Home » De groep moet een kunstwerk maken en wordt geruild met een kunstwerk van een fan

De groep moet een kunstwerk maken en wordt geruild met een kunstwerk van een fan

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept om dat de voorraadkamer open is. De groep gaat kijken en Zoey komt met een krat schilder en teken spullen binnen. Ze heeft ook de opdracht bij die ze voorleest. Bewoners, het is tijd om elkaar beter te leren kennen. Deze middag besteden jullie aan het maken van een gezamenlijk kunstwerk over jullie leven. De opdracht luid: teken een belangrijkste gebeurtenis uit je leven. Dit kan een ingrijpende of mooie gebeurtenis zijn. Het eindresultaat presenteren jullie aan de kijker en vormt een uitnodiging aan hen om hetzelfde te doen. De meest indrukwekkende inzending wordt geruild tegen jullie kunstwerk en krijgen jullie in huis. Daarna worden de instructies opgesomd en de bewoners hebben één uur de tijd. Als Big Brother een teken geeft wordt dit gepresenteerd aan de kijker. De bewoners gaan vervolgens aan de slag, de een lukt het beter dan de ander. Want zo makkelijk is het nog niet… Op social media accounts van Big Brother wordt deze “draw your life challenge” vermeld. Fans kunnen daar hun creatie inzenden.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 3.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Sandra 18 februari 2021 - 11:39

jerrel moet direct weg. hij vertoont pestgedrag.(geluid maken bij Jill in oor). Is zeer negatief en bederft de sfeer in het huis.

Beantwoord
T.moll 18 februari 2021 - 11:52

Leuk ze zijn samen bezig

Beantwoord
Carine Respaillie 18 februari 2021 - 16:13

Leuk dat jullie het zo gedaan hebben een groepswerk Dan kunnen ze elkaar leren kennen t is nu te zien wie het huis zal verlaten neem voor mij maar Jerrel want hij zal toch weer eender deze dagen uit zijn kot schieten een keer gedaan vervolg om nog eens dat zit in zijn karakter Michel en Nick mogen er niet uit want ze doen beiden hun best en t is fijn om ze te zien in BB altijd met een gemeende lach van Jerrel lig de valsheid erop

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page