Home » Amy voelt zich aangevallen en Tobias confronteert Amy op haar gedrag

Amy voelt zich aangevallen en Tobias confronteert Amy op haar gedrag

Door BigBrotherNederland

Peter, Amy en Eveline in een lang gesprek nadat bekend geworden is wie de genomineerden van deze week zijn. Peter zegt tegen Amy dat ze zich niet aangevallen moet voelen. Maar Petertje, ik word echt aangevallen reageert Amy. Ik ben wie ik ben voegt ze eraan toe. Natuurlijk dat is je persoonlijkheid reageert Peter. Je voelt je snel aangevallen? Waarom ben je buiten anders dan binnen vraagt hij zich af. Ik wil mijn mannetje staan zegt Amy. En Peter vraagt zich af waarom en hoe dat komt. Amy vertelt dat ze sterk binnen is gekomen. Dat hebben ze gezegd en daar word ik nu op afgerekend. Ik wil gewoon de sterke Amy zijn gaat ze verder. Big Brother zegt dat ik mijn kwetsbare kant niet laat zien, het blijft een spel, het is de echte wereld niet, ik zit in een huis waar ik opgesloten zit. Verder laat Amy weten of ze wel wil blijven, ik amuseer me eigenlijk niet echt vervolgt ze. Daarna richt hij zich op Eveline en merkt op dat ze vrij gesloten is. Eveline lijkt een beetje hetzelfde te denken als Amy. Ik vraag me soms af wat ik hier doe zegt Eveline. Altijd maar vrolijk en spelletjes en shows. Al die twintigers hier. Echt, er zit hier van alles, ADHD-ers, het is een instelling eindigt Peter.

Tobias confronteert Amy

Tobias heeft eerder al laten weten dat hij het vervelend vind dat sommige bewoners zichzelf opsluiten in de slaapkamers. Hij besluit dan ook Amy aan te spreken want zij zou dat ook doen.

Ik leef niet in een sprookje begint Tobias. Ik weet dat er voorkeuren zijn met wie je wel en met wie je niet omgaa, maar ik denk dat het bevorderlijk is voor de sfeer in het huis als er wat minder in de kamer wordt gezeten. Wij zitten daar heel veel he reageert Amy. Tobias is het daarmee eens en laat weten dat hij slecht tegen gefluister kan heel de tijd. Als er iets is zeg het en spreek het uit, dan weten we dat en kunnen we door en kom er vooral lekker bij. Want we zijn allemaal leuke mensen, allemaal spontaan, sociaal en volwassen genoeg om het met elkaar leuk te hebben. Ondanks dat we elkaar moeten nomineren. Ik denk dat dat echt zal werken voor de sfeer in het huis benadrukt hij. En dat is niet speciaal naar jou toe, maar voor iedereen benadrukt hij. Amy laat weten dat dat het Salar nooit gaat klikken. Bij mij en bij Eveline niet. Hij heeft ons de kans niet gegeven. Ik heb gesprekken gehoord, dat hoeft hij niet te doen. Wij zijn ook mensen met gevoelens benadrukt ze. Ik heb hem dat ook gezegd, ik wil daar ook allemaal niks meer over zeggen want ik wil niet roddelen achter zijn rug. Maar hij heeft wel een bepaalde perceptie rond mij gecreëerd. Zo van Amy is degene die iedereen tegen mij opzet, Amy is gevaarlijk, dus zij moet weg. Dat is slecht voor de groepssfeer. Maar als je met de mensen spreekt die dicht bij mij staan, dan hoor je dat ik superlief ben en eigenlijk alleen maar plezier wil maken eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 3.9]

Ook interessant:

10 Reacties

Johanneke 19 januari 2022 - 18:36

Amy, Amy…..gek word ik van die vrouw.

Beantwoord
Els 19 januari 2022 - 22:44

Vrouw ? Puber bedoel je denk ik

Beantwoord
Roos 19 januari 2022 - 20:17

Wat een drama met Amy.Moet overal om janken.Volgens mij gaat ze er uit en wil ze datzelfde ook wel.

Beantwoord
Kirby 20 januari 2022 - 23:42

Ik twijfel nog of dit is wat Big Brother ons wil laten zien; huilende/klagende Amy na huilende / klagende Kitty OF dat er meer is, wat we niet zien waardoor ze (Amy en daarvoor Kitty) zo doet.

Ze lijkt me echt een toffe dame en het is moeilijk om in zo’n groep en spel terecht te komen. Ze zijn zijn allebei eerlijk geweest, ook in de dagboekkamer en dat gaat ze nekken. Ze zochten een kameraad en die heeft hun vertrouwen beschaadt. Ik vertrouw Salar niet. En ik denk dat Kristof’s ware andere aard nog naar boven komt. Geen hekel aan Kristof, van mij mag ie blijven, maar haal Salar eruit- tactisch onbetrouwbare sterke speler. (Of moet ie dan juist blijven ?)

Beantwoord
Renata 19 januari 2022 - 20:59

Jammer voor Amy, maar Salar was er al eerder en heeft al vrienden (bondgenoten) in het huis en heeft jou en Eveline dus niet nodig. Daarbij is dat gefluister en gestook en gejank van Amy ook vreselijk irritant. Dus na Kitty is het nu de beurt aan Amy om het huis te verlaten, wat mij betreft samen met Eveline, want die is nooit ergens te bekennen, dus heb je niks aan…..

Beantwoord
Druifje 19 januari 2022 - 22:47

Salar ??en Amy ??

Beantwoord
Ted 20 januari 2022 - 05:58

Amy kwam nou ook niet bepaald in een warm bad binnen. Op dag 1 begon Salar al over het feit dat Amy niet te vertrouwen is.

Beantwoord
Els 20 januari 2022 - 11:34

En eerlijk is eerlijk…hij had nog gelijk ook

Beantwoord
Pauline 20 januari 2022 - 07:26

Ik denk als je probeert Amy wat beter te leren kennen dat je versteld staat van haar warme energie . .

Beantwoord
Jongen 20 januari 2022 - 17:59

Amy mag blijven zij is veel eerlijker dan salar kristof en dimi , als amy hun confronteert met de roddels over haar ( dat ze een giftig persoon is ) durft kristof niet eens toe te geven dat hij dat gezegd heeft , en dimi staat met zijn mond vol tanden ,de jongens spelen een vuil spel met salar voorop

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page