Peter laat daarna weten dat de pot op 24.060 euro staat, de groep klapt. Daarna is de deskundige aan het woord, het groepsproces wordt besproken. De zoon van Patrick is dan even aan het woord. Hij vond het speciaal om zijn vader te zien tijdens de boodschap toen hij opa is geworden. De zoon schat de kans van Patrick 50-50 in. Hij wil ondanks het feit dat hij een kleinzoon heeft toch wil blijven. Hij denkt dat Patrick de rust in de groep brengt. En hij doet veel in het huis. Daarna word de Big Brother Bakt challenge nog besproken en de uitslag wordt bekend gemaakt. De kijker heeft bepaald en de beste Big Brother Bakker is: Nick. Nick hoort dit weekend, waarschijnlijk zaterdagavond wat hij gewonnen heeft.

Peter gaat dan richting het Big Brother huis om de genomineerde bewoner die weg moet op te vangen. En dan legt Geraldine contact met het huis voor de uitslag. De stemmen zijn geteld. Jullie zien de naam van diegene die mag blijven op het scherm verschijnen. De naam van Thomas verschijnt op het scherm wat betekend dat Patrick het huis gaat verlaten. Patrick bedankt iedereen voor de mooie dagen hier. Jill barst in huilen uit als ze hoort dat Thomas mag blijven. Patrick en Thomas knuffelen elkaar. En Patrick neemt afscheid van de groep. Het was een mooie belevenis laat Patrick weten als hij zijn koffers pakt. Ook Nick heeft moeite met het vertrek van Patrick. Patje bedankt wordt er gezongen en hij stapt door de poort naar buiten. Patrick laat bij de poort weten dat het fantastisch is en dat er emotie was bij het afscheid. Ik denk dat er nooit iemand vertrokken is die zoveel positieve reacties gehad heeft. Ik ben een gelukkig man. Ik gun het Thomas echt. De zoon van Patrick, Kevin is teleurgesteld. Hij had hem graag nog in het spel gezien. Patrick komt de studio in. Het was een mooi afscheid, ik denk dat er nooit een mooier afscheid is gegeven dan aan mij. Iedereen stond met tranen voegt hij eraan toe. Ik besef dat mijn hart op mijn juiste plaats zit. Ze wilde mij niet loslaten en het was echt oprecht. Patrick denkt dat Thomas ver gaat komen.

Volgende week vindt er een duel tussen de bewoners plaats laat Geraldine weten. De vraag voor de kijker is welke twee vrouwelijke bewoners zijn de sterkste leiders van de groep? Stemmen kan via onderstaande linkjes. Ook kan er een kaartje gestuurd worden naar de bewoners speciaal omdat het Valentijnsdag is. Dat kan via dit adres: t.a.v. Big Brother – Naam bewoner, MediArena 2, 1114 BC Amsterdam. Daarna zit de liveshow erop.

Nederlandse kijkers kunnen hier stemmen

Belgische kijkers kunnen hier stemmen

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Hans s 12 februari 2021 - 07:00

Ik wist het wel Thomas blijft gewoon en Jill zal ook altijd blijven , dus de mensen die tegen over Thomas en Jill komen te staan hebben echt een groot probleem , veel kijkers zien deze 2 kanjers graag en zijn ook razend populair.

Beantwoord
Henk 12 februari 2021 - 10:37

Belachelijk dat het zo moet gaan, iedereen had liever jerrel zien gaan. De eerste groep wie nieuw waren konden wel gelijk gestemd worden

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page