De genomineerden zijn weer terug, storm rondom het huis en Jill heeft Michel op een andere manier gezien

De genomineerden zijn weer terug, storm rondom het huis en Jill heeft Michel op een andere manier gezien

Genomineerden Michel, Zoey en Jill zijn inmiddels weer terug. Volgens Michel hebben ze lekker gekletst en op de vraag van een videoboodschap reageert hij niet. Liese vraagt nog of ze iets gezegd hebben rondom de stemming, wat er gevraagd is aan de kijkers. Zoey antwoordt dat ze daar niets over mogen zeggen. De genomineerden vragen zich af wat de rest van de groep gedaan heeft voor opdracht. Matt, Liese, Julie, Nick en Naomi laten weten dat ze er niks over mogen zeggen. Zij hebben drie brieven moeten schrijven aan de genomineerden maar Big Brother verzocht hen om dit geheim te houden. Daarna wordt de storm nog even besproken. De bewoners mogen niet in de tuin komen, het hek is flink scheef komen te staan. Uiteindelijk zien we Jill wat vertellen over wat er in de gameroom gebeurd is. Ze heeft wat gezien. Iemand is super trots op haar en diegene vindt dat ze flink gegroeid is. Verder laat Jill weten dat ze al haar irritaties op tafel heeft gegooid. Ik ben blij dat ik Michel op deze manier nu gezien heb. Jill en Zoey proberen vervolgens te achterhalen wat de andere bewoners gedaan hebben. De twee vinden iedereen wat sip. Maar Matt laat niets los. Zoey besluit alvast haar spullen te pakken. Wat er precies gebeurd is zien we vanavond pas tijdens de liveshow. Daar komen we uiteraard nog uitgebreid op terug. Zou Big Brother nog meer plannen hebben voor vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 41 Average: 3.9]
Er zijn 20 reacties op dit artikel
  • Brigitte at 21:36

   Tijdens de lifeshows nog nomineren, dat is toch Oiets van 2 honden vechten om een been..benieuwd wie loopt er mee heen

 1. van Vliet at 15:26

  Jill heeft de mond weer eens niet kunnen houden over wat gebeurd is in de gameroom ,ik vind dus dat BB daar op moet ingrijpen en niet alleen met een waarschuwing weg laten komen

 2. Bert at 16:40

  Ik hoop zo dat Michel in het huis blijft. Best een toffe gast. Hij doet best veel. En Oke ik weet het hij is niet perfect maar wees eerlijk dat is geen van de andere bewoners ook. Ieder mens heeft zijn min en plus punten. Of nu zoey of jill naar huis gaan maakt mij niet zoveel uit. Dat de beste van die twee maar mag blijven.

 3. BrigitteB at 22:40

  Dit keer niets gezien tijdens de lifeshow van de genomineerde kandidaten in de gameroom, dat vond ik wel jammer, omdat dat toch ook medebepalend is voor je stemgedrag,daar als je niet de live uitzending volgt, de genomineerden toch ff wat misverstanden in communicaties onderling wegwerken

 4. Istar at 08:48

  Ik vind de “live-show” op donderdag veel te lang duren. Tussendoor steeds van die nutteloze gesprekken.
  Laat gewoon zien wat de bewoners doen, daar gaat het om.

 5. Yvonne kerssens at 11:23

  Ik hoop dat Michel er uit gaat en jill moet gewoon blijven wn bij de laaste 3 zijn nick ,jill en naomi zijn top !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *