De bewoners genieten van een bbq en hebben een rustige dag

De bewoners genieten van een bbq en hebben een rustige dag

Na het huismeestersspel waarin duidelijk werd dat Michel gewonnen heeft en dus in de halve finale van Big Brother staat is er niet heel veel meer gebeurd. Enkele bewoners zijn bezig met de komende nominatie. Zo vreest Liese het ergste ze zegt tegen Jill, dus wij staan er donderdag weer op. Ja reageert Jill. Als we verstandig zijn, stemmen we samen zegt Jill. Ook Michel zelf heeft met Nick gesproken. Michel laat weten dat hij Julie niet weer tegen dezelfde op de bank gaat zetten. Nick benadrukt dat hij het snapt. En Michel laat wel weten dat hij niet op hem gaat stemmen. Verder zien we de bewoners veel in de tuin het is immers heel mooi weer. Er wordt dan ook van het zonnetje genoten en Michel bedenkt ondertussen wat regels. Het gaat in ieder geval niet iets met muziek zijn laat hij weten als hij vraagt of er ook een leuke regel voor hem bij zit. Michel zit aan iets sportiefs te denken. Verder hebben de bewoners genoten van bbq en in het zonnetje gegeten. Inmiddels zit iedereen binnen, zien we Michel en Julie puzzelen en worden er kaartspelletjes gedaan. Kortom rust in huize Big Brother…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.4]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Ingrid at 19:48

  Liese en Jill moeten samen stemmen op Nick en Naomi en probeer Julie mee te krijgen .
  Die ander 3 bespreken het vaak in de sauna ??????dus meiden koppen bij elkaar ???‍♀️??‍?
  En als wij nou zorgen dat daarna die andere man?? er uit gaat,hebben we een leuke dames finale.
  En kunnen we ook nog lachen met die dames praat succes ???

 2. Maikel at 20:35

  Inderdaad een hele rustige dag, en zelfs zo rustig dat ze om 21:30 al in bed liggen! Hopelijk morgen meer spektakel in het huis, met een gezellig feestje ofzo!?

 3. Stephan at 23:55

  Voor Michel is het simpel. hij stemt op Jill in de hoop dat anderen dat ook doen en dan Julie in het huis mag blijven. Als eruit gaat dan staat in de finale.

 4. Rene at 05:44

  Kan echt niet begrijpen dat er nu nog door bewoners word gekozen dan is ’t al simpel te voorspellen wie er ook genomineerd word Michel deze week echt mazzel hoop dat Jill blijf want dan gaat hij ’t denk ik nog verrot moeilijk krijgen de week erop

 5. Hans s at 07:09

  Jull gaat nooit op Julie stemmen en terecht het is een lieve vrouw , ik hoop dat Nick en Naomi eens op de noemnatiestoel komen te zitten zou voor die 2 een prettige ervaring wezen.
  Het kan dan moet Liese en Julie ook mee stemmen dan komen er 4 op de noemnatiestoel en zal Michel Nick er wel af halen.
  Maar we zullen zien.

 6. BBfan at 08:55

  Michel speelt het slim, eerst was hij de dominante man, nu is hij de bezorgde lieve volle man, met alle begrip omdat hij weet dat de kijkers ook weleens mogen beslissen met de stemming. Door de meiden zit hij in de finale, want die gunnen het hem zo. Is dat andersom ook, nooit horen zeggen dat hij het een van die meiden gunt.
  Voor mij is het wel duidelijk, in ieder geval zal Michel of Nick het wel gaan winnen.
  Terwijl ik het de meiden meer gun.

 7. Gem at 10:51

  Julie zit er, helaas, toch al. Met Naomie en Nick op de bank, gaat zij zowiezo naar haar kindjes. Tegen Jill en Liese maakt ze nog een (kleine) kans. Dus zou als ik haar was, niét op Nicole en Nick stemmen… voor iedereen iig succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *