Home » Het elfde vliegtuigje vliegt over Big Brother speciaal voor Ashley, ze barst in huilen uit

Het elfde vliegtuigje vliegt over Big Brother speciaal voor Ashley, ze barst in huilen uit

Door BigBrotherNederland

Nadat Ashley geprobeerd heeft om het gesprek met Karen aan te gaan praat ze met Glenn. Ashley doet emotioneel de afwas en Glenn vraagt al snel wat er aan de hand is. Ik heb geprobeerd met haar te praten laat Ashley weten. Het punt is gewoon dat ik niemand iets persoonlijks heb aangedaan. Dat ik zo veroordeeld word vind ik heel heftig. Niet lang daarna laat Big Brother van zich horen. Bewoners, wat is er nou mooier dan een cadeau van de fans? Precies, een vliegend cadeau van de fans. Ga naar buiten en geniet. Ashley blijft in eerste instantie afwassen en Tom komt haar roepen als hij ziet dat het vliegtuig voor haar is.

Ashley barst in huilen uit als ze het vliegtuigje ziet. Mooi man zegt Randy terwijl hij haar over haar schouder wrijft. Ook Tom geeft haar een knuffel. Het vliegtuigje sleept de volgende boodschap mee: “Ash our queen 4 ever! Fam & fans (hartje)”. Mooi he zegt Tom waarop Ashley snikkend antwoordt ja echt. Dat is dus nummer elf merkt Karen op die ook omhoog staat te kijken. Glenn geeft Ashley ook een knuffel, blijft toch speciaal zo’n vliegtuigje merkt hij op. Echt heel mooi snikt Ashley en precies op het goede moment ook. Mijn familie ook. En ook fans merkt Randy op. Zou het vraagt Ashley waarop Randy ja antwoord. Dit is gewoon samen. Ik vind het echt heel mooi zegt Ashley. Ze staan achter u he merkt Tom op. Dat is het belangrijkste dat je dat weet. En een hartje.

Ashley blijft omhoog kijken met enige emotie. Dit maakt je dag terug goed zegt Glenn. Ja absoluut antwoordt Ashley. Dit zal u wel deugd doen nu zegt Karen. Heel erg antwoordt Ashley. Nog steeds de queen zegt Randy, dat verandert niet meer. En ze weten nog helemaal niks he zegt Ashley dan. Doelend op haar actie waar ze voor 20.000 euro vrijstelling gekocht heeft. Glenn denkt dat Facebook wel vol zou staan en Karen denkt dat ze het omwille van gisteren gedaan hebben. Iedereen weet ook wel wie de genomineerden zijn he. Dit had je nodig zegt Glenn uiteindelijk. Ik kan niet uitleggen hoeveel dit met mij doet man zegt Ashley. Ik heb het echt k*t man. Je moet gewoon genieten van de tijd die er nog is benadrukt Glenn. Dat wil ik ook snikt Ashley. Ze laten me gewoon niet helemaal meer doen. Het komt goed zegt Glenn, je familie en fans staan achter je. Je hebt je keuze gemaakt en dat is gewoon zo. Ik sta ook achter mijn keuze echt zegt Ashley. Ik zal nooit geen spijt van mijn keuze hebben. Het is wel gewoon heel hard. Echt heel mooi en het laatste wat ik verwacht had mede omwille van gisteren. Ik kan mij ook voorstellen dat heel veel hierbuiten denken van allemaal heel leuk. Je bent hier gekomen om een spel te spelen antwoordt Glenn. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Echt super bedankt allemaal zegt Ashley als het vliegtuigje weer bijna vertrekt. Gewoon lekker genieten nou benadrukt Glenn. Je weet dat je familie en fans achter je staan en dat is het belangrijkste.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.2]

Ook interessant:

19 Reacties

Ostyn luc 29 maart 2024 - 12:32

Glenn, uw partner zal zich ook niet op haar gemak voelen, wanneer ze jullie 2 daar bezig zag. De camera zoemde zelfs in hoe je haar stond te “troosten”. Misschien wordt het “rouwen ipv trouwen”. En trouwens ge moet niet denken wanneer er een vlieger langskomt dat ge daardoor duizenden fans hebt .Eens op internet opgezocht. Voor 325 euro heb je een vliegtuig met spandoek.

Beantwoord
Erwin 29 maart 2024 - 12:33

Ashley zegt steeds als zij haar mening zegt, Snap jij of weet jij wat ik bedoel. Zij wil steeds een bevestiging hebben dat zij gelijk heeft. Laat haar maar snel naar huis gaan. Snap je.

Beantwoord
Elly 29 maart 2024 - 12:40

Toppie voor Ashley …een bevestiging dat ze goed bezig is en de familie en de echte fans haar steunen
BB je hoeft niet te proberen die luie roddel Randy in n beter blaadje te laten komen hoor, die mag snel naar huis vanavond …ik hou niet van achterbakse mensen

Beantwoord
Roos 29 maart 2024 - 13:01

Sta hélemaal achter Ashley. Speelt het spel perfect, wat niet iedereen begrijpt. Jammer is dat.. Hoop dat queen Ashley BB wint.

Beantwoord
Elly 29 maart 2024 - 13:03

Karin is verliefd op Tom en heeft daarom waarschijnlijk besloten zich net als hem superkinderachtig te gaan gedragen, zo triest dat gedrag gillen, neplach en alles wat n kind van 12 doet voor aandacht

Ik hoop echt dat mensen niet op haar gaan stemmen uit medelijden, zou ik heel dom zijn als de anti Ashley fans dat zouden doen want dan heeft Ashley haar maatje weer terug

Ik zeg Karin naar huis en Randy mee zwaaaai zwaaaai

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 13:23

Zo is dat ! Wij staan achter jou. Go for it💪🏻

Beantwoord
Marjan 29 maart 2024 - 13:29

Smikkelen Ty; Ohhh, ik kan gewoon van 1 Ei 3 Broodjes maken. Vol liefde kruipt hij snel aan tafel. SMAKELIJK TY! HAHA, lekkere snoepkont.

Beantwoord
Gezina 29 maart 2024 - 13:33

Zo is dat Ashley. Het is jou keuze en jou spel. Hoop echt dat je de eindstreep gaat halen. Nu hebben wij allemaal de echte Jimmy , Alice Tyron en Karen gezien. En dat is niet het mooiste.

Beantwoord
Alex 29 maart 2024 - 14:26

Heeft nu iedereen een vliegtuig gehad?
En als de familie de streamverslagen leest weten ze wel van die €20.000.

Beantwoord
bob 29 maart 2024 - 15:09

ashley wij staan achter jouw en heel veel mensen buiten ook jij bent de spelmaker en de winnaar

Beantwoord
Elly 29 maart 2024 - 16:20

@ Alex..ik dacht alleen Jimmy nog niet maar ik steek er niet mijn hand voor in t vuur, kan er best 1 gemist hebben, heb die van Ashley ook niet gezien

Beantwoord
Yvonne 29 maart 2024 - 18:01

Super leukvoor ashley!!

Beantwoord
Marjorie 29 maart 2024 - 18:55

Ik snap überhaupt alle heisa niet. In deze fase van het spel kun je het niemand kwalijk nemen. En daarbij speelt Ashley het spel zoals het hoort. Ze zitten allemaal voor ‘kumbaya’ daar. Had dan thuis gebleven als je zonodig vriendschappen wil maken. En dan ‘ze gooit Karen voor de bus’ want die maakt nu grote kans eruit te worden gestemd …Wablief? Moet Ashley zichzelf dan opofferen? Wie zegt dat er een lager bedrag zou verschijnen? Ik denk dat ze het Ashley zelfs voor €1 hadden kwalijk genomen. Waar zij het spel speelt zijn er een heleboel heel erg op de man bezig, wat heb niet siert. En wie zegt dat Karen eruit gaat? Misschien wordt het wel Randy (wat ik ook hoop😉). Ashley zei onlangs nog tegen Karen: ‘denk aan jezelf’. Die had zichzelf dus ook kunnen vrijkopen. En ik weet zeker dat Ashley het haar niet kwalijk had genomen. Zet ‘m op Ash!
Alice, zgn moeder Theresa, gaat ook n

Beantwoord
Elly A 29 maart 2024 - 20:03

Ach, ze heeft het echt k*t. Mag ik een tijltje 🤑Wie ze schuld is dat.

Beantwoord
Petra 29 maart 2024 - 23:05

Karin is me in elk geval voor 200% tegen gevallen. Ik ergerde me al steeds aan haar domme lach en vals zingen, maar nu ze haar vriendin zo laat vallen omdat ze gewoon het spel speelt heeft ze voor mij afgedaan. Ze mag naar huis.

Beantwoord
Alex 29 maart 2024 - 23:45

@Elly: Dan wordt het lastig. Niet op Karen, en ook niet op Jimmy, vanwege hoe hij reageerde toen Ashley de €20.000 pakte, en ook niet op die luiwammes. Ik stem deze keer maar niet. Van mij mogen ze alle drie weg!

Beantwoord
Gerardus 30 maart 2024 - 00:16

Heel mooi voor haar. Na aldaar gepest van Alice en Tyron

Beantwoord
anita 30 maart 2024 - 14:38

Als dit zo spelen de norm is dan zegt dat wat over waarden en normen.
Dus hard spelen alles manipuleren en tenslotte janken is de norm?
ik vind het maar sneu want blijkbaar is dat het spel?

Beantwoord
Elly 30 maart 2024 - 17:58

@ Alex het gaat steeds moeilijker worden inderdaad, mijn stem gaat toch naar Jimmy, zijn reactie was fel,
Klopt maar die van Tyron en vooral Alice nog feller maar die blijven overal maar mee wegkomen en goed gepraat worden…..Jimmy heeft gepraat met Ashley en het uitgelegd, het gingen niet om die 20 K maar de manier waarop, maar Alice en Tyron negeren haar al dagen nu…ik negeer mijn hond nog niet
En ja die Karin word ik doodmoe van en Randy gaf ik t liefste n schop onder zijn kont

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page